Misterioasele Porți ale Timpului din tunelurile secrete de sub București

Legendele spun că Bucureştiul ar ascunde – în uluitoarea sa reţea de tuneluri (din care cele mai cunoscute sunt cele de la Curtea Veche: cel care leagă Giuleştiul cu Dealul Cotroceni şi galeriile care unesc Palatul Ghica de Mănăstirea Plumbuita) – aşa-numitele Porţi ale Timpului.

Anunt

Acestea ar fi folosite și de vrăjitoare – în anumite nopţi, doar de ele ştiute – pentru a-și încărca „bateriile” energetice, în scopul practicării magiei negre sau albe. Aceste misterioase porți sunt ţinute în mare secret.

Totuşi, cercetările de documente şi cele de pe teren localizează cu prudenţă 9 astfel de zone: Mântuleasa, Uranus-13 Septembrie-Panduri, Antiaeriană-Sălaj, Dealul Cotroceni, Foişor, Cocioc-Piscului-Văcăreşti, Mitropolie şi Zetarilor-Drumul Găzarului.

Cu mici excepţii, Porţile Timpului se suprapun cu ceea ce radiesteziştii – cei care se ocupă cu neutralizarea radiaţiilor nocive şi echilibrarea energetică – le numesc „zone de iritare”. Pomenite în trecut ca „zone necurate”, s-a observat că cei care au stat mai mult de 8 zile în locurile geopatogene respective au manifestat stări de agitație, insomnii, migrene, crampe musculare, etc., iar în timp, dacă nu se iau măsuri, apar disfuncţii endocrine şi chiar cancer.

Anunt

Cunoscutul fizician A. Dincă recomandă, dintre metodele simple de corectare a perturbărilor, mutarea patului, a canapelei sau a biroului ori amplasarea în locuinţă a unor cristale de cuarţ care absorb energia negativă.

Oameni de ştiinţă de notorietate, precum francezul Peyre şi germanul Weitmann, au reuşit să demonstreze că în aceste zone malefice există acumulări masive de energie telurică. Această energie misterioasă ar produce cu predilecţie întâmplări nefericite pe anumite arii în care sunt amplasate clădiri sau drumuri. Specialiştii susţin că atâta timp cât Bucureştiul este supus demolărilor şi tăierilor de copaci masive, apar noi astfel de zone geopatogene.

Ruşii A.I. Nizovski şi N.N. Nepomniaski presupun că în aceste zone anormale, cunoscute pretutindeni pe Terra – unde, printre alte fenomene bizare, timpul încetinește – acţionează raze energetice geopatogene, generate de interacţiunea otonilor – găuri negre minuscule dotate cu o energie ce depăşeşte puterea unei centrale nucleare, în adâncurile Pământului.

În aceste zone anormale se încadrează şi Porţile Timpului din București, considerate de către parapsihologul I. Ţugui ca fiind zone unde se acumulează fluxul informaţional al lumilor paralele ce străbat Universul.

De asemenea, este posibil ca în aceste Porţil ale Timpului să se producă şi fenomenul călătoriei în timp, prin tuneluri spaţio-temporale sau canalele cosmice, idee exprimată pentru prima dată de fizicianul J. Wiler, în „Geometrodinamica”. Unele variante ale acestei ipoteze examinează posibilitatea deplasării cu ajutorul canalelor nu doar în trecut, ci şi în viitor, precum şi în alte universuri şi dimensiuni.

În opinia generalului de brigadă dr. Emil Streinu, în spaţiul cosmic există posibilitatea existenței a 120 de dimensiuni.

Să nu uităm nici faptul că, în teoria relativităţii a lui Einstein, este imposibil să descrii un obiect ca ocupând un anumit loc și să-l stabilești într-un anumit timp, timpul însuși fiind mult prea puţin studiat…

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!