Vaticanul deține informații legate de extratereștri și de contactele lor cu oamenii?


Astronautul american Dr. Edgar Mitchell i-a trimis câteva e-mail-uri lui John Podesta, managerul de campanie al lui Hillary Clinton, cu un conținut uimitor, legat de viața extraterestră.

Într-unul dintre aceste e-mailuri, al șaselea om de pe Lună face referire la Vatican. Mitchell a spus că Vaticanul este conștient de existența inteligenței extraterestre. Iar în ultimii ani Sfântul Scaun a jucat un rol foarte important în dezbaterea vieții extraterestre.

Să-l luăm ca exemplu și pe monseniorul Corrado Balducci (1923 – 2008). Teologul Vaticanului spunea:

“Contactul cu extratereștrii este un fenomen real. Vaticanul primește numeroase informații legate de extratereștri și de contactele lor cu oamenii, de la ambasadele din diferite țări, inclusiv Mexic, Chile și Venezuela.”

Astronomul de la Vatican Guy Consolmagno a spus în 2010 că extratereștrii care doresc să fie botezați nu pot fi refuzați de către biserică, deoarece “orice entitate, indiferent ce ar fi, are suflet.”

José Gabriel Funes de la Observatorul Spațial Vatican a spus:

Anunt

“Este foarte posibil să existe viață extraterestră, implicit ființe inteligente.”

Acesta a declarat timp de ani de zile că învățăturile Bisericii Catolice nu sunt nicidecum în contradicție cu posibilitatea existenței vieții extraterestre.

“Dacă noi considerăm unele creaturi pământești drept frați și surori, de ce nu putem vorbi și despre un frate extraterestru?”, a întrebat Funes.

În multe cazuri, religia afirmă existența vieții dincolo de Pământ. Sikhismul, de exemplu, afirmă că Dumnezeu nu are existența limitată la planeta noastră.

Potrivit islamului, Dumnezeu a creat și alte planete pline de viață. Islamul vorbește și despre Djinn, ființele multidimensionale care pot fi bune sau malefice. Și astfel de exemple pot continua.

Oare cât de multe știe Vaticanul?

 

Anunt

Like it? Share with your friends!

error: Content is protected !!