Dosarul Pascagoula, unul dintre cele mai bizare cazuri de răpire extraterestră

În seara zilei de 11 octombrie 1973, în Pascagoula, un orăşel în sud-estul statului Mississippi, pe malul Golfului Mexic, a avut un eveniment care a rămas în istoria contactelor misterioase dintre oameni şi extratereştri.

Anunt

Doi bărbaţi, Charles Hickson (45 ani) şi Calvin Parker (19 ani), au plecat la pescuit pe malul fluviului Pascagoula. În jurul orei 19.00, la aproximativ 10 metri de ei, a coborât un obiect oval, cu diametrul de circa 30 de metri, din care au țâșnit lumini albastre. Obiectul misterios a rămas o vreme plutind (la aproximativ 1 metru de sol), după care s-a deschis, într-un mod pe care cei doi nu l-au putut explica şi dinăuntru și-au făcut apariția trei creaturi care levitau.

At 40th anniversary of Pascagoula UFO incident, survivor says it turned ...

Înalţi de circa 1,50 metri inălţime, cu o piele cenuşie şi zbârcită, înfăţişare de roboţi. În loc de urechi şi nas aveau un soi de excrescenţe ascuţite, iar în locul degetelor aveau cleşti ca de rac.

Anunt

Bizarele creaturi i-au paralizat pe martori; doi l-au luat pe Hickson de braţe, moment în care acesta a simțit că își pierde greutatea, în timp ce al treilea s-a apropiat de Parker care, între timp, leşinase de frică.

Cei doi au fost duşi în navă. Hickson (singurul care, ulterior, a putut reconstitui, în mod coerent, întâmplările, a povestit că un soi de ochi-robot s-a deplasat în jurul său, examinându-l din toate unghiurile. În tot acest timp, straniile creaturi au continuat să plutească în jurul lui, emiţând un bâzâit uşor și întorcându-l din când în când pentru a putea fi examinat. După circa 30 de minute, Hickson şi Calvin au fost duşi înapoi în locul de unde fuseseră răpiţi. Cele 3 creaturi s-au întors în enigmatica navă, care a dispărut într-un mod greu de înţeles, aproape instantaneu.

Întorşi în oraş, Hickson şi Calvin au povestit polițiștilor cele întâmplate, dar bineînţeles că nu au fost crezuți. Ulterior, au fost interogaţi de nişte specialişti în ozenistică, care i-au supus unei şedinţe de hipnoze, separat. Deşi niciunul dintre ei nu ştia ce spusese celălalt, mărturiile au coincis în mod remarcabil. Rememorând evenimentele, cei doi au retrăit teroarea prin care au trecut, ceea ce sub hipnoză nu s-ar fi putut simula. Martorii au fost supuşi chiar şi testării cu detectorul de minciuni, pe care ambii l-au trecut fără niciun dubiu.

 

Ce s-a întâmplat, așadar, în anul 1973, în Pascagoula? Cine sau ce anume erau acele entități misterioase? De unde veneau? Care a fost scopul examinării celor doi oameni? Vom afla vreodată?

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!