Lacul Salantina, locul unde nu există gravitație


3 shares

Există numeroase locuri uimitoare pe Pământ, ale căror secrete nu au fost încă descoperite de om. Procesele anormale care au loc în anumite zone nu se supun nicidecum legilor logicii și ale fizicii.

Există o astfel de zonă, anormală, în Argentina – Lacul Salantina, unde gravitația pur și simplu nu există în anumite momente. Acest fenomen este unul rar și haotic. Când forța gravitației este ”oprită”, oamenii sunt pur și simplu aruncați în aer câțiva metri – indiferent de locul în care se află în acel moment, ​​în apă sau pe plajă.

Prinși de o forță necunoscută, oamenii se înalță deasupra solului la o înălțime de până la 3 metri. Iar dacă nu se mișcă, pot rămâne astfel aproximativ 30-40 de minute. La cea mai mică mișcare, imponderabilitatea dispare. Oamenii de știință nu au reușit nici până astăzi să găsească o explicație logică pentru acest fenomen.

Activitatea acestei zone sfidează orice logică. Durata fenomenului anormal variază de la câteva secunde până la o jumătate de oră. Uneori, în așteptarea “deconectării gravitației”, oamenii rămân chiar și câteva săptămâni pe mal. Se întâmplă chiar ca gravitația să nu “funcționeze” de mai multe ori în aceeași zi.

Încă nu există studii oficiale ale acestui straniu fenomen, iar oamenii de știință nu pot oferi o explicație pentru pierderea gravitației.

Unul dintre puținii cercetători, fizicianul Carlos Penas – monitorizează constant zona anomaliilor gravitaționale și susține că dispozitivele funcționează întotdeauna fără probleme. Nimic nu prevestește “deconectarea” forței fizice.

Unii temerari efectuează experimente pe lac în mod independent. Cei care au experimentat misteriosul fenomen susțin că este o senzație foarte înfricoșătoare și că se aseamănă cu înotul. În același timp, gravitația “repornește” foarte lin, astfel încât “aterizările” sunt ușoare.

Anunt

Începând cu anul 1997, localnicii și turiștii au observat și apariția unor obiecte zburătoare ciudate atât deasupra lacului, cât și în apropiere. Există numeroase imagini cu misterioasele OZN-uri în revistele și mass-media argentiniene.

Unii cercetători conectează direct apariția fenomenului de imponderabilitate cu existența unor creaturi necunoscute pe fundul lacului.

Carlos Penas:

”Prima dată m-am speriat, nu înțelegeam nimic. Am fost ridicat la un metru și jumătate deasupra apei și am început să țip. Experiența s-a încheiat rapid. A doua oară am văzut cum doi tineri care formau un cuplu au fost ridicați în aer. După acel moment, am început să petrec mult timp observând lacul. Astfel, de peste 20 de ani, am adunat numeroase dovezi ale aparițiilor la Salantina de obiecte zburătoare neidentificate. Mie mi se pare că aceste două fenomene sunt legate.

Oricât de mult aș comunica cu fizicienii, nimeni nu poate da o explicație clară. Prin urmare, ei se îndreaptă spre domeniul ipotezelor, pe care mulți însă le consideră neștiințifice.

Eu însumi am văzut în mod repetat OZN-uri și oameni care levitau. Mai mult decât atât, am trăit experiența pe propria piele. Cum să descriu sentimentul? Te simți ca atunci când ești în apă, doar că ești în aer și poți respira. Important este să nu te miști, în caz contrar impactul asupra ta se va opri.”

Fenomenul misterios este studiat de academicieni de câțiva ani, însă nimeni nu a reușit până acum să ofere o explicație. Oare vom afla vreodată ce anume provoacă levitația deasupra lacului Salantina?

 

Anunt

Like it? Share with your friends!

3 shares
error: Content is protected !!