Turnul Diavolului și Platoul Roraima din Venezuela, trunchiurile pietrificate ale copacilor-mamă

Se spune că platoul Roraima din Venezuela este unul dintre cele mai vechi formațiuni naturale din lume. Oamenii obișnuiesc să creadă (fără a analiza, fără a căuta) tot ceea ce li se spune, toate minciunile care le sunt servite de guvern pentru a ascunde adevărul și pentru ca lumea să nu realizeze câtă istorie și cât de multe minunății există, de fapt, în realitate, pe planeta noastră.

Acest platou este trunchiul pietrificat al vechiului nostru „copac-mamă” (Mother Tree, Eden Tree), care a fost tăiat de către civilizațiile anterioare. Acest copac a avut în compoziția sa, ca element principal, siliciul.

La o privire mai atentă, veți descoperi că siliciul este cel mai important element utilizat în cipurile de calculatoare. Cum credeți că am reușit să avansăm atât de rapid din punct de vedere tehnologic? În spatele ușilor închise, Guvernul face tranzacții cu civilizațiile extraterestre, în schimbul informațiilor tehnologice. Practic, planeta este vândută pentru dobândirea puterii. Acest siliciu este un incredibil stocator de informații care, la rândul lor, sunt interconectate prin rădăcinile care formează o imensă rețea. Acești copaci dețineau toate informațiile necesare ascensiunii spirituale, ofereau roadele necesare rasei umane pentru supraviețuire și filtrau aerul, astfel încât acesta să fie unul de leac, vindecător.

La fel cum și astăzi există o diversitate de soiuri de copaci, și cei de siliciu aveau diferite soiuri. Un alt exemplu ar fi Devil’s tower, din Wyoming. Acesta a fost tot un astfel de copac de siliciu din care astăzi a rămas doar un trunchi pietrificat. De asemenea, resursele sale au fost furate cu mult înainte de apariția pe pământ a civilizației noastre (sau poate nu?). Acest soi de copac de siliciu avea capacitatea de a încărca și a descărca planeta din punct de vedere energetic, prin intermediul informațiilor preluate de la soare. De aceea se spune și că acela ar fi fost locul de aterizare al OZN-urilor, care se foloseau de energia produsă astfel pentru a-și încărca navele cu suficientă energie cât să poată ajunge la o altă planetă sau chiar într-un alt sistem solar.

Anunt

La fel cum astăzi există o multitudine de soiuri de copaci, la fel au existat și în vremurile anterioare, iar fiecare avea o putere anume.

Haide să deschidem ochii. Haide să privim lucrurile mai îndeaproape, să facem niște legături, să punem lucrurile cap la cap și să privim dincolo de toate aceste bariere impuse de guvernatorii ascunși ai planetei. Nu se dorește ca lumea să cunoască toate aceste informații.

Anunt

Privind tabelul substanțelor chimice și abundența lor pe pământ, se poate observa clar cum siliciul se găsește într-o cantitate considerabil mai mare (chiar și decât carbonul, unul dintre elementele principale ale existenței). Pământul nostru produce acest siliciu din abundență, asta este predestinat să facă. Siliciul are o duritate mare, e capabil să creeze viață și are o contribuție semnificativă la evoluția atât în plan fizic, cât și în plan spiritual. Guvernul însă ne ține în lumea de carbon care are o durată de viață și o vibrație cu mult mai scăzută decât siliciul.

Dacă am reuși să eliminăm dioxidul de carbon, iar planeta să intre în contact cu oxigenul pur, curat, aceasta ar putea din nou să producă forme de viață pe bază de siliciu. Este necesar însă ca și vibrația noastră să fie una ridicată.

Probabil că acest lucru vi se pare greu de crezut (deși a fost dovedit și din punct de vedere științific – trebuie doar “săpat” puțin mai adânc pentru a ajunge la informațiile respective), iar asta vă determină să vă lăsați păcăliți, respectiv copleșiți de acest „matrix” în care suntem blocați și în care ni s-a impus să trăim.

 

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!