Codex Seraphinianus, cartea despre reptilienii Anunnaki, scrisă într-o limbă necunoscută


1 share

Codex Seraphinianus poate fi pusă lângă Codex Gigas (Biblia Diavolului), lângă manuscrisul Voynich, lângă Necronomicon (Cartea Numerelor Moarte) şi lângă multe alte lucrări antice redactate în limbi total necunoscute. Un simbolism comun întâlnit în astfel de lucrări este cel al „ființelor demonice”, care sunt adesea destul de clar desenate ca având o formă de reptile. Acest fapt trimite la istoria străveche a reptilienilor Anunnaki, care predomină pe planeta noastră, căci în toate culturile antice, oriunde ne-am uita, vom observa prezenţa lor, sub diverse nume de zeităţi divinizate de oameni.

Volumul Codex seraphinianus, publicat pentru prima dată în 1981, este o enciclopedie ilustrată a unei lumi imaginare, creată de artistul, arhitectul şi designerul industrial italian Luigi Serafini. Cartea are în jur de 360 de pagini şi este scrisă într-un alfabet cifrat a unei limbi imaginare. Pe internet, aceasta poate fi cumpărată pentru sume cuprinse între 300 şi 1.000 de dolari, în funcţie de ediţie.

De-a lungul anilor au existat mai multe tentative de a descifra scrierea din carte, însă fără succes. Ilustraţiile par a fi fost desenate cu creioane colorate. Conţinutul pare a fi organizat pe categorii, în două secţiuni şi 11 capitole. Prima secţiune pare a descrie natura, mai exact aspecte legate de faună, floră şi fizică, iar cea de-a doua se ocupă de lucrurile care ţin de viaţa umană: îmbrăcăminte, istorie, bucătărie, arhitectură şi aşa mai departe.

Suntem în faţa unor noi planuri de arhitectură total opuse față de tot ce cunoşteam sau doar a unei imaginaţii mult peste limite?

Look Inside the Extremely Rare Codex Seraphinianus, the Weirdest  Encyclopedia Ever | WIRED

seraphinianus-10

Anunt

seraphinianus-4

seraphinianus-8

Cartea parcă prezintă planurile de reproiectare a plantelor, animalelor şi a oamenilor. Îmbinarea creaţiilor artificiale ale oamenilor cu trupul uman.

Plante şi animale ciudate, combinaţii de animale cu plante, piese anatomice (părţi din corpuri) de animale îmbinate şi chiar părţi de trup uman îmbinate cu părţi de animale şi lucruri artificiale. Şocant de la primul detaliu, care prezintă „contopirea” corpurilor unui bărbat şi al unei femei, printr-un act aparent sexual. Prin „contopire” rezultă un crocodil, o fiinţă reptiliană.

Nu este exclus ca autorul acestei lucrări, Luigi Serafini, să fi frecventat o societate secretă ce are legătură cu celebrele Şcoli ale Misterelor, din care au făcut parte diverse personalităţi ale istoriei, care au vorbit din timpuri antice, chiar şi în Evul Mediu, despre lucruri, idei, inovaţii ce de abia astăzi ştiinţa sau istoria le revendică.

În această direcție putem da ca exemple importante pe Jules Verne şi Leonardo da Vinci şi putem merge până-n vremuri biblice ale antichităţii, ajungând la Enoh care, potrivit lucrării sale apocrife, a fost luat de îngeri şi dus în spaţiu, unde a fost învăţat astronomia, matematica şi alte ştiinţe.

Codex Seraphinianus ar putea transmite, într-un mod codificat, unele dintre ideile și informațiile secrete vehiculate de o astfel de societate ocultă.

Anunt

Like it? Share with your friends!

1 share
error: Content is protected !!