Oamenii pot evolua în fiinţe galactice, datorită centurii fotonice şi a razelor gamma

Începutul secolului XXI a fost marcat de o serie de transformări apărute la nivel planetar, dar și de dezvăluiri absolut uluitoare. Printre acestea se numără și informațiile despre potențialul uriaș nebănuit al omului și despre apariția unei noi trepte de evoluție spirituală a omenirii. Omul este chemat să-și redescopere dimensiunea reală, cosmică, renunțând la vechile tipare în care este obișnuit să-și trăiască viața.

Ce este un om galactic?

Anunt

Toate fiinţele născute ca oameni pe această planetă sunt, de fapt, oameni galactici, pentru că această planetă, la fel ca toate planetele locuite, a fost însămânţată de una sau mai multe rase galactice.

Cu alte cuvinte, adevăraţii strămoşi ai omului nu provin din această lume!

Dar de ce nu au fost oamenii învăţaţi despre acest lucru?

Există o multitudine de motive, dar cel mai important este acela că cei născuţi aici sunt de acord să uite, la naştere, cine sunt ei cu adevărat. Acest acord este făcut astfel încât omenirea să poată experimenta o renaştere, o trezire. Iar această trezire are potenţialul de a transforma omenirea, aici şi acum, revelând „amprenta originară” a sinelui nostru galactic.

Anunt

Ce este această amprentă originară galactică?

Este corelată cu ADN-ul uman. La început, ADN-ul oamenilor avea 12 lanţuri organice, pe bază de cristale, iar această configuraţie originară le conferea nemurire şi puteri considerate astăzi ca fiind uluitoare.

Dar cum de a ajuns ADN-ul uman la starea actuală, cu doar 2 lanţuri organice, pe bază de carbon?

Există mai multe motive, dar mai important este dacă oamenii pot reactiva acest ADN originar şi pot deveni din nou oameni galactici. Răspunsul este da! Chiar asta sunt chemați să facă acum, în această perioadă pe care o traversăm!

În primul rând, începând din 1961, sistemul nostru solar a intrat într-o imensă centură fotonică, care scaldă planeta noastră în raze gamma puternice. Iar în 2012 Pământul a început să treacă prin cea mai densă porţiune din această centură. În plus, în decembrie 2012, sistemul nostru solar a început un nou ciclu stelar, de 13.000 de ani. Toate aceste evenimente cosmice coincid cu zorii unei noi ere, atunci când planeta noastră se mută din constelaţia Peştilor în cea a Vărsătorului. Acest fenomen se petrece doar o dată la 2.000 de ani!

Dar cum anume evenimentele cosmice sunt corelate cu ADN-ul uman?

Fiecare eveniment cosmic poartă marca proprie de radiaţii gamma. În ceea ce priveşte aceste raze, este cunoscut faptul că, atunci când ADN-ul absoarbe astfel de radiații, un semnal codat este trimis către ADN pentru a evolua până la următorul ordin superior de existenţă. Radiaţia gamma oferă omenirii posibilitatea unei înnoiri a ADN-ului. Practic, razele cosmice sunt conectate cu ceea ce oamenii de ştiinţă au numit drept resturile ADN-ului, care reprezintă mai mult de 95% din ADN-ul uman.

Dar mai există și un alt indiciu care arată că acesta este momentul potrivit pentru ca ADN-ul uman să evolueze: marile minţi ale timpurilor noastre au reuşit, în sfârşit, să descifreze mesajele codificate lăsate pentru noi pe această planetă, de către strămoşii noştri galactici. Iar aceste mesaje codate pot fi regăsite în numeroasele ruine a mii de civilizaţii antice, pe tot globul.

Un mesaj pentru umanitate ce trebuie descifrat este reprezentat de secretul prin care putem stăpâni gravitaţia şi magnetismul – un secret care este revelat doar atunci când o rasă demonstrează că este gata să evolueze, exercitând astfel puteri absolut incredibile.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!