Misterul Munților Bucegi, prezența Illuminati și enigma Annunaki


4 shares

În vara anului 2003, într-o zonă neexplorată a Munților Bucegi, un departament al Serviciului Român de Informații, denumit și Departamentul Zero Team, a făcut o descoperire extrem de semnificativă, care ar putea schimba complet destinul și istoria omenirii.

Presiunea monumentală pe care Statele Unite au exercitat-o ​​asupra guvernului român pentru ca această descoperire să nu fie făcută cunoscută lumii, a dus la un acord temporar între cele două țări și la o colaborare științifică și militară neobișnuită. Situația s-a complicat și mai mult după amestecul ordinului Illuminati, care a încercat să preia controlul atât asupra locului descoperirii, cât și asupra expediției româno-americane.

Caesar Brad, director al celor mai importante operațiuni strategice ale statului român și expert care și-a dedicat ani întregi în cercetarea fenomenelor stranii, este eroul evenimentelor incredibile petrecute în Munții Bucegi, dar și martorul a două întâlniri memorabile cu un înalt reprezentant al Illuminati și membru al grupului Bilderberg.

Membru al grupului Bilderberg din România

În mai 2003, o persoană importantă l-a vizitat pe  Cezar Brad pentru o aventură cu totul specială. Solicitarea întâlnirii a venit prin intermediul SRI, ca urmare a intervenției guvernului României.

Personajul era străin, dar vorbea foarte bine românește și cunoștea foarte bine România. SRI știa doar că este membru al unei loji masonice foarte importante din Italia, cu noblețe de rang înalt și influență financiară puternică în România.

Localizarea Munților Bucegi

Foarte mare a fost și influența sa politică, întrucât a reușit să pătrundă în zidul de protecție al agenților SRI și să ajungă la Departamentul Zero.

Caesar a simțit o presiune puternică și greutate în jurul acestei persoane. Era înconjurată de un nor de radiații dense și neplăcute care îi ascundea adevăratele intenții. Pentru această întâlnire, Cezar s-a pregătit cu grijă: s-a izolat într-o cameră și a căzut într-o stare de meditație profundă, care să-i permită să afle mai multe despre acea persoană.

Un elicopter l-a adus pe acest bărbat înalt, îmbrăcat într-un costum negru. Purta un baston cu mâner de fildeș și incrustații de aur. Expresia lui era dură, iar ochii lui verzi radiau o răceală neobișnuită, care producea un efect ciudat. S-a prezentat drept domnul Massini, era foarte sigur pe sine și dădea impresia că este obișnuit să dea ordine. A condus o venerabilă și importantă lojă masonică din Europa, una dintre cele mai influente organizații masonice din lume: grupul Bilderberg.

Massini a intrat direct în subiect, spunând că oamenii sunt de două tipuri: cei care pot fi manipulați și dirijați (majoritatea) și restul, care posedă anumite virtuți și o personalitate puternică. El a declarat că grupul său face parte din cel mai important ordin masonic dintre toate și că este foarte interesat de rezultatul întâlnirii dintre cei doi.

Massini a adăugat faptul că grupul Bilderberg nu era cu adevărat o lojă, ci mult mai mult. El a spus că lojele sunt simple fațade și că puterea reală se află în vârful unei ierarhii de 33 de niveluri. Massini l-a invitat pe Cezar să se alăture grupului, făcându-l să înțeleagă că îi va aduce mari avantaje. Massini a manifestat o mare putere și o forță psihică neobișnuită pentru vârsta sa. Din păcate pentru el, puterea lui era centrată pe o mare aroganță, un ego uriaș și un sentiment de superioritate față de ceilalți.

Massini a spus că a dorit întâlnirea datorită puterii și relațiilor lui Caesar și că grupul îl apreciază mult.

Pentagonul folosește sateliți pentru a spiona

Un satelit Pentagon pentru spionaj geodezic, bazat pe tehnologie bionică, a descoperit în 2002 o gaură într-o anumită zonă a Munților Bucegi. Acest spațiu gol din interiorul muntelui nu putea fi identificat din exterior: începea direct în interiorul muntelui, la o anumită distanță de versant și avea forma unui tunel bine făcut, cu un traseu perfect marcat.

Scanarea prin satelit a muntelui a arătat două mari bariere energetice, două structuri de separare, formate din energie artificială: prima era ca un zid care bloca accesul în tunel, iar a doua – ca o cupolă sau o emisferă la capătul tunelului, aproape de centrul muntelui.

Massimi și-a dat seama că acolo se afla ceva extrem de important și că era foarte bine protejat. Întregul tunel și bolta erau amplasate pe același plan, paralel cu solul, iar structura de separare era verticală și semisferică, urmând forma stâncii din vârful munților, numită Babel. De fapt, panta structurii verticale s-a încheiat la aproximativ 40 de metri, între Babele și Sfinxul din Bucegi.

O structură similară în Irak

Echipa Pentagonului a observat că bariera energetică emisferică avea aceeași frecvență vibrațională și aceeași formă ca o altă structură subterană secretă pe care o descoperiseră anterior lângă Bagdad, Irak .

La scurt timp după această descoperire, a izbucnit războiul din Irak și, câteva luni mai târziu, americanii au avut acces la cel mai mare secret din zonă, despre care irakienii nu știau absolut nimic.

Massimi a spus că ceea ce s-a găsit acolo are legătură cu trecutul misterios al Pământului și cu istoria organizației căreia îi aparținea.

Când ancheta Pentagonului a remarcat asemănarea structurii subterane de lângă Bagdad cu cea din Bucegi, Massini și loja masonică de care aparținea s-au agitat brusc, știind că această structură  mult mai mare și mai complexă decât cea din Irak) se afla pe teritoriul României.

Pe vârful munților Bucegi se află și o piramidă energetică (umbra ei poate fi văzută de două ori pe an) cu o funcție protectoare – păstrează în siguranță Adevărul, care va fi dezvăluit tuturor atunci când va veni momentul.

Massimi a oferit planul pentru a se ajunge la tunel, așa cum calculaseră experții Pentagonului. Intrarea era posibilă la aproximativ 60 sau 70 de metri distanță de prima barieră energetică de pe marginea muntelui.

Massini a promis că tehnologia militară americană ultra-sofisticată va trece peste prima barieră energetică. Era o mașină foarte puternică care străpungea roci la viteză mare, cu un jet de plasmă puternic și un câmp magnetic rotativ. Massimi a cerut discreție absolută în această privință.

Descoperirile din Munții Bucegi

La început, mașinăria a arătat o abatere ciudată a câmpului magnetic, dar ulterior și-a corectat traiectoria. Intrarea arăta ca o stație de metrou, cu pereții lustruiți și ducea la enigmaticul tunel descoperit de satelit.

La capătul tunelului era o uşă uriaşă de piatră care avea să alunece spre stânga. Înainte de a accesa ușa, trebuia depășită o mare barieră energetică. Trei persoane din prima echipă de intervenție specială au fost foarte aproape de bariera invizibilă, au atins-o neglijent și au murit pe loc, făcând stop cardiac. Orice obiect (din piatră, plastic, metal sau lemn) care a atins-o s-a transformat instant într-un praf fin.

Caesar și grupul de cercetători au petrecut câteva zile analizând respectiva energie și camera anterioară, observând în perete unele mecanisme în formă de triunghi.

După ce a lovit mai multe triunghiuri, Cezar a lansat ușa mare de piatră care a alunecat, în tăcere, în perete. Acest singur gest a deconectat bariera energetică și a deschis ușa de piatră. Acum se putea vedea galeria în toată splendoarea ei. Deși nu a existat nicio sursă de lumină, Marea Galerie a fost iluminată. Cu toate acestea, scutul emisferic mare de pe partea opusă a camerei și-a ridicat brusc vibrația și a început să emită radiații mai mari.

Privind cu atenție peretele din interiorul Marii Galerii, s-a văzut că, deși părea sintetic, ceva organic făcea parte din el. Era de culoarea uleiului, dar reflexele sale erau verzi și albastre.

Materialul peretelui era oarecum dur la atingere și nu putea fi zgâriat sau îndoit, rezistând oricărei încercări de rupere, perforare sau tăiere. Flăcările focului s-au absorbit într-un mod ciudat.

Americanii au recunoscut că materialul era un amestec de materie organică și anorganică. La aproximativ 85 de metri, galeria s-a îndreptat brusc spre dreapta, într-un unghi ascuțit. În depărtare era o lumină albastră care strălucea precum o stea. Această lumină albastră era doar reflectarea scutului energetic protector.

Subteranul irakian

Consilierul de securitate națională a SUA a fost anunțat că scutul energetic al Irakului (Bagdad) a fost activat brusc și că vibra la o frecvență înaltă. În fața scutului a apărut o hologramă a Pământului, desenând progresiv continentul european, apoi îndreptându-se spre sud-est, spre Munții Bucegi din România și arătând, în final, locația galeriei. Era evident că cele două scuturi de energie emisferică erau conectate direct.

Din păcate, președinția Statelor Unite a fost avertizată de ceea ce se întâmplă și a contactat diplomația română, prin intermediul SRI. În doar 20 de minute, întreaga operațiune a fost expusă. Planul domnului Massini se irosise.

Inițial, au vrut să dețină controlul operațiunii, dar politicienii români, care aveau dreptul să afle despre asta, s-au speriat și nu au știut să facă față evenimentelor. Tensiunea diplomatică era în creștere.

Reuniunea urgentă a Consiliului Suprem de Apărare (CSAT)

Ședința urgentă a Consiliului Suprem de Apărare (CSAT) a generat un val de sprijin pentru Departamentul Zero. Majoritatea celor prezenți la întâlnire au fost șocați de vestea pe care tocmai o primiseră. CSAT a decis să continue ancheta şi să investigheze tot ce s-a găsit în Marea Galerie, dar sub supravegherea Departamentului Zero.

Din București au sosit o mulțime de comenzi contradictorii, unele foarte puternice, altele mai evazive, dar toate dezvăluind marea tensiune subiacentă.

Membrii CSAT au fost în ședințe permanente, în contact cu cei care se aflau în Munții Bucegi. După ce au discutat subiectul din toate unghiurile posibile, au decis să facă publică descoperirea. România urma să facă o declarație oficială către întreaga lume, dar unii membri CSAT s-au opus ferm.

Declarația oficială din România

Când diplomația americană a fost informată că România va da știrea descoperirilor în presă, a urmat haosul. Casa Albă l-a contactat telefonic pe președinte și, în câteva ore, Statele Unite au blocat toate tranzacțiile instituțiilor financiare românești. România a fost la un pas să declare “stare de urgenţă”.

Întâlnirile dintre reprezentanții Statelor Unite care au ajuns la București și Departamentul de Urgență al României au avut loc fără prezența unui interpret. Discuțiile au fost foarte violente, toată lumea țipa, iar americanii au amenințat de mai multe ori că vor riposta României.

Restul țărilor lumii nu știau nimic despre ceea ce se întâmplă, iar americanii știau foarte bine că unele țări foarte puternice urmau să fie în favoarea României și să susțină publicarea imediată a descoperirilor.

Declarația oficială ar fi arătat lumii descoperirea din Munții Bucegi, cu fotografii și toate informațiile necesare. Au fost invitați oameni de știință și cercetători de seamă. Iar cel mai important aspect dintre toate era reprezentat de faptul că adevărata origine a umanității și adevărul despre istorie, care ne fusese prezentată absolut fals, ar fi fost în cele din urmă dezvăluite.

Americanii au reacționat foarte agresiv, pentru că această declarație ar fi pus capăt, în câteva secunde, influenței și puterii internaționale pe care le-au exercitat și ar fi scufundat populația nord-americană în haos.

Anunt

Acesta a fost cel mai important motiv pe care l-au oferit, acela de a nu provoca panică. Au uitat, totuși, să vadă că această stare de angoasă și posibilă dezordine socială nu era altceva decât rezultatul automat al sutelor de ani de înșelăciune și manipulare deliberată de către francmasonerie.

A intervenit și Papa, care a cerut moderație înainte ca omenirea să facă acest mare pas fundamental.

Acesta a promis că va oferi anumite documente de mare importanță pentru statul României, provenite din vechea arhivă papală, care să demonstreze importanța descoperirii din Munții Bucegi. După 24 de ore de discuții, România și Statele Unite au ajuns la un acord și au decis să coopereze în condiții precise. România a fost nevoită să amâne declarația și să prezinte aceste fapte lumii treptat.

Sala de proiecție

Marea Galerie s-a încheiat brusc într-o cameră mare de 30 de metri înălțime și 100 de metri lungime. Camera era mai mică decât intrarea în munte și era protejată de scutul energetic. Pe măsură ce cineva înainta spre scut, o parte din acesta dispărea ca o uşă, permiţând accesul în cameră. Scutul a protejat camera de orice fel de influență externă.

În spate, scutul nu ajungea la pământ, ca în față, pentru că era un zid de piatră. Zidul avea o înălțime de 10-12 metri și de acolo ieșeau trei tuneluri enorme: unul în față, iar celelalte simetric pe ambele părți, iluminate de o lumină difuză cu tentă verzuie.

Accesul în aceste tuneluri a fost strict interzis prin protocolul secret semnat de România și Statele Unite.

Mese pentru giganți

În holul de la intrare au fost amplasate, de-a lungul ambilor pereți, în dreapta și în stânga, urmând curbura interioară, mese uriașe de piatră. Niciuna dintre mese nu avea o înălțime mai mică de 2 metri. Deasupra lor au fost sculptate în relief, cu precizie, diferite semne ale unei scrieri necunoscute, ale cărei caractere erau asemănătoare cu scrierea cuneiformă antică.

Scrisul a încorporat simboluri mai generale, precum triunghiuri și cercuri și, deși nu erau pictate, acestea s-au remarcat vizual printr-o strălucire fluorescentă de culori care era diferită pe fiecare masă.

Erau cinci mese în fiecare parte a încăperii. Deasupra unora dintre ele erau obiecte care arătau ca niște instrumente. De la multe dintre mese, o serie de cabluri albe translucide coborau până la podea, terminându-se în cutii dreptunghiulare din material argintiu strălucitor. Cutiile au fost așezate direct pe podea. Cablurile erau extrem de flexibile și ușoare, iar luminile puteau fi observate pulsând, circulând de-a lungul lor.

Când cineva se apropia de una dintre ele, se activa o proiecție holografică care arăta aspecte ale unui anumit domeniu științific. Imaginile tridimensionale erau perfecte și foarte mari, înalte de aproape 3 metri.

Descoperirea din Munții Bucegi: combinații genetice

O platformă se vedea deasupra meselor. Era acoperită cu o peliculă dintr-un material sticlos, împărțit într-o serie de pătrate mari, unite prin linii drepte, formând un fel de grilaj. Pe o masă apărea ca temă biologia, iar imaginea proiectată era a plantelor și animalelor, cu exemplare complet necunoscute.

Atingând unul dintre pătrate, holograma afișa structura corpului uman, cu imagini holografice rotative ale diferitelor zone ale corpului. Alte pătrate arătau proiecții ale altor tipuri de ființe, în corpuri cerești. Dacă două pătrate diferite erau bătute simultan, apărea o analiză științifică a ADN-ului celor două ființe și a posibilităților de compatibilitate dintre ele. În liniile verticale laterale se aflau explicațiile (în aceeași scriere ciudată), iar la final apărea forma mutantă rezultată din combinația cea mai probabilă a celor două coduri genetice.

Uriașii

Ființele care au construit toată acea clădire trebuiau să fie foarte înalte, altfel nu se explica dimensiunea mare a tuturor obiectelor din sala de proiecție.

O confirmare a existenței giganților în România se regăsește și într-un ziar spaniol, El Periodico. Echipa ziarului a fost însoțită de cercetătorul Vasile Rudan, potrivit căruia, poveștile orășenilor din Bozioru despre uriașii care locuiau pe acele meleaguri au dovezi autentice: un cimitir cu schelete gigantice.

A fost descoperit întâmplător, în urmă cu 20 de ani, atunci când au fost plantați meri într-un oraș numit Scăieni. Săpat într-un deal, localnicii au descoperit schelete uriașe, măsurând aproximativ 2,40 metri și chiar mai mult. Drăgoi Ilie, unul dintre oamenii care lucra în livada de meri:

“Este plină de morminte de uriași. Săpând gropi pentru puieți, am dat peste un cap uman de mărimea unei tărtăcuțe. Niciunul dintre noi nu mai văzuse vreodată așa ceva. Am fost absolut uimiți. Am continuat săpăturile și am găsit oasele unor picioare, mari cât trunchiul podgoriilor. Omul căruia aparțineau trebuia să fie foarte mare.”

Biblioteca Universului

Pe fiecare parte a încăperii erau cinci mese uriașe și pe fiecare dintre ele erau ecrane prezentând diferite teme – fizică, cosmologie, astronomie, arhitectură, tehnologie, diferitele rase de ființe inteligente – care, aparent, nu erau toate umane – și religie. Dădea impresia că reprezintă imensa bibliotecă a Universului. În mijlocul încăperii era un podium instalat pe un dispozitiv, care putea fi un amplificator al energiei gândirii.

Tabloul de bord românesc

Mai jos se afla un panou, cu o serie de simboluri geometrice în diferite culori. Panoul avea două pârghii care puteau fi activate pentru a da o comandă. În centrul său se afla un buton roșu care ieșea în evidență.

Funcția butonului era de a afișa, într-o explicație holografică, o imagine a Pământului, de la o înălțime de 25 km, cu Munții Carpați. Cantități mari de apă se scurgeau în câmpii, până când totul a fost complet inundat.

Acolo unde, de pe teritoriul României de astăzi și din părți ale Ungariei și Ucrainei, au apărut râuri uriașe din toate direcțiile, mergând spre munți și Podișul Transilvaniei. De acolo, imaginea s-a concentrat și mai mult asupra României. Întreg teritoriul a fost inundat și s-a format o mare.

Doar cinci vârfuri de munte au ieșit, ca niște insulițe. Prin activarea pârghiilor de pe panou, apele s-au retras de pe întreg teritoriul și s-au îndreptat spre același punct din munții Masivului Retezat Godeanu. Un adevărat manual geografic!

O amforă misterioasă

În spatele panoului de control se afla un spațiu de 3 metri pătrați, în care era amplasată o amforă, al cărei conținut era probabil cea mai importantă descoperire dintre toate. Asta și-a dorit Massini pentru el și pentru elita masonică. Amfora a fost umplută cu o pulbere fină, albă. Cercetătorii au descoperit că substanța avea o structură cristalină necunoscută de aur monoatomic, foarte greu de obținut, mai ales în formula sa de înaltă puritate.

Massimi era conștient de existența amforei chiar înainte de a intra în cameră. Aurul în formă pură stimulează foarte mult anumite vibrații și schimbul de energie la nivel celular și neuronal, ceea ce accelerează procesul de întinerire. Teoretic, un om poate trăi în același corp fizic timp de câteva mii de ani, atât timp cât consumă ocazional o cantitate prevăzută de pulbere de aur monoatomic. Aceasta explică multe aspecte misterioase ale longevității incredibile a unor figuri importante și dezvăluie intențiile ascunse ale elitei masonice mondiale.

Adevărata istorie a planetei

Exista o mare boltă care proiecta o hologramă, cu principalele aspecte ale trecutului cel mai îndepărtat al umanității, de la origini. Prin urmare, teoria evoluției lui Darwin este complet falsă. Adevărata origine a umanității a fost întruchipată într-o formă holografică comprimată. După aceste lecții despre adevăr, putem confirma că 90% din istoria oficială a umanității este falsă, manipulată. Deși poate părea incredibil, evenimentele istorice pe care le considerăm reale sunt în mare parte minciuni, în timp ce miturile și legendele diferitelor culturi sunt mult mai aproape de adevăr. Această inversare ciudată a realității a creat dintotdeauna multe conflicte și probleme între oameni. Majoritatea teoriilor arheologice sunt, de asemenea, false.

De fiecare dată când holograma deținea imaginea unui anumit eveniment, harta cerească era proiectată în fundal, marcând poziția principalelor stele și constelații în acel moment precis, ceea ce a făcut posibilă datarea cu exactitate a evenimentelor afișate.

Revelații incredibile

Autorul susține că a văzut tot ce s-a întâmplat cu adevărat în timpul potopului și unde a început civilizația umană, dar nu are voie să dezvăluie adevărul, pentru că este prea șocant pentru mentalitatea, ideile și cunoștințele omului contemporan.

Cele trei tuneluri misterioase

Tunelurile parcurg mii de kilometri în trei zone diferite ale planetei.

Tunelul din stânga duce în Egipt, la un set de clădiri secrete încă nedescoperite, îngropate sub nisipul deșertului. Tunelul din dreapta duce la o structură similară, dar mai mică, pe Podișul Tibet. Acest tunel are trei ramuri secundare, una care duce la o zonă a Buzăului (un oraș românesc) din apropierea Munților Carpați, o alta care duce la structura subterană din Irak, lângă Bagdad, iar ultima care duce sub Podișul Gobi, în Mongolia.

O lume secretă

Al treilea tunel, situat în centrul celorlalte două, conține o lume secretă asupra căreia Statele Unite doreau garanție totală. Având în vedere enorma influență politică și relațională a venerabilului Massini și a francmasonilor în structura politică a României și a Statelor Unite, bănuim că aceștia încearcă treptat să preia controlul, prin factori externi legați de interesele noastre la nivel de stat. Există însă oameni foarte importanţi în sfera politică şi administrativă care sunt la curent cu planurile diabolice ale francmasonilor şi li se opun vehement, mai ales în cazul descoperirii din Munţii Bucegi.

Au fost lansate pregătiri intensive pentru expedițiile de explorare a celor trei tuneluri, după cum urmează: prima ar merge în Egipt, a doua în Tibet, iar a treia spre centrul Pământului.

În 2009, o televiziune din România a prezentat pe scurt evenimentele anterioare. După difuzarea programului, televiziunea a primit un telefon anonim de amenințare.

Iată traducerea apelului:

Jurnalist: Bună ziua!

Apelant anonim: Ai fost avertizat: fii atent! Nu mai vorbi de Bucegi!

Jurnalist: Cine ești?

Anonim: Aceste informații nu trebuie să părăsească anumite cercuri. Nu pot fi făcute publice! Ai intrat într-un joc periculos! Ești tânăr, ai familie… sunt destule probleme în țară despre care poți vorbi.

Jurnalist: Cu cine vorbesc?

Anonim: Mai bine să nu știi. Sper să nu ai de-a face cu noi! Nu mai am altceva de spus.

 

Anunt

Like it? Share with your friends!

4 shares
error: Content is protected !!