Astronautul din Palenque, un călător în timp? – Video

Povestea astronautului din Palenque este una foarte bine cunoscută, dar se pare că ar putea ascunde altceva. Astăzi, o nouă teorie sugerează faptul că acesta ar fi fost un călător în timp.

Anunt

Astronautul Palenque a reprezentat o enigmă încă de la descoperirea sa. Iar acest lucru se datorează președintelui din Palenque, care a domnit în secolul VII-lea d.Hr., care se odihnește într-un sarcofag uriaș de piatră din camera funerară a unei piramide în trepte.

La prima vedere, este clar faptul că acest personaj a avut un rol important în societate. Totuși, ceea ce a atras cu adevărat atenția a fost relieful care decorează lespedea.

Astronautul din Palenque: mai multe mistere decât răspunsuri?

Imaginea a fost făcută cunoscută de cercetători precum Eric von Däniken sau Charles Berlitz, arătând asemănările remarcabile cu navele moderne folosite în spațiu de astronauții zilelor noastre. Ceea ce înseamnă că Pakal a fost un călător în spațiu.

Imaginea îl prezintă pe Astronautul Antic în poziție orizontală, poziție adoptată și de astronauții actuali. Există, de asemenea, o dâră de fum și un foc în partea de jos a imaginii, iar Pakal apare manipulând un fel de întrerupătoare și pârghii. Are chiar și un tub nazal, pentru a putea respira.

Înregistrările arată că președintele a trăit până la 70 sau 80 de ani, dar oasele găsite aparțin cuiva care a murit undeva în jurul vârstei de 40-50 de ani. Ceea ce presupune o diferență semnificativă. Așadar, este posibil să nu fie vorba de trupul acestuia?

Anunt

Inscripțiile și decorațiunile locului fac referire la faptul că sarcofagul și rămășițele aparțin președintelui. Dar acesta nu a murit la vârsta de 40 de ani. De asemenea, sarcofagul nu prezintă semne că ar fi fost deschis până la descoperirea sa de către Alberto Ruz L-huillier, în 1952.

Călător în timp?

Unele teorii sugerează că nu ar fi vorba despre Pakal, iar altele merg mult mai departe. Astăzi, o nouă teorie sugerează că artefactul nu reprezintă o navă spațială, ci o mașină a timpului.

Aceasta ar explica motivul pentru care oasele găsite în sarcofag nu coincid cu vârsta menționată.

Astfel, se crede că nu o civilizație avansată, din afara lumii noastre, a fost responsabilă pentru crearea unei astfel de mașini, ci este o creație umană, dar din viitor.

Această teorie deschide încă o dată ușa dezbaterii și ne face să ne întrebăm cine a fost cu adevărat astronautul din Palenque.

Până acum, mulți credeau că a fost un astronaut antic. Dar dacă a fost, de fapt, un călător în timp, care a dorit să trăiască alături de mayași?

 

Anunt

 

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
WordPress PopUp Plugin
error: Content is protected !!