Distrugerea definitivă a Americii. Profeţia teribilă făcută de JFK în 1961

Conspirația introducerii unei Noi Ordini Mondiale nu este o idee dezvoltată în ultimii ani, ci mai degrabă una care datează de zeci de ani. Noua Ordine Mondială se presupune a fi un nou sistem, pe care cei mai influenți oameni ai lumii îl doresc implementat în întreaga lume. Astfel, granițele ar dispărea, s-ar introduce o monedă unică și s-ar forma un singur guvern mondial, care ar conduce întreaga lume după bunul plac.

Anunt

Kennedy susținea faptul că implementarea Noii Ordini Mondiale reprezintă un scop pe care anumiți oameni influenți din lumea întreagă îl urmăresc. Și că nu se vor lăsa până nu vor pune mâna pe frâiele lumii.

Acest complot a fost comparat cu o mașinărie umană infailibilă, pe care, oricât te-ai lupta, nu o mai poți opri. Este organizată pe anumite structuri, precum o cabală și răspunde stimulilor veniți de la cel mai înalt nivel. S-au efectuat destule greșeli de-a lungul timpului, însă organizația îi reduce la tăcere, prin diferite mijloace, pe toți cei care încalcă ordinele sau planul.

Astfel, caracatița, indiferent de opoziția întâlnită, acționează conform unui plan bine stabilit și care, într-o zi sau alta, își va pune tentaculele pe întreaga lume, astfel instaurându-se Noua Ordine Mondială. Acel moment va coincide cu clipa în care cele mai înstărite familii din lume vor pune mâna pe bogăţiile lumii și vor controla orice aspect social.

Anunt

Iată ce spunea Kennedy, într-un discurs de-al său din anul 1961:

“Doamnelor și domnilor,

Cuvântul <secret> este inadmisibil într-o societate liberă și deschisă, iar noi, ca popor intrinsec, cât și din punct de vedere istoric, suntem împotriva societăților secrete, a jurămintelor secrete și a procedurilor secrete. Pentru că există împotriva noastră o conspirație monolitică și cruntă care se bazează, în principal, pe modalități ascunse pentru a-și extinde sfera de influență – se bazează pe infiltrare în loc de invadare, pe subversiune în loc de alegeri, pe intimidare în loc de liberă alegere.

Este un sistem care a comasat vaste resurse umane și materiale pentru clădirea unei mașinării foarte eficiente ce unește operațiuni militare, diplomatice, de informații, economice, științifice și politice. Operațiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greșelile sale sunt îngropate, nu puse pe prima pagină, criticii săi sunt reduși la tăcere, nu lăudați. Nicio cheltuială nu este pusă sub semnul întrebării, niciun secret nu este dezvăluit.

De aceea, judecătorul atenian Solon a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetățean să se sustragă unei controverse. Vă cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa și alerta poporul american, încrezător în faptul că împreună, cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat să fie – liber și independent.“

Allen Welsh Dulles, un prieten apropiat al familiei Rockefeller și sef CIA, a pus mari presiuni pe John F. Kennedy care, la un moment-dat, a spus: “Spargeți CIA în mii de bucăți și aruncați-le în vânt “.

Nu a mai apucat însă… fiind asasinat la comanda lui Dulles, cel care i-a subminat sau i-a trădat pe toți presedinții sub care a servit. Mai mult, Dulles a încercat să ajungă la o înțelegere cu Germania nazistă, în ultimele zile ale celui de-al Doilea Război Mondial, pentru a-l salva pe Adolf Hitler și a păstra câțiva naziști la cârma țării.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!