Fostul șef al Securității Spațiale israeliene confirmă existența extratereștrilor


“Federația galactică a așteptat ca oamenii să atingă un anumit nivel, astfel încât să fie capabili să înțeleagă ce reprezintă spațiul și navele spațiale”.

Potrivit nbcnews.com, fostul șef al Securității Spațiale israeliene, Haim Eshed – șeful Direcției Spațiale a Ministerului Apărării din Israel – declară că pământenii sunt în contact cu extratereștrii din federația galactică”.

Acesta spune că obiectele zburătoare neidentificate au cerut să nu se publice faptul că sunt aici, întrucât omenirea nu este încă pregătită. De asemenea, Eshed spune că extratereștrii sunt la fel de curioși în privința umanității și caută să înțeleagă “țesătura Universului”.

Anunt

Există un acord între guvernul SUA și extratereștrii și au fost semnate acorduri de cooperare între specii. Există inclusiv o bază subterană în adâncurile lui Marte, unde sunt astronauți americani și reprezentanți extratereștri.

Eshed a adăugat si faptul că președintele Donald Trump este conștient de existența extratereștrilor și chiar a fost pe punctul de a dezvălui informații, însă i s-a cerut să nu facă acest lucru, pentru a nu declanșa isteria în masă.

“Ei au așteptat ca umanitatea să se dezvolte și să atingă un stadiu în care să înțeleagă, în general, ce reprezintă spațiul și navele spațiale”, a spus fostul șef al Securității Spațiale, făcând referire la federația galactică.

Ideile acestuia sunt prezentate mai detaliat în cartea lui Hagar Yanai, “Universul de dincolo de orizont – conversații cu profesorul Haim Eshed”.

Anunt

Like it? Share with your friends!

error: Content is protected !!