Agenda OZN a guvernului din umbră. Disclosure Project, programul secret legat de navele extraterestre (VIII)

Articol apărut în Nexus New Times Magazine –
de dr. Steven M. Greer

 

Monstrul unei puteri nestăpânite

Anunt

Există un grup relativ mic de persoane care conduce, de fapt, programele secrete OZN.

Acest grup de control nu are nimic de-a face din punct de vedere al cunoaşterii, autorităţii operaţionale şi executive cu preşedintele SUA sau cu Congresul.

De fapt, mi s-a comunicat direct (de către un director executiv al E-Systems) că această companie a fost puternic implicată în aceste domenii de activitate. El a spus:

„Foarte puţini oameni care lucrează cu această corporaţie ştiu ce se întâmplă.“

Banii pe care astfel de corporaţii îi primesc sunt trecuţi prin câteva operaţiuni sub acoperire şi prin diferite agenţii, sfârşind în aceste proiecte negre ultra-secrete.

Există o întrepătrundere a structurilor de conducere a entităţilor corporatiste, instituţionale, financiare şi religioase. Acestea nu operează în conformitate cu nimic care să se asemene cu vreo lege sau în acord cu Constituţia Statelor Unite sau a oricărei alte ţări.

În interiorul acestei lumi ascunse există şi elemente criminale, care s-au detaşat de operaţiunea principală. Există câteva elemente criminale foarte puternice în această ţară şi în interiorul anumitor grupări secrete. Acestea au legături vagi cu grupul principal – dar pot acţiona independent şi uneori chiar împotriva planurilor grupării principale. Prin urmare, totul este foarte complex.

Este asemenea straturilor unei cepe: crezi că ai ajuns la centru, după care descoperi că mai sunt alte 20 de straturi de decojit. ”Decojesc” aceste straturi de aproape 15 ani şi mi-am făcut o idee destul de clară despre cine sunt aceşti oameni, cum sunt structurate lucrurile şi care este agenda acestor organizaţii.

Există oameni în grupul central de control care au legături cu guvernul, dar care în realitate habar nu au ce se petrece în interiorul FEMA sau în interiorul imperiului corporatist mormonic şi nu ştiu nimic despre planurile lor ascunse, bizare, cu privire la omenire.

La mijlocul anului 1990, am fost invitat la un „salon“ în San Francisco, în Pacific Heights. O persoană mondenă, prietenă cu Gordon Getty, Willy Brown şi Steven Bechtel (de la Bechtel Corporation), a dorit ca eu să prezint aceste probleme cercului ei de prieteni. (Apropo, Bechtel Corporation este un contractant al guvernului din umbră, iar George Schultz este asociat cu ei. Ei sunt cu toţii părţi ale acestui aparat al guvernului secret. Există o celulă foarte puternică implicându-i pe George Bush (tatăl), Frank Carlucci, Maurice Strong şi alţii asociaţi cu puternicul Grup Blackstone).

Preşedintele AT&T a fost acolo, cât şi fostul şef al Stanford Research International (SRI). Eram acolo pentru a le prezenta ce ştiam şi pentru a discuta planurile noastre. Lângă mine stătea fostul şef SRI. La un moment-dat, s-a aplecat către mine şi mi-a spus:

Anunt

„N-am ştiut niciodată despre toate aceste lucruri, dar am ştiut că unele dintre acestea trebuie să se fi desfăşurat în cadrul SRI. Dumneavoastră ce ştiţi despre asta?“

Mi-a explicat că el, la fel ca şi directorul CIA, doar a administrat lucrurile şi nu era necesar ca el să fie informat în legătură cu astfel de subiecte, acestea fiindu-i ascunse. El a mai afirmat:

„Eu am fost practic un birocrat, omul cu punga, încercând să fac ca banii să continue să «curgă» în această imensă operaţiune. Dar dacă DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) a avut vreun proiect în desfăşurare, eu nu cunosc detalii despre acesta. S-ar putea să fi auzit nişte «şoapte» pe ici-pe colo, însă acest tip de proiecte erau strict controlate, neţinându-se cont că eu sunt directorul SRI. Şi modul în care am ajuns acolo a fost tocmai ştiind să nu pun prea multe întrebări! Prin urmare, vreau să vă întreb ce știți dumneavoastră!“

În timpul audierilor Iran–Contra, senatorul Inouye a afirmat că există un grup secret care are propria sa bază aeriană, propria bază maritimă, propriile sale mecanisme de finanţare şi care acționează dincolo de lege.

Acest lucru este absolut adevărat în domeniul tehnologiilor avansate secrete, a fenomenului OZN, a problemelor legate de extratereştri şi a armelor acestora. Una dintre cele mai periculoase tendinţe care a evoluat între anii ’1960 şi perioada actuală este aceea că acest guvern din umbră a devenit capabil de auto-finanţare, acest lucru făcându-l și mai puternic.

Dick D’Amato, membru al Senate Appropriations Committee, avea dreptate când afirma că există mai mult de 100 de miliarde de dolari în bugetul negru, ilegal. Dar „marea acţiune“ se desfăşoară în lumea financiară privată, corporatistă.

Eu lucrez cu un martor care şi-a desfăşurat întreaga carieră la Bell Labs. El făcea parte dintr-o celulă care a realizat o mulţime de contracte secrete, sub acoperire, cu operaţiuni militare care deţineau dispozitive şi circuite extraterestre.

Aceste laboratoare corporatiste au studiat aceste tehnologii şi au descoperit cum funcţionează şi care ar putea fi posibilele lor utilizări. Ei au venit la suprafaţă cu inovaţia A sau X care a fost ulterior patentată şi care s-a transformat apoi într-o industrie de sute de miliarde de dolari. Gândiţi-vă la fibra optică, circuitele integrate, laserele şi la alte astfel de lucruri. Acest mod de finanţare al guvernului sub acoperire este ca un cancer care a metastazat în nenumărate active financiare, tehnologice şi corporatiste. Astfel că, în acest moment, lumea corporatistă secretă deţine tehnologii ce depăşesc tot ce deţine DIA, CIA sau oricare alte agenţii guvernamentale.

Alt martor din sfera corporatistă pe care l-am intervievat a afirmat că, în timp ce era la Bell Labs, a văzut 28 sau 29 de dispozitive de tip free-energy pe care aceştia le obţinuseră şi pe care le ţineau ascunse. Acest martor a și lucrat cu aceste tehnologii. Acum este pensionar.

General Motors şi alte mari companii deţin, de asemenea, astfel de tehnologii, care ar putea salva Pământul, dar nu le vor face niciodată cunoscute publicului. Deci aceste interese financiare şi corporaţii multinaţionale reprezintă o operaţiune de multe trilioane de dolari, adică un atu asupra oricărei puteri (cum ar fi Pentagonul, guvernul SUA sau al oricărei alte naţiuni de pe Pământ).

Este un monstru al unei puteri secrete, corupte, corporatiste şi neverificate de nimeni, care este doar parţial guvernamentală.

Unul dintre oamenii cu care eu am lucrat ani de zile este un membru operativ al unei astfel de corporaţii sub acoperire, implicat în astfel de operaţiuni. Când i-am cerut să iasă în faţă, el mi-a spus:

„Nu există nicio agenţie sau guvern pe Pământ care să mă poată proteja de furia acestui grup, deoarece el este extrem de puternic.“

Fiind vorba despre ceva atât de mare şi de complex, există oameni implicaţi (cu interese comune grupului), dar şi cu interese separate, individuale. Şi cu cât interesele devin mai personale, cu atât sunt mai mari şansele de a apărea un grup rebel.

Iar cele mai violente operaţiuni rebele sunt cele legate de ideologii (în opoziţie cu cele legate doar de bani) şi îşi au rădăcinile în anumite viziuni ideologice şi escatologice asupra lumii. Aceştia sunt, adică, oamenii care au o viziune distructivă asupra lumii şi simt că singurul mod în care Iisus va putea veni din nou este acela de a distruge lumea şi de a ucide miliarde de oameni. Există un grup foarte puternic care are acest sistem de credinţe. Dar ei, de fapt, se uită în oglinda retrovizoare. Ce aşteptă ei este deja de ordinul trecutului. Ei nu ştiu în ce ciclu ne aflăm deja, nemaiţinând cont și de secolul în care ne aflăm. Deci ei sunt complet în afara liniei de evoluţie a rasei umane, dar nici măcar nu-și dau seama de acest lucru. Conduc lumea într-o anumită direcţie, pentru a se îndeplini interpretarea lor asupra unei profeţii care… s-a petrecut deja.

De asemenea, poate fi o profeţie a Armaghedonului, una pe care au creat-o prin ignoranţă, superstiţie şi ură.

Deci, în cele din urmă, problema este ignoranţa. Iar soluţia este iluminarea, cunoaşterea şi spiritualitatea veritabilă.

 

Anunt

 

Vasile Rudan, revista online Jurnal Paranormal

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!