Molecula de carbon stă la baza corpului uman. Creierul uman produce electricitate. În corpul uman se mai găsesc apă, metale, produse chimice, etc. Ele se unesc pentru a produce un curent electric ce poate fi detectat şi măsurat. Creierul nu este decât un receptor care ascultă mesajele de la eul-său şi totodată, un emiţător capabil să transmită la rândul său mesajele către ”supra-eu”.

Mesajele sunt transmise cu ajutorul  ”corzii de argint”, o masă de molecule la o frecvenţă înaltă care vibrează şi gravitează pentru a pune în contact corpul uman cu eul. Corpul care trăieşte pe Pământ este un fel de vehicul al cărui conducător este eul. ”Supra-eul”, care nu poate coborî pe Pământ, îşi trimite corpul ca mesager. Toate trăirile, toate gândurile, toate acţiunile noastre sunt trimise de sus pentru a fi înmagazinate în memoria eului.

Anunt

Fiinţele deosebit de inteligente, inspirate, cum au fost, de pildă, marii artişti, muzicieni, inventatori, primesc adesea direct mesajele de la ”supra-eu”, prin coarda de argint. Noi suntem legaţi de supra-eu prin coarda de argint, ca printr-un cordon ombilical. Coarda de argint este o masă de molecule care gravitează pe frecvenţe foarte înalte şi variate. Ochiul uman nu poate distinge coarda de argint, dar multe animale pot, ele fiind pe altă lungime de undă, care le permite percerţii diferite de ale omului. Multe animale por percepe ultrasunetele, pot vedea coarda de argint, pot vedea aura, etc. Omul îşi poate lărgi și el banda de receptivitate, cu mult antrenament. Fiinţele care se străduiesc să se spiritualizeze sunt pe ”drumul drept”, cel care le permite să-şi mărească propria cantitate de vibraţii pe Pământ şi, cu ajutorul corzii de argint, să le crească pe cele de la supra-eu; acesta face să coboare o parte din el însuşi în corpul uman care începe să se trezească, să afle, să descopere. Acţiunile benefice fac să crească cantitatea de vibraţii astrale şi terestre; acţiunile rele, nedreptăţile pe care le făptuim împotriva cuiva, fac ca vibraţiile noastre spirituale să diminueze, ne coboară de pe calea evoluţiei. Trebuie respectată o regulă budistă care spune: a înapoia bine pentru rău şi a nu ne teme de nimeni, căci înapoind bine pentru rău progresăm şi ne ridicăm.

Fără un antrenament susţinut este foarte greu să comunici cu supra-eul.

Sângele curgând prin artere şi vene transportă produsele chimice, metalele şi apa, astfel încât întregul corp se umple de electricitate, având  efect magnetic. Forţa magnetică (cea pe care o observăm dacă presărăm pilitură de fier pe o hârtie pe care o punem peste un magnet), este asemănătoare forţei eterice a corpului uman, aurei sale.

Corpul uman este înconjurat de un câmp magnetic alternativ. Etericul fluctuează sau vibrează foarte rapid. Etericul este graniţa aurei, miezul ei. La unii oameni, etericul acoperă întregul corp, pe o grosime de aproximativ 1 mm, chiar şi în jurul fiecărui fir de păr. La alţii este mai gros, ajungând chiar până la 12 cm. Prin eteric se poate măsura vitalitatea oamenilor. El îşi schimbă intensitatea în funcţie de starea sănătăţii şi de gradul de oboseală. Dacă este supus unei tensiuni electrice la un voltaj mic, etericul poate apărea colorat în roz sau bleu.

În unele condiţii atmosferice deosebite, etericul poate fi vizualizat (cei care trăiesc pe mare numesc acest efect ”focul Saint-Elme”. El apare pe catarg, pe structura vaporului, etc.  precum o stare de luminozitate şi poate fi asimilat cu etericul navei. La ţară, în nopţile întunecate, se poate remarca în jurul firelor de înaltă tensiune o luminozitate bleu, fenomen cunoscut sub denumirea de ”coroana” firelor de înaltă tensiune – fenomen ce poate produce scurtcircuit şi poate genera efecte nedorite în zonă. Coroana corpului uman seamănă cu această ”coroană”.

”Coroana” poate fi observată cu antrenament, ca un fum bleu-gri, dacă privim (nu direct, ci mai degrabă cu colţul ochiului) un corp, o mână, un obiect, pe un fond negru sau neutru. Pentru antrenament trebuie să ne aşezăm comod, la cel puţin doi metri de un obiect –masă, scaun, perete, etc. – să întindem braţele cu degetele apropiate şi degetul mare în aer. Respirăm adânc, depărtăm uşor mâinile şi vom observa ceaţa gri care pare luminoasă = etericul nostru. Contemplăm cât mai mult degetele şi vom vedea cum ceaţa trece de la unul la altul şi chiar de la o mână la alta.

Dacă avem prin preajmă o altă persoană, preferabil de sex opus, ne aşezăm faţă în faţă, întindem braţele, apoi mâinile, apoi lent lăsăm palma noastră până la aproximativ 4 cm de mâna celeilalte persoane şi vom simţi un curent de aer cald sau rece, trecând de la o mână la alta. Dacă senzaţia este de aer cald şi mişcăm uşor mâna, pieziş, senzaţia de căldură se va accentua. În spaţiul dintre cele două mâini se vede distinct etericul ca fumul albăstrui al unei ţigări.

Anunt

Etericul este manifestarea externă a forţelor magnetice ale corpului, pe care noi îl numim suflet. Dacă o persoană moare de moarte violentă, în deplină stare de sănătate, încărcătura eterică rămâne un timp, apoi se detaşează de corp şi rătăceşte ca ”un suflet chinuit”, fără a avea vreun raport cu entitatea astrală. Atunci când un corp moare, forţa eterică scade din ce în ce mai mult. Etericul întârzie în jurul corpului timp de mai multe zile după moartea clinică.

Aura este tot de origine magnetică. Ea prezintă culorile supra-eului, indică dacă o persoană este spiritualizată sau carnală, dacă este sănătoasă sau bolnavă. Ea este oglinda supra-eului sau a sufletului. Aura arată gândurile bune sau rele, sănătatea sau starea precară, succesul sau insuccesul, dragostea sau ura, adică toate vibraţiile supra-eului.

Când o persoană este atinsă de o boală mortală, aura sa începe să se întunece, să se şteargă sau chiar să dispară înainte ca persoana să moară. Moartea nu este niciodată rapidă, nici chiar în cazul accidentelor sau decapitării, ea nu survine imediat. Creierul poate continua să funcţioneze timp de 3 – 5 minute după moartea clinică.

Aura este mai subtilă decât etericul, aşa după cum etericul este mai subtil decât corpul material. Etericul acoperă în întregime corpul, în vreme ce aura formează un fel de cochilie ovoidă ce poate ajunge la înălţimea de 2,5 m şi o lăţime mai mare de 1 m. în centru, sau mai mult. E bine ca partea sa cea mai îngustă să fie spre picioare, ca în figura de mai jos:

 

Aura este multicoloră, dar sunt persoane care nu disting corect culorile spectrului. Desigur, fiecare persoană posedă un halou spre bleu sau spre galben. În vârf ţâşneşte un fel de fântână de lumină, numită în Orient Floarea de Lotus (cei potenţi pot vedea chiar floarea de lotus cu şapte petale).

 • spiritualitatea mai ridicată duce spre un galben mai intens;
 • minciuna – radiaţii verzi-galbene traversează haloul şi se emană prin vârful său;
 • gânduri rele – brun întunecat, tern;

Multe persoane simt aura, simt dacă o culoare ţi se potriveşte sau nu, simt cum trebuie decorată o casă, etc. Verdele este liniştitor, roşul este iritant ș.a.m.d.

 

CULORILE AUREI

Cu exerciţiu, putem ridica percepţia vizuală pentru a vedea aura. Trebuie procedat cu mare prudenţă, fiindcă există pericolul de a pierde facultatea de a vedea negrul sau culorile foarte sumbre.

Culorile fundamentale se schimbă în funcţie de progresul pe care-l face persoana a cărei aură o contemplăm. Culorile fundamentale indică ”fondul” persoanei. Se poate judeca un om prin claritatea galbenului şi obscuritatea bleului. Culorile pastel indică gândurile şi intenţiile, gradul de spiritualitate. Aura se spiritualizează şi dansează ca un curcubeu. Culorile se învârtesc în jurul corpului în spirale concentrice, coborând de la cap spre picioare.

Culorile aurei relevă bolile care vor afecta corpul mai târziu, dacă nu se vor lua măsurile preventive.

Anunt

ROŞU

 • luminos – puterea dirijată spre bine – apare în cantitate mai mare în aura oamenilor generoşi, buni lideri;
  • roşu luminos mărginit de galben luminos – la cei care sunt întotdeauna gata să-şi ajute aproapele;
  • benzi sau radiaţii roşu luminos emanând de la un organ – funcţionare bună a organului;
  • roşu spre brun – la cei cărora le place să ”se amestece în toate”;
  • roşu-brun-galben – beţivi, vagabonzi, rataţi. Dacă apare şi verde murdar, atunci sunt şi răi. Aceştia sunt greu de salvat.
  • roşu închis sau tern – caracter rău, iritabilitate, viclenie, dorinţă de a profita de alţii, excitaţia nervoasă (la asasini apare un roşu tern degradat);
  • roşu marmorean şi vibrant în apropierea obrajilor – abces sau carie dentară (însoţită de un brun palpitant indică teama persoanei de a merge la dentist);
  • roşu sumbru, spre brun sub un organ – existenţa sau pericolul apariţiei cancerului;
  • roşu pal, nu luminos – persoană nervoasă şi instabilă, prea activă, agitată.
  • roşu strălucitor – siguranţă de sine, orgoliu, egoism. Apare în jurul şoldurilor femeilor de moravuri uşoare.
  • trandafiriul, cu o tentă corai, indică maturitatea;
  • roz – normal la adolescenţi. Dacă apare la adulţi indică infantilism şi insecuritate;
  • roşu la extremitatea sternului – boală de nervi.

  ORANJ

  • Oranj frumos – oameni buni, care se străduiesc să vină în ajutorul celor mai nefericiţi decât ei;
  • Galben-oranj – stăpânire de sine, virtuţi;
  • Oranj-brun – leneşi şi oameni care ”îşi bat joc de tot” . Situat în zona rinichilor indică boala acestora (deasupra rinichilor şi cu urme de gri, indică prezenţa calculilor renali);
  • Oranj cu tentă verde – temperament coleric, incomod, discută interminabil fără a fi preocupaţi de valoarea argumentelor lor;

  GALBEN

  • Galben auriu – persoane foarte spiritualizate (haloul tuturor sfinţilor);
  • Galben viu – persoană cinstită, demnă de încredere, onestă;
  • Galben murdar – persoană fricoasă, laşă;
  • Galben roşcat – timiditate fizică şi morală, slăbiciune spirituală, instabilitate, tendinţe de schimbare, lipsă de perspectivă, îşi va petrece viaţa alergând în van după sexul opus;
  • Galben roşcat în aură şi părul roşu – oameni iritabili şi extrem de susceptibili;
  • Galben puternic, colorat de tente roşii – mare complex de inferioritate;
  • Galben spre brun – gânduri foarte necurate, uşurinţă de spirit;
  • Galben-roşu-brun – beţivi, vagabonzi, rataţi. Dacă apare şi verde murdar, atunci sunt şi răi. Aceştia sunt greu de salvat.
  • Galben striat cu brun, în care predomină brunul – maladie mentală. (de exemplu o persoană cu personalitate dublă are jumătate din aură galben-bleu şi cealaltă jumătate galben-brun sau verzui, culori foarte urât combinate).

  VERDE

  Verdele este culoarea vindecării, a informării, a creşterii fizice. Este o culoare bună şi indică o persoană fundamental bună.

  • Verde – în aura medicilor sau a infirmierilor dotaţi pentru meseria lor, a tuturor celor ce se preocupă de sănătatea oamenilor sau animalelor;
  • Verde şi roşu – competenţă, culoarea medicilor şi chirurgilor;
  • Verde însoţit de bleu frumos – reuşită în cercetare. Apare în aura marilor profesori. Dacă apar şi linii fine de galben auriu indică devoţiunea pentru elevii săi şi o înaltă spiritualitate;
  • Verde-bleu-gălbui (sau bleu electric) – persoană perfect onestă;
  • Verde-galben – nu poţi avea încredere în acea persoană. Dacă predomină galbenul, trebuie să te fereşti de ea. Verde-gălbui este aura escrocilor;
  • Verde în obraji – de evitat, fiindcă sunt persoane cărora le lipsesc imaginaţia, subtilitatea, nuanţele.
  • BLEUCuloarea lumii spirituale, indică facultăţi intelectuale, dar numai dacă are o nuanţă plăcută. Etericul este bleu precum fumul unui foc de lemne.
   • Bleu luminos – persoană viguroasă;
   • Bleu pal – persoane timorate, indecise, veleitare;
   • Bleu închis – persoane care fac eforturi pentru a progresa, dedicate sarcinilor şi obligaţiilor lor; apare şi în aura misionarilor cu vocaţie;

   INDIGO ŞI VIOLET

   • Indică persoane cu profunde convingeri religioase;
   • De multe ori indică boli de inimă sau de stomac – nu trebuie să mănânce gras;
   • Indigo sau violet cu tentă de roz – caracter urât;

   GRI

   Nu indică nimic semnificativ – decât, eventual, că persoana nu este una evoluată.

   • Dacă griul invadează o altă culoare, indică slăbiciunea caracterului şi sănătăţii.
   • Benzi gri deasupra unui organ – pericol de îmbolnăvire a organului, de consultat medicul;
   • Nor gri în halou şi benzi gri traversează haloul în ritmul mişcării capului – persoana suferă de migrene.

   Vederea şi auzul sunt strâns unite. Se poate spune despre o culoare că are un sunet muzical şi despre un sunet că are o anumită culoare.

   • Notei do îi corespunde roşul fundamental. Marte este planeta roşie.
   • Notei re – oranjul;
   • Notei migalbenul; Mercur este planeta galbenului;
   • Notei faverdele; Saturn guvernează verdele;
   • Notei solbleu, guvernat de planeta Jupiter;
   • Notei la indigo, guvernat de Venus;
   • Notei si – violet, guvernat de Lună.

   Anticii au descoperit toate acestea în timpul meditaţiilor. Mulţi dintre ei mergeau să mediteze pe cele mai înalte vârfuri, de exemplu pe Himalaya, la 5.000 m altitudine; aerul rarefiat le permitea să distingă mai clar planetele şi să le perceapă culorile.

   Fiinţa umană având în centru corpul, învelit în eteric şi apoi în aură, se poate asemăna cu un ou de găină la care gălbenuşul este corpul, iar albuşul este atât etericul, cât şi aura. Între albuş şi coajă există o pieliţă fină care se modulează sub impactul vibraţiilor aurei, dar revine întotdeauna la forma sa ovoidală iniţială, ca în figura de mai jos:

    

   Când gândim, proiectăm vibraţii ale creierului spre eteric şi aură, până la piele. Pe imaginea externă a aurei, un iniţiat poate vedea unele lucruri pe care un subiect le-a făcut în cursul a două sau trei vieţi anterioare, pentru că nimic din ceea ce a existat nu poate fi distrus. Dacă se emite un sunet, vibraţia acelui sunet va exista veşnic. Lumina are o viteză proprie, cunoscută şi dacă ai putea fi teleportat instantaneu la o distanţă suficient de mare de Terra, ai putea asista la crerea sa.

   Toată lumea, cu condiţia să aibă un minimum de sensibilitate şi de percepţie, poate simţi aura, chiar dacă ea rămâne invizibilă. Aşa se explică de ce suntem inconştient atraşi de anumite persoane, chiar dacă nu le cunoaştem, sau de ce antipatizăm pe cineva sau nu avem încredere în cineva chiar înainte de a vorbi cu acele persoane. Odinioară toţi oamenii vedeau aura, dar în urma acumulării de păcate aceste potenţe s-au pierdut.

   Fiecare aură este compusă dintr-o multitudine de culori. Pentru ca două persoane să fie compatibile, culorile aurei lor trebuie să se asorteze. Este posibil ca doi soţi să fie compatibili în unul sau două domenii şi să fie incompatibili în altele, din cauză că forma ondulatorie particulară a uneia din aure atinge în unele puncte pe cea a partenerului – acolo va exista acord – iar în alte zone, cele două aure sunt foarte depărtate, rezultând dezacordul.

   Indivizii aparţin unor tipuri. În cadrul fiecărui tip, indivizii au frecvenţe comune şi ei au tendinţa de a trăi în grup (găşti/triburi). Ei au o atracţie magnetică unii pentru alţii, iar persoana cea mai puternică din grup îi va domina pe ceilalţi şi îi va influenţa.

   Venim pe lume cu anumite potenţiale, anumite limite şi o anumită coloraţie a aurei noastre, cu o anumită frecvenţă a vibraţiilor. Celor hotărâţi, puternici, decişi şi bine intenţionaţi le este permis să-şi amelioreze aura. Este foarte uşor să alterezi aura, dar este infinit mult mai greu s-o ameliorezi. De exemplu, Socrate a ştiut că va deveni un mare asasin, dar el nu s-a conformat destinului, ci a luat măsuri pentru a-şi schimba cursul vieţii, astfel că a devenit cel mai mare înţelept al timpului său.

   Aura dispare imediat după moarte, dar etericul poate rămâne încă mult timp; totul depinde de starea de sănătate a fostului posesor. Etericul poate deveni o fantomă rătăcitoare.

   Vibraţiile joase produc în aură culori terne, respingătoare, în timp ce vibraţiile înalte și acţiunile benefice fac să strălucească culorile aurei. Culorile fundamentale nu se schimbă, dar fluctuaţiile tentelor variază, urmărind dispoziţia individului.

   Când contemplăm culorile aurei unei persoane trebuie să stabilim:

   1. care este culoarea?
   2. este clară, murdară sau transparentă?
   3. se schimbă deasupra anumitor locuri sau este permanent localizată în acelaşi punct?
   4. are o bandă de culoare care îşi păstrează forma sau are vârfuri şi căderi?
   5. să ne străduim să nu intervenim cu conştientul pentru a deteriora culorile pe care le observăm în aura unei persoane, din cauza simpatiei sau antipatiei pe care ne-o trezeşte.

   Un om emite o notă muzicală care depinde de frecvenţa sa de vibraţii. Fiecare individ posedă propria sa notă fundamentală care este emisă constant. Vibraţiile sonore fac să reacţioneze într-un anumit fel propriile noastre vibraţii mintale. Alte creaturi pot percepe vibraţiile sonore pe care fiecare om le emite. Marii muzicieni sunt cei care pot călători în spaţiu, dincolo de moarte, cei care aud muzica sferelor, care le rămâne în memorie, iar la revenirea pe Pământ aceștia sunt invadaţi de ”inspiraţie”.

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!