Organizația Secretă care ascunde fenomene anormale, ce sfidează rațiunea

Fundația SCP este o organizație secretă finanțată de guvernele lumii pentru a conține și a studia entități, obiecte și fenomene anormale care sfidează legile naturii.

Anunt

“Proceduri speciale de izolare” este sensul acronimului Fundației SCP. Deși această poveste s-a născut ca un fel de poveste înfiorătoare, cantitatea de date și informații “scurse” din rețea a făcut lumea să se întrebe tot mai mult dacă nu cumva totul este cât se poate de real.

Secretul Fundației SCP

Se spune că, dacă oricare dintre obiectele conținute de această fundație ar scăpa, ar reprezenta o amenințare globală uriașă. Atacând chiar realitatea însăși.

Existența SCP este extrem de secretă, pentru a preveni panica în masă și haosul . Prin urmare, este ținută ascunsă, pentru ca omenirea să-și poată continua viața normală.

Când Fundația SCP descoperă o nouă anomalie, agenții pornesc în colectarea și transportarea acesteia într-un loc de izolare, care se poate face fie în locații secrete, fie în același loc în care a fost găsită, în cazul în care transportul nu este posibil.

După reținerea anomaliei, oamenii de știință ai fundației se ocupă de studierea și calificarea acesteia. Prizonierii dobândiți și clasificați ca personal “D-Class” interacționează doar cu anumiți SCP, din cauza periculozității lor.

Anunt

Fundația SCP păstrează documentația proceselor speciale de izolare pentru toate entitățile capturate. Aceste documente descriu anomalia și includ instrucțiuni precise pentru reținerea acesteia.

Începând cu anul 1992, fundația menține proceduri de rezervă pentru mai mult de 2.000 de anomalii. Această listă este în mod constant modificată, deoarece noi proceduri sunt adăugate, în cazul în care SCP-ul solicită acest lucru.

Realitate sau ficțiune?

Existența Fundației SCP a fost făcută cunoscută prin intermediul internet-ului, printr-o poveste de groază realizată de utilizatori. Cu toate acestea, de câțiva ani există un zvon că, în realitate, a avut loc o scurgere de informații, camuflată ulterior ca istorie.

În acest fel, s-a făcut cunoscută existența ei, respectiv reținerea unor creaturi care depășesc orice imaginație, în timp ce omenirea trăiește într-un mod calm, considerând aceste lucruri ca aparținând unui scenariu SF.

Un număr mare de fișiere conținând informații foarte detaliate despre unele SCP-uri pot fi găsite pe web. Deși nu putem spune cu certitudine care sunt reale și care nu.

Există, de asemenea, un număr mare de mărturii ale oamenilor obișnuiți și ale oamenilor de știință. În legătură cu acestea din urmă, puteți găsi numeroase date cu privire la testele efectuate asupra acestor entități în scopul de a le descoperi originea.

Poate că este o societate secretă extrem de veche, în care alternează oameni și extratereștri. Deținând cunoștințe legate de faptul că, în lumea aceasta apar situații și noțiuni care nu pot fi înțelese și controlate de umanitatea obișnuită.

Există încă foarte mult mister în spatele acestei organizații SCP. Este pură ficțiune sau există cu adevărat? Singurul lucru cert este că există nenumărate fenomene pe care știința nu le poate explica, iar dovezile în acest sens sunt răspândite în întreaga rețea.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
WordPress PopUp Plugin
error: Content is protected !!