Fost inginer din Zona 51: SUA ține captivi extratereștri și le fură tehnologia

Teoreticienii conspirațiilor cu extratereștri și OZN-uri cred că mărturiile denunțătorilor demonstrează clar că lucrările de cercetare top-secrete a ingineriei inverse a tehnologiei extraterestre sunt în desfășurare în mai multe unități subterane ale guvernului din întreaga lume.

Totodată, guvernul ascunde adevărul cu privire la contactul cu rasele extraterestre, precum și accesul la tehnologia acestora.

Anunt

Mulți dintre cei care fac astfel de mărturisiri uluitoare susțin că au lucrat ca oameni de știință guvernamentali și contractori de inginerie la mai multe unități de cercetare subterane ale guvernului străin, cum ar fi baza militară secretă din deșertul Nevada, Zona 51.

Adepții conspirațiilor cred că OZN-urile extraterestre recuperate de la locurile incidentelor sunt depozitate în facilități guvernamentale extrem de secrete, precum Zona 51 și instalația subterană Dulce.

Aceștia citează mărturiile mai multor oameni ca dovadă a proiectului în desfășurare din Zona 51 în scopul obținerii ingineriei inverse a tehnologiei extraterestre de propulsie.

Unul dintre martori a fost Bill Uhouse, un bărbat în vârstă de 70 de ani, decedat în anul 2009, a susținut că a lucrat, din 1966 până în 1979, ca inginer mecanic la unitatea ultrasecretă din Zona 51, colaborând direct cu un extraterestru cenușiu, denumit J-Rod.

Uhouse a declarat că a lucrat cu J-Rod la construirea unui simulator de zbor pentru antrenarea piloților din Forțele Aeriene care zboară cu ambarcațiuni avansate de recunoaștere furtive ale USAF, dezvoltate prin studii de inginerie inversă ale OZN-urilor extraterestre.

Potrivit lui Uhouse, acesta a comunicat cu J-Rod folosind tot o tehnologie extraterestră, care a permis oamenilor de știință și inginerilor să comunice cu ființele extraterestre prin telepatie, prin intermediul unui software de traducere sofisticat.

Anunt

Uhouse a spus că J-Rod le-a arătat oamenilor din unitate modalitatea de control, respectiv de zbor a navelor acestora.

Se pretinde că există diferite rase ale Cenușiilor. Dar nu este clar care dintre aceste trei rase majore este reprezentată de J-Rod.

Uhouse a susținut, de asemenea, că activitatea de cercetare a ingineriei inverse a tehnologiei extraterestre (în care sunt implicați atât oameni, cât și extratereștri) se află în plină desfășurare la o serie de instalații subterane masive din întreaga țară. Unele dintre cele mai cunoscute includ centrul de cercetare Zona 51 și unitatea de cercetare subterană Dulce.

Aceasta din urmă, situată sub Archuleta Mesa, în comitatul Rio Arriba, New Mexico, se crede că este mult mai mare și mai importantă decât Zona 51.

De asemenea, se crede că această construcție a facilităților guvernamentale străine a început sub administrația președinților Harry Truman și Dwight Eisenhower. Au fost construite pentru a găzdui oamenii de știință și extratereștrii – Cenușii, Reptilienii.

Tratatul cu aceste rase include un acord conform căruia guvernul le permite extratereștrilor să înființeze unități de cercetare subterane în care să efectueze cercetări bio-genetice pentru dezvoltarea hibrizilor avansați – extratereștri-umanoizi.

Astfel, pentru a facilita presupusul program de cercetare bio-genetică, guvernul SUA a permis extratereștrilor să răpească un număr limitat de oameni, pentru a-i folosi drept cobai în cercetarea lor.

Extratereștrii au convenit, în schimb, să acorde guvernului SUA acces la tehnologia extraterestră avansată, în special la tehnologia aerospațială.

Teoreticienii conspirației susțin că majoritatea cazurilor de răpiri extraterestre implică extratereștrii cenușii și reptilieni, aceștia folosind oameni pentru cercetări sinistre, în stil nazist, ca parte a eforturilor de a dezvolta hibrizi om-extraterestru.

Deși autoritățile americane sunt conștiente de faptul că ființele extraterestre încalcă condițiile în care au fost semnate tratatele în anii 1950, se pare că acestea nu au putut opri aceste încălcări.

Instalațiile subterane secrete sunt dotate cu laboratoare extinse și ateliere de inginerie. Facilitățile includ, de asemenea, secțiuni în care atât extratereștrii, cât și oamenii răpiți și utilizați drept cobai de cercetare, sunt ținuți captivi.

Potrivit lui Uhouse, ar exista sute sau chiar mii de extratereștri cenușii care colaborează cu Pentagonul la obținerea de tehnologii avansate, ca parte a eforturilor de a-și păstra contribuția convenită cu guvernul SUA.

Anunt

 

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!