Mărturia uluitoare a lui Corey Goode: Experienţele mele cu extratereștrii (II)


La aceste întâlniri ale Super Federaţiei erau şi oamenii cu pielea verde. Erau acolo un bărbat și două femei, prezenţi de fiecare dată. Bărbatul avea înălţimea de aproximativ 2 – 2,10 m, iar femeile erau de aproape 1,80 m, toţi foarte bine făcuţi. Bărbatul avea un păr foarte scurt, genul periuță. Femeile aveau un păr negru, extrem de lung și strălucitor. Aceştia erau tăcuţi în timpul întâlnirii, dar după aceea ei mergeau pe la grupurile prezente şi discutau acolo.

Destul de interesant, în ultima mea călătorie am avut o întâlnire cu una dintre aceste femei. A fost singura dată când am avut o întâlnire directă cu un extraterestru, în cadrul acestor întâlniri.

Un alt grup de ființe avea un aspect asiatic. Pielea lor era de o nuanță mai portocalie și aveau nişte ochi albaștri ca de pisică, în care irisul ocupa aproape tot globul ocular. I-am văzut interacționând destul de mult cu celelalte grupuri și păreau destul de ostile față de grupurile de tip insectoid. Exista un fel de prăpastie între aceste două grupuri, cel mai probabil o dispută legată de aceste programe genetice.

Ei aveau ochii asemănători cu ai felinelor. Exista un ordin de capturare sau de ucidere pentru aceste ființe. Se pare că ele se teleportau de colo-colo și, totuşi, au reuşit să prindă un exemplar, care însă a murit, nu au putut să-l țină în viață. Era un fel de ființă ce arăta ca o pisică, de culoarea lavandei, iar capul, urechile și fața semănau foarte mult cu ale unei pisici, deși corpul era mai mult umanoid.

O altă rasă este reprezentată de mantide. Ele sunt extrem de implicate în latura genetică a acestor 22 de programe și participau în câteva programe diferite. Oamenii au văzut adesea mantide, împreună cu cei cenușii sau împreună cu nordicii și chiar și cu reptilienii. Aceste grupuri lucrează în multe programe genetice diferite și sunt cunoscuți ca fiind maeștri geneticieni.

În multe dintre relatările celor care au fost răpiți de extratereştri, se remarcă faptul că aceşti oameni au niște întâlniri foarte terifiante cu aceste ființe. Un aspect ciudat legat de ele este acela că noi nu puteam recepționa emoțiile așa cum am făcut-o cu alte fiinţe de tip umanoid.

Ei comunică unii cu alţii printr-un fel de rețea neuronală, ca un fel de telepatie sau ca o conștiință împărtășită, iar pentru ei necesită un efort să se conecteze şi să comunice cu noi. Ei sunt complet diferiţi de noi în ceea ce priveşte emoțiile, așa că noi îi considerăm cumva inumani. Aceste fiinţe erau acolo lucrând la un proiect, iar noi eram subiecții acelui proiect.

Un alt grup este cel al cenușiilor înalți. Ei sunt de aproximativ 2,5 m înălțime și arată similar cu cei cenușii clasici. De obicei, lângă acești cenușii înalți se află ființe cenușii de 90 – 120 cm înălțime. Acești mici cenușii sunt, de obicei, un fel de robot biologic, o formă de viață programată. Pentru cei cenuşii înalţi, cât şi pentru nordici şi reptilieni, aceşti mici cenuşii sunt un fel de hardware standard sau ceva asemănător pe care îl folosesc.

Cei cenușii înalți sunt foarte mult implicați în partea genetică a acestor 22 de programe diferite, se află în competiție cu grupurile de insectoizii și cu grupurile de umanoizi, dar ei lucrează îndeaproape cu ele la diverse aspecte ale acestor programe. Astfel că lor li s-a oferit mai multă libertate să vină și să lucreze printre oameni, în cadrul acestor programe genetice.

Unii oameni care au fost răpiţi descriu că, în cadrul acestor experiențe, au văzut un cenușiu înalt precum și un om într-o uniformă a armatei SUA. Aceasta se petrecea deoarece există o conexiune foarte puternică și o înțelegere între extratereștri și guvernul SUA, guvernul din umbră.

Asta implică primirea de specimene biologice din afara planetei și tehnologii, în schimbul permisiunii ca ei să vină să-și facă experimentele, fără a fi deranjaţi. Iar de multe ori, militarii umani sunt prezenţi pe aceste nave care răpesc, în calitate de observatori, luând notițe cu numele tuturor şi ţinând un jurnal cu aceste răpiri. La început, s-a presupus că aceste ființe ne oferă informațiile cu privire la cei pe care îi răpeau, dar am aflat că nu erau sinceri cu noi. Deoarece noi avem capacitatea, prin intermediul programelor noastre spațiale avansate, să respingem nave care încearcă să intre în atmosfera noastră, acum ei sunt nevoiţi să lucreze cu noi și să permită prezenţa unor observatori umani pe navele lor.

Nu am descris prezenţa reptiliană Draco la aceste întâlniri. Asta deoarece există o animozitate destul de mare. Draconienii susțin că acest corp al Super Federației, cu mult timp în urmă, cu milioane și milioane de ani – 65 de milioane, mai exact, a venit pe această planetă și a distrus un experiment care era deja în desfășurare, experimentul reptilian. Ei susțin că dinozaurii erau un fel de experiment, în care amestecau un reptilian cu un mamifer. Acest experiment a fost distrus, iar rasele de ingineri genetici care făceau parte din Super Federație au început să vină și să creeze genetic un mamifer complet nou.

Anunt

Draconienii susțin că Pământul era planeta lor și că ei aveau aici un experiment în desfășurare de mult timp. Acum, ei au reprezentanți în această Super Federație, ființe cu aspect reptilian, unele au chiar structura osoasă umană, dar au o piele ca de reptilă. Adică ei arată mai mult ca un amestec între oameni și draconieni. Iar ei nu pot veni la întâlnire, ci au diferiți membri reprezentanți – fiinţele insectoide, ce arată mai mult ca o furnică.

Aceste ființe lucrează aproape cu draconienii și sunt intermediari la genul acesta de întâlniri.

Când am participat prima dată în program (PSS), inițial, pentru vreo 10 luni, am fost pus în Programul de Interceptare și Interogare a Intrușilor. Am interacționat cu tipuri diferite de ființe, dar nu am auzit niciodată de vreo ființă care să arate ca o pasăre albastră de 2,4 m. Dar am avut un vis foarte lucid în care o astfel de ființă albastră a apărut și a început să facă semne cu mâinile, conectându-se cu mine telepatic și apoi mișcându-și cumva buzele. După acel vis am fost extrem de tulburat. Am știut că a fost altceva decât un vis.

Într-un final a apărut în fața mea, fizic. Eram aşezat pe canapea, alături de câinele meu. A apărut în cameră şi acest fapt a fost un mare șoc pentru mine. Ființa avea 2,4 m înălțime, era albastră, dar părea foarte umană, avea 5 degete și a comunicat cu mine. Am aflat că există o parte a acestui grup de ființe care se află în Consiliu şi care urmărea să ne ajute în tranziția noastră către o dimensiune mai înaltă.

Ei se aflau aici și nu erau preocupaţi de cele 22 de programe genetice. Erau interesaţi de aspectul energetic şi spiritual al acestor întâlniri. Noi le-am considerat poate de a 4-a sau a 5-a dimensiune, pe scala densității. Acești aviari albaștri și celelalte grupuri care sunt cu ei, au spus că sunt din a 6-a densitate sau chiar mai de sus. Ei erau capabili să apară și să dispară oricând doreau și, în esență, mi s-a explicat că își potriveau vibrația pentru o anumită locație, cea în care doreau să fie și pur și simplu apăreau acolo.

Ceea ce a fost, de asemenea, interesant, a fost prezenţa unei alte ființe care era parte a acestei Alianțe, o Ființă Sferă, chiar de această formă. Dimensiunea nu contează pentru aceste fiinţe, căci ele pot apărea fie suficient de mari cât să cuprindă întregul nostru sistem solar, ceea ce au şi făcut sau pot fi atât de mici – cât o minge de ping-pong, de un albastru-indigo strălucitor, care zboară. Ele sunt cele care au venit şi m-au dus la întâlnirile cu Tier-Eir, fiinţa aviară şi mi-au spus că sunt ființe de densitatea a 9-a, ființe fără corp, care erau parte din colectivul lor.

Am avut şi o întâlnire cu o fiinţă reptoidă, având foarte puțin timp de pregătire. Am zburat către ceea ce părea a fi un hotel părăsit în mijlocul Vestului, era deșert peste tot. Ne-am dus în vârful clădirii, iar apoi am mers la un lift care cobora într-o zonă ca un fel de curte. Toate încăperile erau pe o parte a liftului, iar drumul era complet gol – era un lift de sticlă care cobora până în foaier.

Pe măsură ce coboram cu acest lift, nivelul meu de anxietate creştea și tot creştea, deoarece am început să văd aceste ființe aflate jos, uitându-se spre noi şi urmărindu-ne. M-am simțit cumva ca un pește într-un cilindru, era un sentiment foarte inconfortabil, iar în momentul în care s-au deschis ușile, un miros de urină și mosc a pătruns în lift, un miros foarte, foarte oribil, care la început ne-a sufocat, dar apoi am început să ne obișnuim cu el.

Am mers în interior, unde erau prezente și ființe de tip insectoid, dar și alți reptilieni pe care majoritatea oamenilor obișnuiesc să îi vadă, aceia cu solzi verzi, ținând în mâini arme lungi, de tip lance. Era şi o ființă ca o șopârlă, albă, de 4 metri înălțime, care m-a pietrificat literalmente în momentul când a intrat în încăpere.

Mă străduiam să-mi mențin cumpătul, deoarece știam că era necesar să interacționez cu această ființă. Ea a venit spre mine, suficient de aproape cât să fie foarte intimidantă și a început să interfereze cu mine. Iar când a făcut asta, nu era ceva asemănător cu interferențele pe care le experimentasem în trecut, care erau mult mai pasive. Această fiinţă, în mod instant, ca o undă, mi-a capturat conștiința și afla tot ce dorea de la mine. Se simțea precum un viol mental. Mă controla. Ulterior, am refuzat să mă mai întâlnesc cu aceste fiinţe. A fost terifiant pentru mine.

Acestea sunt câteva dintre numeroasele experiențe pe care Corey Goode le-a avut cu fiinţele extraterestre și pe care le-a dezvăluit în diverse emisiuni în care a fost învitat, dezvăluiri care sunt de-a dreptul tulburătoare pentru mulţi dintre noi.

Anunt

Like it? Share with your friends!

error: Content is protected !!