Giganți antici înghețați în Antarctica: declarația uluitoare a unui fost angajat al Serviciilor Secrete Americane

O dezvăluire senzațională a fost făcută de un fost angajat al Serviciilor Secrete Americane, Corey Goode:

Anunt

“Există anumite încăperi speciale pe Pământ, în care oamenii-gigant se află suspendați.”

Potrivit lui Corey Goode, majoritatea acestor încăperi (camere) sunt ascunse în Antarctica și la Polul Nord. Schimbările climatice, respectiv topirea gheții polare pot duce la o funcționare defectuoasă a acestor camere speciale, moment în care uriașii antici se vor trezi.

Corey Goode a declarat, de asemenea, că aceste descoperiri au fost făcute în timpul domniei lui Abraham Lincoln. Cel mai probabil, au fost construite de reprezentanți ai celei mai înalte rase – Constructorii Antici, cei care au și plasat oamenii-uriași acolo, în scopuri necunoscute.

Anunt

Civilizația Constructorilor Antici a existat pe Pământ acum 60.000 de ani. Aceștia posedau capacități tehnice și mentale unice. Astfel, au creat o tehnologie incredibilă pentru a realiza această înghețare și suspendare a unei persoane.

Au construit camere de stază, prin creșterea sau transformarea lor dintr-o singură bucată. În aceste cristale, giganții nu se află într-o stare înghețată (criogenată) – procesul care se încearcă astăzi – ci în jurul lor s-a format un fel de balon al timpului, unde cursul acestuia este schimbat.

Corey Goode a afirmat că, în timp ce lucra în Programul Spațial Secret, a avut acces la unele artefacte și, de asemenea, a discutat cu specialiștii implicați în acest secret, astfel că poate confirma nivelul înalt de dezvoltare a tehnologiilor Constructorilor Antici.

Fostul ofițer de informații a spus că în Antarctica s-au efectuat, o lungă perioadă, săpături arheologice secrete, timp în care s-au făcut descoperiri absolut șocante, care depășesc (cu mult peste imaginație) realizările umane.

 

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!