Istorie interzisă! Civilizația Mu se află la originea celorlalte civilizații

Din ce în ce mai mult se ia în considerare existența unei civilizații primare, care a fost la originea celorlalte civilizații, dat fiind numărul mare de asemănări dintre acestea. Civilizații precum cea egipteană, mayașă, incașă, celtică, au numeroase legături și similitudini, cu toate că acestea au existat și s-au dezvoltat în zone și în perioade diferite, fără să fi existat un contact cultural între ele.

Anunt

Cum a fost posibil ca aceste civilizații, multe dintre ele agricole, să fie autoarele unor structuri megalitice care există și astăzi, atât de secrete pentru marii matematicieni și fizicieni? Cum putem explica asemănările dintre structurile megalitice din Malta, Africa, Irlanda și America precolumbiană?

Zone diferite, civilizații diferite, perioade diferite, fără nicio legătură între ele? Teoria conform căreia a existat un al optulea continent, acolo unde s-a dezvoltat o civilizație numită primară, care a stat la originea și dezvoltarea celorlalte civilizații devine astfel tot mai credibilă și este puternic susținută de oamenii de știință.

Anunt

Pe acest continent, a existat o civilizație care, prin tehnologia pe care o deținea – respectiv utilizarea câmpului magnetic – putea realiza construcții megalitice. Pietrele erau deplasate cu ajutorul acestei energii. Doar așa putem explica și construcția piramidelor.

Specialiștii susțin că acest continent, numit Mu, a fost leagănul unei civilizații primare care și-a pus amprenta pe toate celelalte. O calamitate – despre care se crede că a fost provocată de populația continentului dispărut – a dus la schimbări climatice majore, la formarea calotei glaciare, la dispariția unor suprafețe întinse de pământ, la schimbarea axei Pământului, la apariția polilor.

Construcțiile făceau parte dintr-o religie solară. Putem vorbi despre simbioza dintre Soare și piatră. Influența acestei civilizații a ajuns până în India și China. Specialiștii susțin că longevitatea chinezilor este moștenită de la această misterioasă civilizație dispărută.

O parte din străvechea civilizație Mu, care a reușit să supraviețuiască cataclismului, s-a retras în China, Egipt, America, acolo unde și-a continuat opera. În tradiția chineză se vorbește despre liniile dragonului care înconjoară Pământul. Acestea influențează corpul uman, oferindu-i anumite puteri.

Civilizația Mu utiliza forța magnetică a Pământului, ale cărei secrete noi, oamenii de astăzi, se pare că încă nu le-am descoperit. Tesla a fost primul om de știință care a sesizat acest lucru și a vrut să-l utilizeze. Din păcate însă, marile sale proiecte nu au putut fi puse în practică de omenire.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!