OZN-ul triunghiular TR-3B, navă extraterestră? Cel mai faimos obiect zburător neidentificat din domeniul ufologic

Considerat cel mai faimos obiect zburător neidentificat din domeniul ufologic, OZN-ul triunghiular a fost văzut deja în întreaga lume.

Observarea sa frecventă a dat naștere ideii conform căreia, atunci când vine vorba de OZN-uri, acestea nu trebuie neapărat să fie de origine extraterestră. Acesta este și cazul misteriosului OZN triunghiular.

Există atât de multe dovezi cu privire la acest obiect zburător neidentificat, încât teoria că acesta este, de fapt, o aeronavă guvernamentală câștigă tot mai mulți adepți.

Anunt

Dovezile OZN-ului triunghiular

Printre unul dintre cele mai controversate videoclipuri capturate recent se numără cel al unui șofer care a observat ceva straniu în timp ce se întorcea de la serviciu. Deși videoclipul a fost înregistrat cu un telefon mobil, acesta a fost unul dintre cele mai apreciate videoclipuri cu OZN-ul triunghiular.

Bărbatul a fost extrem de surprins atunci când a revăzut înregistrarea și, realizând că este vorba despre ceva total neobișnuit, a decis să posteze filmarea și pe Internet.

Deloc surprinzător, videoclipul a primit milioane de aprecieri, comentarii și reacții. În imagini se poate observa clar puteți un obiect zburător strălucitor, în formă triunghiulară.

Martorul a trimis videoclipul și pe The Daily Star, unde a devenit viral.

Câteva dintre comentariile telespectatorilor sugerează faptul că enigmaticul obiect arată ca un avion de supraveghere TR-3B. Acest detaliu a fost foarte susținut și de restul comunității.

Un alt utilizator a dezvăluit faptul că a ajutat cândva la construirea acestui tip de nave, într-o bază guvernamentală secretă. Mai exact în anii ’60.

Anunt

Alte dovezi ale OZN-ului triunghiular au fost raportate în Antelope Valley, o zonă deșertică din sudul Californiei.

Această zonă este adesea vizitată de cercetători și teoreticieni ai domeniului – extratereștri, OZN-uri și alte evenimente paranormale.

Se presupune că acolo a avut loc „Proiectul Negru” al Forțelor Armate ale SUA.

În plus, este aproape de zonele de cercetare și testare militare, cum ar fi Uzina 42 a Forțelor Aeriene și Baza Edwards.

Așadar, este o navă terestră sau extraterestră?

Opinia specialiștilor

Pentru experții în subiectul OZN, este cunoscut faptul că acest tip de avioane sunt fabricate în secret. Reprezintă rodul unor ani de cercetare și al folosirii ingineriei inverse a navelor spațiale extraterestre căzute pe Pământ.

Se spune că TR-3B este un avion-spion subsonic, cu un design care îi permite să devină invizibil.

Acesta ar fi fost folosit și ca indicator laser, ghid pentru bombe în Războiul din Golf.

Pentru experții OZN, fabricarea acestor nave, precum și rapoartele cu privire la aceste avioane misterioase din Rusia, Europa, Australia, nu sunt deloc niște evenimente surprinzătoare.

Astfel că aceștia consideră că enigmaticul OZN triunghiular este cât de poate de real și că fabricarea acestuia a fost posibilă cu ajutorul ingineriei inverse, dar și a tehnologiei extraterestre.

Chiar dacă observările acestei nave au fost masive în întreaga lume, originea acestui obiect zburător rămâne în continuare necunoscută.

Aparține SUA? Este o navă creată pe Pământ? Este o navă spațială extraterestră? Nu avem acest răspuns.

Anunt

 

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
WordPress PopUp Plugin
error: Content is protected !!