Anunnaki au dat naștere unei alte civilizații înaintea umanității? Misterul artefactelor ce par provenite din alte lumi

Artefact nepământean – un termen creat de naturalistul și cripto-zoologul american Ivan T. Sanderson pentru un artefact de interes istoric, arheologic sau paleontologic găsit într-un context foarte neobișnuit sau aparent imposibil, care ar putea contesta cronologia istorică convențională, fiind deci prea avansat pentru nivelul de civilizație a vremurilor respective sau arătând o prezență misterioasă cu mult înainte ca oamenii să fi existat.

Anunt

Aceste artefacte nepământeşti sunt dovada incontestabilă a existenței unei civilizaţii pierdute, care a trăit înaintea apariţiei oamenilor.

Să fie vorba despre Anunnaki, așa cum sugerează teoriile istorice alternative? Sau au fost alte entități, necunoscute?

Zecharia Sitchin – ca și alți susținători ai teoriei astronauţilor antici – sugerează că astfel de artefacte reprezintă dovezi ale unei civilizații extraterestre străvechi, în timp ce Graham Hancock spune că ar fi vorba despre civilizații umane avansate, total necunoscute.

Cu alte cuvinte, Zecharia Sitchin crede că extratereştrii Anunnaki au creat pe Terra o civilizaţie avansată înaintea oamenilor, iar Graham Hancock crede cu tărie în existenţa unei civilizații umane pierdute, extrem de avansate din punct de vedere tehnologic.

Anunt

Sau poate că adevărul constă în combinarea ambelor teorii, în locul adoptării unei variante exclusive.

Iată câteva dintre aceste artefacte nepământene, descoperite de-a lungul timpului, care ar susţine cel puţin una dintre aceste teorii:

1) Bateria de la Bagdad – descoperită în 1936, un artefact care crea curent electric acum peste 2.000 de ani.

2) Harta lui Piri Reis – creată de amiralul turc Piri Reis în anul 1513, bazându-se pe o hartă mai veche.

Ceea ce surprinde la această hartă este faptul că are trasate graniţele Antarcticii. Harta a fost realizată cu o metodă specială, care proiectează Pământul în formă plată. Mai apare întreaga Americă de Sud, Atlanticul şi coasta Pacificului. Conform cercetărilor efectuate de specialişti, harta Antarcticii prezintă cum arăta aceasta în urmă cu circa 6.000 de ani, părând să fi fost luată dintr-un vehicul spaţial.

3) Elicopterul, avionul şi submarinul în Egiptul antic – pe un zid dintr-un străvechi templu egiptean (de la Abydos), cu o vechime de circa 3.000 de ani, stau desenate un elicopter, un submarin și un avion. Cum poate fi explicată existența în antichitate a desenelor unor tehnologii așa-zis avansate – ale zilelor noastre? Cine și cum le-a creat în acele vremuri?

 

Rămân – deocamdată – niște enigme…

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!