Extratereștrii implantează nano-cipuri pentru a controla activitățile umane, susține un documentar de investigație

Jeremy Corbell, un regizor independent de documentare care investighează activitățile extraterestre, a făcut o declarație uluitoare – extratereștrii implantează în corpurile oamenilor obiecte asemănătoare nano-cipurilor, pentru a controla activitățile pământești.

Anunt

În documentarul său, “Patient Seventeen”, Jeremy Corbell dezvăluie faptul că un microcip – care utilizează nanotehnologie și care emite posibile radiații electromagnetice – a fost implantat în corpul oamenilor de către extratereștri și chiar menționează faptul că un medic, Roger Leir, a susținut că a îndepărtat astfel de implanturi de la 16 persoane.

În documentar, Jeremy Corbell detaliază experiențele celui de-al 17-lea pacient. Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a declarat faptul că nu și-a dat seama niciodată de obiectul minuscul care i-a fost implantat în picior. Omul crede că cipul i-a fost implantat după o întâlnire cu extratereștrii.

Anunt

Documentarul arată, de asemenea, și momentul operației pacientului, iar medicul Roger Leir a fost observat în timp ce îndepărta un obiect asemănător unui cip din corpul bărbatului. Dr. Leir crede cu tărie că metalul folosit la fabricarea nano-cipului nu aparține planetei noastre.

Oamenii de știință – precum Steve Colbern și Steve Cooper – au studiat metalul folosit pentru crearea misteriosului cip. Ambii specialiști au afirmat cu tărie faptul că șansele originii pământești a acestui obiect sunt extrem de puțin probabile.

“Nu-mi pot imagina nimic ce ar putea explica de ce acest om, Pacientul 17, are acest obiect implantat în piciorul său. Este cea mai uluitoare gamă de elemente dintr-un eșantion pe care am văzut-o vreodată”, a spus Steve Cooper.

Documentarul reprezintă și astăzi un controversat punct de dezbatere între teoreticienii conspirației și pasionații de extratereștri. Teoreticienii conspirației susțin faptul că extratereștrii vizitează Pământul de sute de mii de ani, iar agențiile spațiale precum NASA sunt conștiente de existența lor. Acești teoreticieni consideră, totodată, că nano-cipurile sunt implantate în corpurile oamenilor pentru a le controla mintea. Se susține, de asemenea, faptul  că extratereștrii efectuează pe planeta noastră și experimente de control a vremii.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!