Nikola Tesla: 3, 6, 9 – Cheia Universului

Nikola Tesla este adesea numit unul dintre cei mai importanți inventatori ai istoriei, geniul ale cărui descoperiri în domeniul electricității au fost cu mult înaintea timpului său și continuă să influențeze tehnologia și astăzi.

Cu toate acestea, în ciuda realizărilor sale, Tesla a murit sărac și fără premiile pe care le merita… care i s-au oferit, în cele din urmă, un secol mai târziu.

Anunt

“Geniul care a luminat lumea” s-a născut în anul 1856, într-un oraș numit Smiljan, astăzi parte a Croației, dar aflat atunci sub controlul Imperiului Austro-Ungar. Tatăl său era preot, iar mama sa, în ciuda faptului că nu avea nicio educație formală, era recunoscută pentru capacitatea sa de memorare absolut spectaculoasă.

„Dacă ai cunoaște măreția numerelor 3, 6 și 9, ai deține cheia Universului.”

Aceste cifre reprezintă un mister, existând în Univers într-un tipar inexplicabil.

Se spune că marele Tesla făcea totul luând mereu în considerare cifra 3. Acesta calculase puncte nodale în jurul planetei și a susținut că aceste numere sunt extrem de importante.

Altfel spus, Nikola Tesla era, pur și simplu, obsedat de numerele 3, 6, 9.

El a înțeles un element fundamental, necunoscut de mulți, și anume limbajul universal al matematicii – o știință descoperită, nu inventată.

Aici, numerele 3,6 și 9 nu există și, potrivit lui Rodin, acest lucru se datorează faptului că aceste numere reprezintă un vector de la a 3-a spre a 4-a dimensiune, numit “câmp de curgere”. Acest câmp reprezintă energie dimensională superioară, cu o influență asupra circuitului energetic al celorlalte 6 numere.

Anunt

Mergând și mai departe, Randy Powell, un student al lui Marko Rodin, afirma că aceasta este cheia-secretă a energiei libere, pe care Tesla însuși a investigat-o până în ultima zi a vieții sale.

Cu toate acestea, dacă privim chiar și dincolo de Tesla, vom observa că indiferent de cultura pe care o luăm în considerare, numărul 3 a fost dintotdeauna prezent, de o importanță extremă.

Numărul 3

De-a lungul istoriei, cifra 3 a fost privită de civilizațiile antice, de diferitele culturi, de religii, de misticii spirituali și chiar și de știință ca jucând un rol esențial în viața noastră – 3 reprezintă unitatea, perfecțiunea, creația, cosmosul.

În studiul Geometriei Sacre, “Tripodul Vieții”, cunoscut și sub numele de inelele Borromeo, reprezintă forma energetică a celei de-a 2-a zi a Creației.

Inelele reprezintă Sămânța Vieții și puterea de bază a “Florii Vieții”, despre care se crede că ar conține modelele în sine ale creației. Floarea Vieții este considerată de mulți drept reprezentarea fizică a spațiului și timpului. Când cele 3 inele suprapuse din Trepiedul Vieții sunt în formă tridimensională, energia este generate și emisă. Această energie poate spori creativitatea și poate lărgi nivelul de conștiință.

Regula lui 3 este un principiu care subliniază puterea numărului și eficacitatea acestuia. Bazat pe principiul latin “Omne trium perfectum”, tot ceea ce vine în 3 este perfect și complet. Regula de 3 poate fi regăsită în multe dintre expresiile noastre creative de zi cu zi, inclusiv în scriere, fotografie, pictură, filme, etc.

Acest 3 dă startul magiei, fiind numărul de bază al Creației.

Numărul 6

Numărul 6 reprezintă dublul cifrei 3, deci de două ori mai puternic, dar sublimat de “Dualitatea Universală” sau “Legea Genurilor”, când energiile pozitive și negative sunt părți ale întregului.

Numărul 9

Numărul nouă (3×3) reprezintă punctul culminant, “bijuteria” celor trei. Semnificația sa este divină, reprezentând singularitatea, punctul inițial al întregului, vidul. 9 reprezintă totul și nimic. 9 reprezintă “Sămânța Vieții”, simbolul fertilității, al creației și, de asemenea, servește drept model pentru univers și viață.

 

Anunt

Unii consideră că Nikola Tesla era nebun. Alții susțin faptul că suferea de tulburarea obsesiv-compulsivă. Dar cei mai mulți cred că, în realitate, Tesla a atins un nivel de care cei mai mulți dintre noi nici măcar nu sunt conștienți.

Vom elucida vreodată acest mister? Vom înțelege vreodată importanța, puterea, magia cifrelor 3, 6, 9, pe care marele savant voia atât de mult să ni le dezvăluie?

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!