Armele secrete ale lui Nikola Tesla – puterea oamenilor

Omul secolului XX. Invenții incredibile. Geniul Nikola Tesla.

Cu peste 900 de brevete aprobate de-a lungul vieții, lui îi datorăm de la lumina tip led, curentul alternativ, turbina, bobina, radio-ul și telecomanda, transmițătorul, lampa cu neon, razele X, centrala Adams, motorul cu inducție, mașinile electrice, robotica, laser-ul, comunicațiile fără fir, energie gratuită fără limite, unda artificială de maree, aeronava supersonică cu propulsie electrică și multe, multe altele.

Și toate acestea sunt doar invenții de suprafață, invenții pe care oamenii dintr-un anumit stadiu de evoluție le pot înțelege și accepta. Cu toate acestea, puțini oameni știu că Nikola Tesla a descoperit o sursă de energie nelimitată și a fost pe punctul de a oferi oamenilor acestei planete cadoul energiei gratuite, până când lipsa puterilor l-a oprit din drum.

Cel mai important lucru, cel pe care Tesla îl cerea pentru a îndeplini acest plan era finanțarea. Era inventator, nu om de afaceri, astfel că, în timpul vieții sale, a întâlnit diverse obstacole care i-a împiedicat progresul către viitorul pe care acesta și-l imagina și îl dorea pentru umanitate.

Anunt

Chiar și așa, Tesla nu a încetat să-și urmeze visul, ci a făcut acest lucru până în ultima zi a vieții sale.

Dacă vrei să descoperi secretele Universului, gândește în termeni de energie, frecvență și vibrație.

 

Nu doar că dorea să ofere lumii energie nelimitată, gratuită (de tip wireless), ci și să stabilească starea de pace pe Pământ. Numai în acest scop, Tesla a conceput planul perfect: proiectarea unei arme atât de puternice încât exploziile acesteia de energie să “doboare o flotă de 10.000 de avioane inamice, la o distanță de 200 de mile de granița unei națiuni în apărare și eliminând armatele.”

Construind acest aparat extraordinar de puternic și distribuindu-l tuturor națiunilor conducătoare, Tesla se asigura că războiul nu va mai avea sens, întrucât toată lumea ar avea o forță defensivă impenetrabilă. Tesla se gândea că, vânzând invenția sa super-puterilor lumii, va primi finanțarea necesară pentru a-și continua experimentul final de generare a energiei nelimitate. Inițial, acesta l-a contactat pe J.P. Morgan Jr. trimițându-i o scrisoare, pe 29 noiembrie 1934, într-un moment în care norii de război se adunau din nou deasupra Europei.

Armele lui Nikola Tesla

“Am făcut descoperiri de o valoare inestimabilă… Mașina zburătoare a demoralizat complet lumea, atât de mult încât în ​​unele orașe, precum Londra și Paris, oamenilor le este frică de moarte de bombardamentele aeriene. Noile mijloace pe care le-am perfecționat oferă protecție absolută împotriva acestei și altor forme de atac.”

Cu toate acestea, Morgan nu a fost convins de ideea lui Tesla.

A încercat ulterior să-l convingă pe Prim-Ministrul Marii Britanii, Neville Chamberlain. Propunerea sa a fost luată în considerare cu sârguință, însă la demisia lui Chamberlain, după ce Hitler l-a învins la München, interesul manifestat față de această armă anti-război a dispărut.

Astfel, după mai multe încercări eșuate de a crește gradul de conștientizare a super-armei sale și a capacităților sale, Tesla a publicat, în 1937, un Tratat intitulat „Arta de a proiecta energie concentrată nedispersivă prin mediile naturale”.

Tratatul a oferit detalii tehnice viabile despre această invenție puternică care, așa cum susținea Tesla, ar pune capăt oricărui război. Documentul original este păstrat și astăzi în interiorul Muzeului Nikola Tesla din Belgrad. După această mișcare, Tesla a atras atenția rușilor, care au exprimat un mare interes față de invenția sa.

Anunt

Așadar, în același an, Nikola Tesla prezenta o versiune mai elaborată a planului său lui Amtorg Trading Corporation, un presupus front de arme sovietic din New York City.

În 1939, anul în care începuse cel de-al Doilea Război Mondial, prima etapă a prototipului acestei super-arme a fost testată cu succes în URSS. Pentru a onora acordul, Tesla a primit un cec în valoare de 25.000 de dolari care îi permitea să-și finanțeze în continuare cercetarea. Din păcate însă, 4 ani mai târziu, Tesla părăsea această existență, fără să mai vadă cum unele dintre cele mai interesante invenții ale sale sunt folosite la scară largă.

Lasă viitorul să spună adevărul și evaluează pe fiecare în funcție de munca și realizările sale. Prezentul este al lor; viitorul, pentru care am muncit cu adevărat, este al meu.

 

Deși furnizase informații neprețuite despre tehnologia undelor scalare, Nikola Tesla și-a păstrat majoritatea schemelor în mintea sa, astfel că, atunci când a murit, acesta și-a dus și secretele în viața de apoi.

Cu toate acestea, rușii care au cumpărat unele dintre planurile lui, precum și SUA, care au extras prin FBI orice lucrare pe care Tesla a păstrat-o în laboratorul său din Colorado Springs, au rezolvat majoritatea ghicitorilor sale, pe măsură ce timpul trecea și reușeau să armeze Tesla.

După atrocitățile a două războaie mondiale și cu un progres tehnologic în continuă expansiune, liderii mondiali au început să analizeze modalitățile de limitare sau încheiere a conflictelor globale.

În 1975, în timpul discuțiilor SALT, Leonid Brejnev, secretarul general al Uniunii Sovietice de la acea vreme, a subliniat faptul că dezvoltarea de noi arme de război ar trebui limitată drastic, deoarece acestea au devenit deja  “mai înfricoșătoare decât își poate imagina mintea omului”.

 

Arma lui Nikola Tesla cuprinde patru moduri de operare

Primul este scutul Tesla. Funcționează continuu și generează un perete emisferic subțire, impenetrabil, de energie pe o zonă selectată. Are scopuri defensive și funcționează după cum urmează: Interferând două expansiuni Fourier și modele emisferice scalare tridimensionale în spațiu, acestea fuzionează într-un scut de energie electromagnetică asemănătoare unei cupole.

Moleculele de aer și atomii prinși în interior sunt complet ionizați, afișând o lumină intensă și vie. Orice obiect fizic care încearcă să treacă prin acest scut va primi o descărcare considerabilă de energie electrică și va fi vaporizat într-o clipă. Prin stivuirea acestor învelișuri energetice, ele vor descuraja orice radiație gamma sau EMPS care apar în cale.

Al doilea mod este mai ofensator. Folosind două transformatoare Fourier trunchiate, dispozitivul emite un impuls phi-field scalar tridimensional. Un al doilea impuls este apoi eliberat, călătorind cu o viteză mai mare și depășindu-l pe primul, fuzionând într-un EMP mortal de energie electromagnetică.

Al treilea mod reprezintă aceeași variație a pulsului rulat continuu. Astfel, două unde scalare continue sunt trimise înainte, fuzionând în energie vectorială la destinația lor-țintă. Potrivit unor cercetători, acesta este modul concret în care Tesla plănuia să transmită energia fără fir, precum și arma care ar anihila sute de aeronave și armate întregi.

Modul final, numit “strângerea timpului”, va permite utilizatorului să se “joace” cu lucruri precum anti-gravitația, dematerializarea și materializarea, transmutarea și oferind, totodată, o mulțime de beneficii medicale.

Alte efecte pot include comunicarea subliminală, vederea prin pământ și ocean, precum și atingerea unor ordine superioare ale realității. Acest lucru este posibil, deoarece ființa umană are acel renumit “al treilea ochi” – un interferometru scalar Tesla. Acest mic “dispozitiv biologic” reprezintă majoritatea fenomenelor para-psihologice. De asemenea, el poate fi declanșat, în mod natural, prin practică și meditație.

Tehnologia din spatele armelor lui Nikola Tesla nu reprezintă nimic nou pentru omul modern. Acestea se încadrează în categoria armelor cu energie direcționată sau DEW-uri, sisteme de arme cu rază lungă de acțiune care provoacă daune unei ținte selectate, prin emiterea de explozii puternice de energie concentrată. Aceste emisii sunt fie laser, microunde sau fascicule de particule. Cu astfel de arme la dispoziția super-puterilor mondiale, este ușor de înțeles de ce nu a izbucnit un alt război mondial până acum.

 

Cu planul său îndrăzneț de a înarma toate națiunile cu această super-armă, se pare că Nikola Tesla și-a atins unul dintre obiectivele sale, acela de a stabili pacea între națiuni.

Anunt

Vor decide oare guvernele lumii să elibereze secretul suprem al energiei (nelimitate, gratuite) Tesla? Când se va întâmpla asta? Nu putem decât să așteptăm…

 

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
WordPress PopUp Plugin
error: Content is protected !!