Triunghiul Marilor Lacuri, unul dintre cele mai misterioase locuri de pe Pământ – Video

În anumite zone ale Pământului, există locuri specifice în care au loc dispariții absolut inexplicabile ale oamenilor, navelor, avioanelor. Dintre acestea, se remarcă Triunghiul Bermudelor. Dar nu este singurul loc de acest fel – Triunghiul Marilor Lacuri reprezintă, de asemenea, un loc unde se petrec numeroase lucruri paranormale.

Astfel, Triunghiul misterios al Marilor Lacuri reprezintă un fenomen care nu a putut fi încă explicat, un loc plin de anomalii care au cauzat dispariția a mii de oameni.

Anunt

Triunghiul Marilor Lacuri

Lacul Michigan este singurul dintre cele 5 mari lacuri de apă dulce din SUA. Celelalte 4 sunt împărțite cu Canada.

Suprafața sa este de 57.750 de kilometri pătrați. Este cel mai mare lac de apă dulce din întreaga țară și al cincilea ca mărime de pe planetă. Cel mai adânc punct al său atinge 271 de metri și se află la aproximativ 175 de metri deasupra nivelului mării.

De asemenea, lacul Michigan reprezintă una dintre cele mai mari enigme de pe planetă. Aici au avut loc numeroase dispariții de oameni, nave și avioane. În plus, în ultimii ani au fost raportate multe apariții OZN.

Incidentele misterioase indică faptul că efectele au loc într-o anumită zonă, închisă într-un fel de triunghi, care poartă numele de Triunghiul Marilor Lacuri, după faimosul Triunghi al Bermudelor.

Probabil cel mai faimos caz este acela al dispariției 2501 Northwest Airlines Company, care a decolat din New York cu destinația Minneapolis, în iunie 1950.

În timp ce zbura deasupra Lacului Michigan, avionul s-a prăbușit fără niciun motiv aparent, toți cei aflați la bord nemaiavând nicio șansă de supraviețuire. Rămășițele avionului sau ale echipajului nu au mai fost găsite niciodată.

Anunt

Ceea ce a surprins cel mai mult autoritățile este că avionul era un DC-4, adică un turbopropulsor cu 4 motoare puternice. Această aeronavă avea capacitatea de a depăși șocuri majore și situații complicate. De asemenea, putea pierde chiar și 2 dintre motoare și tot era perfect funcțional.

Alte întâmplări bizare implică observarea OZN-urilor. Numărul acestor cazuri este atât de mare încât Administrația Federală a Aviației din Statele Unite a creat un serviciu special pentru catalogarea fenomenelor raportate în zonă.

Dispariții misterioase

Un caz cunoscut a fost acela al dispariției fără urmă a unei nave, în timpul unei furtuni, la 21 mai 1891.

Aceasta naviga de la Chicago spre Muskegon, Michigan, iar misiunea sa era aceea a ridicării unui transport de cherestea.

7 membri ai echipajului, inclusiv căpitanul, George C. Albrecht, au dispărut fără urmă, împreună cu nava. S-a făcut o percheziție în întreaga regiune, însă nu au fost găsite rămășițe. Chiar și astăzi, cazul rămâne nerezolvat.

O altă anomalie este aceea a aeronavelor-fantomă care apar pe radarele Aeroportului Internațional O’Hare, responsabil cu monitorizarea traficului aerian din regiune.

Imaginile arată clar avioane-fantomă care apar pe radar. Semnalele apar și dispar fără niciun fel de explicații, iar experții asigură că acestea nu pot fi sunt cauzate de anumite defecțiuni, deoarece aparatele sunt revizuite periodic.

Unele teorii sugerează că avioanele ar fi de fapt nave pierdute în timp sau OZN-uri.

Experții sugerează, de asemenea, că există posibilitatea ca fenomenul descris de Albert Einstein să se producă aici – așa-numita gaură de vierme.

Acesta ar fi un portal interdimensional care conectează lumea noastră cu o alta existentă într-o galaxie aflată la mii de ani-lumină distanță. Acest fenomen ar putea fi folosit de civilizațiile avansate pentru a se deplasa prin Univers.

Însă, cu toate acestea, găurile de vierme rămân ipotetice, căci nu există nicio dovadă concretă a existenței lor.

Așadar, Triunghiul Marilor Lacuri rămâne un mare mister.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!