Atlantida, distrusă de o bombă atomică în urmă cu 10.000 de ani?

Conform documentelor tibetane, Atlantida a fost distrusă de bomba atomică în urmă cu 10.000 de ani.

Textele sacre hinduse vorbesc despre mașini zburătoare, protagoniști în urmă cu 10 mii de ani, despre o luptă acerbă pe planetă care, pe lângă distrugerea Atlantidei și a civilizațiilor întregi, ar fi aruncat omenirea într-o eră primitivă.

Anunt

Cu câțiva ani în urmă, în Tibet, mai precis în Lhasa, s-au găsit documente sanscrite pe care chinezii le-au trimis la Universitatea din Chandrigarh pentru traducere.

Conținutul acestor documente a uimit-o pe profesorul Ruth Reyna, care se ocupa de traducere: de fapt, au fost gasite instrucțiunile pentru construirea unei nave spațiale interstelare. Aceste mașini au fost numite „Astra” și, potrivit expertului care le-a analizat, ar fi putut fi folosite de civilizațiile antice pentru a trimite grupuri de oameni pe alte planete.

Inițial subestimate, aceste documente au fost luate în considerare ulterior după anunțul Chinei că va folosi datele raportate acolo pentru a efectua cercetări în cadrul propriului program spațial.

Acesta este primul caz în care un guvern asiatic a recunoscut că a efectuat o investigație de acest tip.

Conform documentelor tibetane, Atlantida a fost distrusă de bomba atomică în urmă cu 10.000 de ani.

Anunt

Manuscrisele descriu nave spațiale interstelare, dar nu fac referiri la călătoriile spațiale, deși una dintre epopeile indiene, „Ramayana”, povestește despre o călătorie pe Lună la bordul uneia dintre acestea iar in timpul acelei expediții extraordinare, a avut loc o bătălie cu un vehicul din Atlantida, numit „Asvin”.

Cu toate acestea, originile tehnologiei care sfidează gravitația cu care au fost construite aceste nave spațiale datează cu aproximativ 15.000 de ani în urmă; între Pakistan și India de Nord s-a dezvoltat civilizația Rama (dând naștere orașelor extrem de sofisticate) și Atlantida pare să fie alături de ea.

Conform unor texte antice indiene, oamenii din Rama s-au mutat folosind aparate zburătoare, numite „Vimana”. Conform descrierilor din texte, aceste Vimana seamănă cu farfurii zburătoare din toate punctele de vedere așa cum le concepem noi astăzi și au fost folosite de indienii antici pentru călătoriile lor, folosind un sistem de propulsie pe bază de mercur.

Din ceea ce reiese pe baza acestor incredibile reconstrucții, civilizația atlantiană era chiar mai avansată tehnologic decât indienii Rama și avea de asemenea, o natură mai „războinică”.
Oamenii din Atlantida aveau mașini zburătoare, numite „Vahilixi”.

Din puținul ce se putea înțelege in documentele găsite, Vahilixi, ar fi fost nave cu forma tubulara asemenea unor submarine și puteau sa navigheze si sub apă. Alte nave aveau existau sub forma unui disc, acestea fiind si ele capabile sa se deplaseze prin apa.

Potrivit altor texte antice, a existat un război teribil între civilizația Rama și cea a Atlantidei, într-o perioadă de timp cuprinsă între 10 și 12 mii de ani în urmă. În timpul acestui conflict, au fost folosite arme de distrugere în masă, în special dispozitive atomice, iar efectele radioactive ale acestor dispozitive asupra populațiilor sunt descrise în detaliu în texte.

Unele săpături datând din secolul trecut efectuate în orașul Mohenjo Daro Rish au descoperit schelete cu o rată foarte mare de radioactivitate, ceea ce pare să confirme ceea ce s-a spus în aceste texte antice. Rămășițele au fost la fel de radioactive ca cele găsite în Nagasaki și Hiroshima după explozia celor două bombe atomice care au zguduit și distrus orașele japoneze.

Aceste explozii au reușit să vitrifice fortificațiile de piatră și unele dintre aceste ziduri vitrificate, cel puțin conform susținătorilor acestei teorii, pot fi găsite și astăzi în diferite zone ale planetei, din Franța până în India.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!