Există extratereștri infiltrați care lucrează pentru guvernele lumii? – Video

De-a lungul anilor, tot mai mulți oficiali de stat sau foști militari de rang înalt au denunțat existența extratereștrilor infiltrați în cadrul guvernului Statelor Unite și al NASA.

Anunt

Se crede că acest lucru nu se limitează doar la națiunea americană, ci și alte țări din lume au negociat cu numeroase rase timp de zeci de ani. Prin urmare, se crede cu tărie că există extratereștri infiltrați în guvernele lumii.

Scriitorul și cercetătorul David Parcerisa a analizat secretele care protejează baze misterioase precum Area 51 și Dulce din New Mexico.

Mulți oameni cred că guvernul SUA a reușit să recupereze rămășițele OZN-urilor și extratereștrilor din incidentele petrecute. În plus, aceștia sugerează că enigmaticele ființe au fost ținute captive în unități guvernamentale extrem de secrete.

S-a speculat chiar că ar fi fost studiate corpurile extraterestre din accidentul de la Roswell, în 1947. Corpurile ar fi fost depozitate, pentru analiza ulterioară a anatomiei lor.

Anunt

Extratereștrii supraviețuitori au fost duși în Zona 51, acolo unde au fost forțați să ajute oamenii de știință și inginerii guvernamentali să obțină tehnologie de propulsie inversă, gestionată în prezent de Statele Unite și NASA.

Dovezile furnizate de diverși avertizori au fost citate de teoreticieni drept dovadă a muncii de inginerie inversă.

Această activitate a fost efectuată de extratereștri infiltrați în diferite organizații secrete, în scopul de a ajuta în acest sens.

Se afirmă cu tărie chiar și faptul că răpirile extraterestre și diversele întâlniri ale oamenilor cu Cei cenușii sau cu Reptilienii se fac cu acordul guvernului.

O înțelegere cu extratereștrii?

Acești extratereștri infiltrați răpesc oameni pentru a efectua cercetări biogenetice. De asemenea, se dorește crearea de hibrizi – din oameni și ființele extraterestre.

De asemenea, există zvonuri conform cărora diferite guverne ale lumii n-ar fi respectat termenii acordului cu Cei Cenușii și cu Reptilienii. Astfel, se presupune că aceste specii de extratereștri infiltrați au răpit mai mulți oameni decât li s-a permis. Prin urmare, diferitele programe de cercetare în biogenetică nu sunt legale.

Nu este prima dată când auzim acest tip de informații. Există numeroase mărturii legate de extratereștrii care colaborează cu guvernul Statelor Unite și al altor națiuni de pe planetă. Până și NASA a primit ajutor de la aceștia. Totuși, cu ce preț?

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!