Simptomele Trezirii. Semnele deschiderii celui de-Al Treilea Ochi. Odată activat, omul capătă abilități absolut uluitoare

Cel de-al treilea ochi, cunoscut şi ca Poarta Sufletului, este un ochi mistic, invizibil, asociat cu un centru energetic situat în mijlocul frunţii, la aproximativ doi centimetri deasupra sprâncenelor.

Odată activat, se spune că puterea fascinantă a celui de-al treilea ochi este capabilă să ne transporte sau chiar să creeze o lume cu totul nouă.

Anunt

În plus, odată deschis, cel de-al treilea ochi oferă abilitatea de a comunica telepatic cu alte persoane trezite, de a vedea spiritele celor morţi şi chiar de a primi mesaje de la fiinţe superioare, din alte dimensiuni.

H.P. Blavatsky, fondatoarea teosofiei moderne, descrie cel de-al treilea ochi ca fiind legat de glanda pineală. Potrivit acesteia, toţi oamenii posedă cel de-al treilea ochi, însă acesta s-a atrofiat şi s-a diminuat în timp, pe măsură ce ne-am îndepărtat de originea divină. Cu toate acestea, ochiul – afirmă aceasta – poate fi redeschis/reactivat (cu ajutorul anumitor exerciții, prin meditație, etc.)

 

5 semne care arată deschiderea (spontană a) celui de-Al Treilea Ochi

 

Anunt

Modificarea dramatică a simţurilor

Odată activat, acesta are un impact asupra tuturor celorlalte simţuri. Culorile pot părea mai puternice, mai intense. Este posibil să observaţi mirosuri ciudate sau neaşteptate, iar aromele alimentelor cunoscute pot părea similare şi, totuşi, considerabil diferite. Pot fi auzite sunete noi (anumite frecvențe), iar simţul atingerii se schimbă semnificativ. Această experienţă poate părea de tip halucinogenă pentru unii.

Visele devin mai vii, mai intense, mai bizare

Starea de vis devine mult mai receptivă, pentru a putea primi mesaje din planurile superioare. Aceste mesaje/informații se amestecă cu visele normale şi pot provoca o experienţă haotică şi contradictorie, care poate avea un impact profund asupra somnului. Nu este neobişnuit pentru cineva care se confruntă cu astfel de experiențe să înceapă să ia medicamente, în speranța unui somn odihnitor; însă acest lucru poate duce din nou la închiderea/dezactivarea celui de-al treilea ochi.

Dureri de cap/migrene și/sau alte dureri (senzații) în corp, fără o cauză reală

Totodată, celor cărora li s-a deschis cel de-al treilea ochi vor acuza dureri de cap (migrene) frecvente şi vor avea senzația că trupul le este mai greu, deşi nu s-au îngrăşat. Acest lucru poate fi atribuit unei schimbări a fluxului de energie, prin chakre. Dacă nu este echilibrată, trecerea energiei prin corp poate fi perturbată. Totul este interconectat, iar atunci când o parte a sistemului nu funcţionează corect, aceasta poate răspândi disfuncţionalitatea în alte părţi ale sistemului.

Detaşarea de realitate

Mintea umană, fără influenţa celui de-al treilea ochi, se obişnuieste să experimenteze lumea în anumite moduri. Astfel, se creează un sentiment de împământare într-o realitate comună, iar atunci când cel de-al treilea ochi se deschide (poate chiar și accidental), realitatea actuală este puternic afectată, conştientizându-se și alte planuri ale realităţii. Astfel, apare adesea sentimentul de detaşare, intervenind senzația că nimic nu este real, că totul pare o înşelăciune, un matrix.

Întreruperea relaţiilor

Anunt

Odată cu deschiderea celui de-al treilea ochi, se ajunge la o abilitate remarcabilă de a identifica adevărul. Drept rezultat, adevărata natură a relaţiilor ni se dezvăluie, iar relaţiile interumane anterioare (aparent puternice) pot părea brusc superficiale, lipsite de sens. Nemulţumirea devine tot mai evidentă, iar dezamăgirile minore de zi cu zi pot deveni intolerabile. În consecinţă, relaţiile interpersonale vor cunoaște o schimbare semnificativă, pe măsură ce crește continuu dorința și nevoia de cunoaștere tot mai profundă a tuturor lucrurilor/evenimentelor (văzute și nevăzute), de meditare, de analiză, de introspecție ș.a.m.d.

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!