Nimic nu este întâmplător. Coincidențe istorice bizare, care confirmă traiectoria predestinată a vieții


2 shares

Se spune că dacă un eveniment se întâmplă o dată este o întâmplare, de 2 ori – devine un indiciu, iar de 3 ori – este o dovadă clară a unui tipar.

Iată o serie de coincidențe istorice atât de stranii încât ai senzația că cineva, ceva, cumva, o forță superioară, într-o manieră mai presus de înțelegerea noastră, a făcut lucrurile întocmai.

 

Crimele din Erdington

În mai 1817, într-o suburbie din Erdington, Anglia, a fost găsit cadavrul lui Mary Ashforth, având urme de violență. Ultima persoană care a văzut-o a fost Abraham Thornton. Astfel că era principalul suspect, însă din cauza faptului că a avut un alibi foarte puternic, nu a putut fi condamnat. Cazul a rămas nesoluționat, iar viața a mers mai departe.

150 de ani mai târziu, o altă crimă a avut loc în Erdington. În aceeași zi. Ultima persoană care văzuse victima purta numele de Abraham și, de asemenea, nu a putut fi făcută o condamnare, existând un alibi puternic.

 

Gemenii James Jim

James Jim Lewis și James Jim Springer au fost separați în copilărie, imediat după naștere.

Au fost adoptați de familii diferite. Când s-au întâlnit pentru prima oară, la vârsta de 39 de ani, au fost absolut uimiți de asemănarea vieților lor.

În copilărie, amândoi au iubit matematica și tâmplăria, amândoi au avut un cățel pe nume Toy. Amândoi au fost căsătoriți de 2 ori. Prima soție purta numele Linda, iar cea de-a doua Petty – în ambele cazuri. Ambii aveau un fiu, purtând numele James Alan. Amândoi fumau, amândoi conduceau un Chevrolet și amândoi își petreceau vacanța pe aceeași plajă din Florida.

 

Gemenii

Se știe faptul că gemenii au o legătură foarte puternică – fiecare știind mereu ce gândește, ce face, ce simte celălalt.

În 2002, doi frați din Finlanda au demonstrat clar acest lucru.

Ambii au murit pe același drum, în două accidente complet diferite, la o diferență de câteva ore.

Primul mergea pe bicicletă și a fost lovit de un camion. Al doilea, două ore mai târziu, și-a găsit sfârșitul în același fel.

 

Călugărul misterios
Anunt

Artistul austriac Josef Aigner a vrut să se sinucidă de 2 ori – la 18 și la 22 de ani. În ambele cazuri a fost oprit de același călugăr capucin.

La vârsta de 30 de ani, Aigner a fost condamnat la moarte pentru activități politice – acțiune specifică secolului XIX. Dar misteriosul călugăr a intervenit din nou.

La vârsta de 68 de ani, cea de-a treia încercare de sinucidere a reușit. Ceremonia de înmormântare a lui Aigner a fost făcută de același călugăr.

 

Thomas Jefferson și John Addams

Doi dintre părinții-fondatori ai SUA. Au jucat un rol semnificativ în semnarea Declarației de Independență a Statelor Unite, aprobată la 4 iulie 1776.

De-a lungul anilor, relația lor s-a deteriorat, dar în cele din urmă s-au împăcat. Au murit în aceeași zi – 4 iulie 1826, la exact 50 de ani de la semnarea declarației.

 

Clubul 27

Un fenomen bizar, cel al oamenilor celebri care au murit la vârsta de 27 de ani. Clubul este format, în principal, din muzicieni.

La sfârșitul anilor 60, Brian Jones (Rolling Stones), Jim Morrison (The Doors), Janis Joplin (Kozmic Blues Band și Full Tilt Boogie Band) și Jimi Hendrix au murit la vârsta de 27 de ani.

25 de ani mai târziu, tot la vârsta de 27 de ani, Kurt Cobain s-a sinucis și, nu cu mult timp în urmă, Emmy van House murise din cauza unei supradoze, tot la 27 de ani.

De la începutul secolului XX, din club au făcut parte aproximativ 60 de artiști – muzicieni şi actori.

 

 

Simple coincidențe…?

 

Anunt

Like it? Share with your friends!

2 shares
error: Content is protected !!