Fost ministru al Apărării: Pe Pământ trăiesc 80 de specii de extratereştri – Video


2 shares

Conform declarației unui fost ministru al Apărării din Canada, pe Pământ ar trăi zeci de mii de extratereștri, iar de curând aceștia ne-au dat un avertisment. Paul Hallyer consideră că există peste 80 de specii de extratereştri în lume.

„În 1961 au trecut peste 50 de avioane extraterestre. Comandamentul Suprem Aliat voia să apese butonul de panică, dar s-a răzgândit. După trei ani, au stabilit că cel puţin patru specii au vizitat planeta noastră în ultimii 1000 de ani“, a spus Hallyer.

„Sunt prea multe dovezi. Primesc zeci de mesaje în care oamenii îmi spun că au văzut extratereștrii şi navele lor. Această informaţie este secretă, pentru că guvernele nu vor să vorbească despre asta“, a mai spus fostul ministru al apărării. El menţionează faptul că 80% din rapoartele pe care le primea când era ministru – despre așa-zise formaţiuni extraterestre – s-au dovedit a fi false, dar 20% dintre acestea nu aveau nicio explicaţie logică, rațională.

Anunt

„Ultimele rapoarte pe care le-am primit din diverse surse arată că sunt peste 80 de specii diferite. Unele chiar merg pe stradă şi nu le poţi diferenţia de oameni. Sunt ceea ce noi numim blonde nordice sau albi înalţi“, a mai spus Hallyer.

Fostul ministru a menţionat că extratereştrii sunt fiinţe paşnice, dar că există două specii care par a fi diferite, care sunt investigate. Hallyer crede că extratereştrii au venit din diverse surse. „Pentru o perioadă de timp am știut doar de cei care au venit din sisteme stelare diferite, cum sunt Pleiadele, Zeta Reticuli şi altele. În ultimele luni însă mi s-a spus că au apărut şi din sistemul nostru stelar, de pe o planetă numită Andromeda, una dintre lunile lui Saturn. De asemenea, mai sunt unii veniți de pe Venus şi de pe Marte“, a precizat canadianul.

“Am vorbit cu oamenii. Chiar cineva cu care am vorbit acum câteva zile susținea că a vorbit cu ființele extraterestre, în 1974, şi chiar a fost dus pe Andromeda, prin teleportare. Li s-a spus că ne distrugem planeta şi că ne luptăm prea mult între noi, cheltuim prea mult cu armatele şi nu îi sprijinim pe cei săraci. Sunt foarte îngrijoraţi din pricina faptului că am construit arme care pot afecta atât Pământul, cât şi Cosmosul. Vor să colaboreze cu noi, să ne înveţe. Ei lucrează prin indivizi – aleg oameni care nu sunt înfricoşaţi de existenţa lor şi îi educă”, a declarat Hallyer.

Anunt

Like it? Share with your friends!

2 shares
error: Content is protected !!