Secretele antice ale Celor Nouă Bărbaţi, gardienii cunoştinţelor interzise umanităţii

Datoria lor a fost aceea de a păstra cele mai importante secrete ale umanităţii şi, în acelaşi timp, de a veghea asupra cunoaşterii absolute. De asemenea, au avut puterea de a controla destinul rasei umane şi de a împinge evoluţia în direcţia transmisă de zei.

Anunt

Acesta a fost rolul principal al Celor Nouă Bărbaţi, supranumiţi şi Gardienii Secretelor Universale, aleşi de către creatori pentru ca bunul mers, cât şi dezvoltarea rasei umane, să-şi menţină cursul impus.

Povestea Societăţii Secrete a Celor Nouă Oameni datează încă din perioada măreţului rege Asoka, care a domnit în India începând cu anul 237 î. Hr. Împăratul a fost o persoană remarcabilă. În cartea sa, „Schiţă de istorie universală”, HG Wells îl caracteriza precum un Luceafăr: “Printre zecile de mii de nume ale monarhilor adunate în cărţile de istorie, numele lui Asoka străluceşte cel mai tare.”

Cu toate că Asoka este cunoscut precum un cuceritor, ştiinţa străveche ne spune că a fost împăratul care a promovat pentru prima dată vegetarianismul în rândul trupelor sale, a interzis alcoolul şi a încercat să inducă ideea absolută de pace. Asoka a respectat cu sfinţenie toate religiile şi a prezentat pacea precum o dorinţă acerbă a lui Dumnezeu.

Asoka a fost un înţelept şi numeroase taine ale creaţiei şi evoluţiei au fost elucidate în timpul domniei sale. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care s-a luat decizia întemeierii societăţii secrete, intitulate sugestiv Cei Nouă Bărbaţi, care avea rolul de a proteja secretele umanităţii, cele pe care zeii le doreau departe de oamenii obişnuiţi.

Societatea deţinea 9 membri, aleşi în funcţie de capacitatea lor intelectuală şi spirituală. Aceștia au fost izolaţi de lumea exterioară şi li s-au prezentat cele mai importante secretele ale vieţii, pe care trebuiau să le păzească prin orice mijloace.

Anunt

Pentru prima dată, în 1927, s-a aflat despre existenţa acestor gardieni ai secretelor universale. Talbot Mundy, un fost ofiţer de poliţie britanic, care a activat peste 25 de ani în India, a intrat în posesia unor documente secrete care descriau cu lux de amănunte societatea misterioasă a lui Asoka. Fostul poliţist a scris o carte în care a expus o parte din aceste mistere care au clădit şi susţinut viaţa de la creaţie şi până la momentul respectiv.

În primul capitol, este prezentată cea mai eficientă modalitate de a conduce lumea. Surprinzător, această tehnică nu implică violenţa, ci manipularea maselor.

Al doilea mare secret se referă la înţelegerea energiilor cu care au fost dotaţi oamenii şi manevrarea lor pentru a pune capăt vieţii. Se spune că judo este un sport care respectă această tehnică.

Următoarele două capitole se axează pe microbiologie şi transmutarea metalelor. Se spune că Cei Nouă cunoşteau cu lux de amănunte modalitatea prin care materia putea fi modificată după bunul plac.

Cea de-a cincea parte descria comunicarea terestră, dar şi pe cea extraterestră. Acest fapt demonstrează că erudiţii antici erau conştienţi de faptul că în Univers există numeroase specii extraterestre şi,mai mult decât atât, erau capabili că comunice cu ele.

Capitolul şase descria secretele gravitaţiei, al şaptelea prezenta cosmologia şi cel de-al optulea era un tratat despre lumină. Cel de-al nouălea capitol descria secretele sociologiei. Aici, anticii au descris evoluţia societăţilor, dar şi motivele declinului lor.

În acest fel, regele Asoka a ales nouă persoane pentru a menţine şi dezvolta cele mai de preţ teorii cu privire la originea vieţii de pe Terra. Legenda mai spune că regele primea constant cantităţi impresionante de aur, din surse necunoscute, pentru a dezvolta această societate secretă şi pentru a păstra cu sfinţenie secretele zeilor.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
WordPress PopUp Plugin
error: Content is protected !!