Federația Galactică i-a cerut lui Trump să nu dezvăluie informații despre extratereștri

Există cu adevărat o “Federație Galactică a Extratereștrilor”?

Un șef al securității spațiale israeliene, Haim Eshed, care a condus programul spațial al țării timp de 30 de ani, a făcut, la vârsta de 87 de ani, niște afirmații uimitoare cu privire la o astfel de federație, Trump și guvernul SUA. Eshed este un profesor foarte respectat și un fost general, care a primit de trei ori Premiul pentru Securitate, Israel.

Știrile principale despre extratereștri și OZN-uri continuă să devină tot mai comune. New York Times a  continuat să raporteze despre programul OZN al Pentagonului, folosind expresii cuvinte precum „vehicule dintr-o altă lume”.

Anunt

NBC News și alte canale principale au raportat despre fostul șef al Direcției Spațiale a Ministerului Apărării din Israel. Pe 12 decembrie 2020, Haim Eshed a oferit ziarului israelian Yediot Aharonot (în ebraică) un interviu absolut șocant, tradus ulterior și în limba engleză.

Vor fi pregătiți oamenii să descopere această Federație Galactică?

NBC News a raportat faptul că Eshed a confirmat existența unei „Federații Galactice” de extratereștri. Cu toate acestea, el sugerează că ființele din alte lumi nu sunt convinse că oamenii sunt pregătiți să afle despre ei.

„Obiectele zburătoare neidentificate au cerut să nu se facă public faptul că sunt aici; omenirea nu este încă pregătită”, a declarat Haim Eshed. Acesta susține că, mai întâi, ar trebui să înțelegem și să acceptăm ideea generală de nave spațiale. „Ei așteaptă ca umanitatea să se dezvolte și să atingă acel nivel la care va înțelege, în general, ce reprezintă spațiul și navele spațiale.”

Între timp, se pare că și extratereștrii sunt la fel de curioși cu privire la oameni, continuând să studieze „țesătura universului”.

Există un acord între Guvernul SUA și Federația Galactică?

Pentru cei interesați și pasionați de tot ce înseamnă extratereștri și OZN-uri, afirmațiile lui Eshed nu vor fi o mare surpriză. S-a susținut de multă vreme faptul că fostul președinte american Dwight Eisenhower ar fi semnat un acord secret cu o civilizație extraterestră, în anul 1954.

Eshed susține că există într-adevăr un acord de cooperare între specii, care se desfășoară în mod activ și astăzi. Atât Israelul, cât și SUA „au de-a face cu extratereștri de ani de zile”, spune acesta. Aparent, temeiul acordului cu Federația Galactică a fost reprezentat de înțelegerea structurii universului.

NBC News:

„Există un acord între guvernul SUA și entitățile din alte lumi. Au semnat un contract cu noi pentru a face experimente aici – a spus Eshed. Acesta a adăugat faptul că președintele Donald Trump știe de existența extratereștrilor și a fost chiar pe punctul de a dezvălui informații, însă i s-a cerut să nu facă acest lucru, pentru a preveni isteria în masă.”

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Sue Gogh, a refuzat să răspundă întrebărilor NBC. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al NASA a susținut faptul că au descoperit dovezi ale vieții extraterestre. Din nou, acest lucru nu este o surpriză pentru adepții rapoartelor despre OZN-uri.

Anunt

Există o bază subterană secretă pe Marte?

Anul trecut, multe voci au speculat despre motivul care l-a determinat pe președintele Trump să creeze o nouă ramură militară, Forța Spațială. Să fi făcut asta după ce a aflat despre OZN-uri?

Nick Pope, fost ministru al Apărării din Marea Britanie, crede că acest lucru este foarte posibil.

Totodată, Haim Eshed a susținut în mod clar ideea unei baze subterane secrete pe Marte, locație în care americanii colaborează cu extratereștrii.

Jerusalem Post:

„Dacă este adevărat, acest lucru ar coincide cu crearea de către președintele american Donald Trump a Forței Spațiale ca a cincea ramură a forțelor armate americane, deși nu este clar de cât timp se desfășoară acest tip de relație între SUA și ei. Au fost raportați aliați extratereștri.”

Eshed susține, de asemenea, faptul că “președintele Trump este pe deplin conștient de existența extratereștrilor, însă nu poate vorbi (încă) despre asta.”

Deține Trump informații?

Anul trecut, a fost făcut public interviul dintre Nick Pope și gazda Fox News, Tucker Carlson, cu privire la președintele Trump. Carlson a susținut atunci faptul că o sursă de încredere i-a dat un pont cu privire la posibilele „epave” OZN deținute de guvernul SUA.

În timpul unui interviu cu cel de-al 45-lea președinte, Carlson l-a întrebat în mod direct pe Trump dacă guvernul deține aceste epave OZN. Drept răspuns, Trump nu a confirmat clar, însă a lăsat loc de interpretare, spunând: „știi, eu cred că orice este posibil.”

Carlson a declarat, ulterior, că este convins de faptul că Trump știe mult mai multe decât lasă să se vadă: „Președintele știe mult mai multe decât spune”.

 

Este posibil ca Trump să dețină informații legate de baza subterană secretă de pe Marte? Despre cooperarea continuă între specii din alte lumi? Despre o Federație Galactică? Și poate chiar mai mult decât atât?

 

În cartea lui Eshed, The Universe Beyond the Horizon, acesta susține că extratereștrii au prevenit mai mult decât o apocalipsă nucleară. Interesant este faptul că Eshed sugerează, de asemenea, că legendarii Men in Black  sunt cât se poate de reali.

Poveștile despre OZN-urile care apar în apropierea instalațiilor nucleare rămân comune și răspândite. Totodată, fostul astronaut Edgar Mitchell, a declarat că el crede cu tărie că extratereștrii lucrează activ, în colaborare cu umanitatea, pentru a preveni războiul nuclear.

 

Vezi mai jos videoclipul de la NBC News:

Anunt

 

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!