Există un portal spre o altă lume la misterioasa fermă Skinwalker? – Video


1 share

Misterul OZN și fenomenele paranormale ale locului par să înceapă și să se termine într-un portal. Cel puțin asta pare să sugereze ultimul sezon din The Secret of Skinwalker, difuzat de History Channel.

Skinwalker Ranch (SWR) este o fermă din comitatul Uintah din Utah, SUA, unde activități paranormale au fost semnalate de zeci de ani, conform martorilor contemporani sau chiar de secole, conform tradițiilor indigene ale zonei.

În seria de documentare History, o echipă de cercetători a efectuat un test în regiunea cunoscută sub numele de triunghi – o parte a fermei în care anomaliile raportate sunt frecvente – iar apariția OZN-urilor nu sunt întâmplătoare.

Astrofizicianul Travis Taylor (Universitatea din Alabama, Huntsville), directorul de siguranță Bryant Arnold, împreună cu pilotul Cameron Fugal, au navigat pe cer deasupra fermei și au poziționat elicopterul direct deasupra triunghiului.

Când sticlele cu dispozitive de urmărire GPS au fost scăpate de la 5.000 de picioare, programele de calculator au eșuat, iar sticlele s-au deplasat în direcția vântului, sfidând explicațiile logice.

Taylor a comentat mai târziu că trebuie să existe un fel de portal la o milă deasupra fermei. De fapt, ceva anume provoacă anomalii și apariții OZN.

Sfere de lumină apar de nicăieri. Apoi, așa cum apar, ele dispar. Iar fenomenul durează de ani, sute de ani. Așa că merită să ne întrebăm dacă echipa tocmai a rezolvat primul indiciu al misterului.

Portaluri către alte lumi?

Un articol publicat de NASA, intitulat Hidden Portals in Earth’s Magnetic Field, explică că în scenariile SF portalurile reprezintă “o deschidere extraordinară în spațiu sau timp care conectează călătorii pe tărâmuri îndepărtate.”

Anunt

Dar dacă credeai că întregul concept al portalurilor se limitează doar la cărți și filme, un cercetător finanțat de NASA de la Universitatea din Iowa confirmă că acestea nu doar că sunt reale, ci și împrăștiate în peisajul Pământului.

Potrivit lui Jack Scudder, un fizician al plasmei la Universitatea din Iowa, portalurile reprezintă “locuri în care câmpul magnetic al Pământului se conectează cu câmpul magnetic al Soarelui, creând o cale neîntreruptă care duce de la planeta noastră la atmosfera Soarelui la 93 de milioane de mile distanță.”

Mai mult, datele științifice colectate de NASA pot indica faptul că aceste portaluri se deschid și se închid de zeci de ori pe zi. Și, în timp ce portalurile sunt invizibile, există modalități de a le localiza, folosind nave spațiale echipate cu instrumente speciale pentru măsurarea câmpurilor magnetice și a particulelor electrice.

“Portalurile sunt formate prin procesul de reconectare magnetică. Liniile de amestec de forță magnetică de la Soare și Pământ se intersectează și se unesc pentru a crea deschiderile”, explică Scudder.

Așadar, este posibil ca zona de deasupra SWR să fie unul dintre aceste puncta-X pe care Scudder le-a descris? Și dacă da, aceasta este calea care a permis de peste un secol navelor extraterestre să intre și să iasă?

Portalul invizibil din SWR nu doar că are o acoperire masivă, extinzându-se cu mult dincolo de regiunea triunghiului, dar portalul poate servi drept scurtătură pentru călătoriile în spațiu.

Mai avem câteva episoade din sezonul 3 al emisiunii de pe History de analizat și de bucurat, în timp ce echipa SWR își continuă investigația.

Între timp, simțim că prima și cea mai importantă parte a puzzle-ului ar putea fi posibila existență a unui portal în zonă.

Poate că acesta este punctul prin care a apărut tot ce este extraterestru sau interdimensional? Prin portalul de la misterioasa fermă? Mai mult decât atât, în caz afirmativ, aceasta ar putea fi conectată și la alte locuri considerate puncte fierbinți ale activității OZN – precum Mesa, Arizona.

 

Anunt

Like it? Share with your friends!

1 share
error: Content is protected !!