Numeroase texte antice susțin că în urmă cu 10.000 de ani ar fi avut loc un conflict devastator între civilizaţiile avansate din Atlantida şi Lemuria

Cărți precum Cronicile lui Akakor dezvăluie povești ascunse, conform cărora continentele pierdute din Lemuria și Atlantida s-ar fi scufundat din cauza unui război nuclear provocat de extratereştrii Anunnaki.

Anunt

Acest eveniment ar fi generat o catastrofă la nivel mondial, dar ar fi existat supraviețuitori lemurieni și atlanți. Ambele continente ar fi fost la suprafața oceanului până acum 10.000 de ani. Lemuria ar fi fost situată în Oceanul Pacific, iar Atlantida în Oceanul Atlantic.

În Cronicile lui Akakor, Karl Brugger afirmă că ambele continente au găzduit două rase de zei, două civilizații mult mai avansate decât cea actuală. Au intrat în conflict, iar în cele din urmă, ambele continente s-au scufundat din cauza acestui război catastrofal.

Tăbliţele hinduse enigmatice găsite de James Churchward în 1868 vorbesc despre Lemuria. El, împreună cu marele preot al templului, a interpretat faptul că tăblițele vorbeau despre pământul dispărut Mu, acolo unde locuiau Naacalii sau Sfinții Frați. Conform tăblițelor, Mu s-a scufundat cu aproximativ 12.000 de ani înainte de epoca actuală, iar Insula Paștelui, împreună cu alte insule din Polinezia, nu sunt altceva decât rămășițe ale lui Mu sau Lemuria.

Anunt

Cartea Vizitatorii de J.J. Benítez relatează răpirea extraterestră a savantului Daniel W. Fry, care a avut loc pe 4 iulie 1959. Pe navă, extratereștrii i-au spus că strămoșii lor trăiau pe tărâmul lui Mu, o altă civilizație avansată, ca şi cea a Atlantidei.

Edgar Cayce, un binecunoscut medium american, a primit mesaje telepatice de la extratereștri din Cassiopea. Informațiile sale ne spun că atlanții au trăit din vremuri îndepărtate. Ei ar fi făcut călătorii în spațiul cosmic și chiar au avut baze pe diferite planete precum Marte. În plus, posedau o tehnologie misterioasă de a colecta energie din Cosmos, prin cristale gigantice.

Într-o altă poveste, aflăm că locuitorii din Atlantida trăiau în pace și armonie. Cu toate acestea, extratereștrii reptilieni Anunnaki au început să-i influențeze negativ, în special pe marii preoți atlanți. Acești atlanți corupți s-au numit ”Fiii lui Belial” și de-acolo a început conflictul cu Lemuria. Cu aproximativ 25.000 de ani în urmă, acești Fii ai lui Belial au început să se certe cu lemurienii în privința conducerii Pământului. Atlantida dorea să conducă toate celelalte triburi și civilizații din lume. Lemurienii preferau ca alte popoare să se dezvolte singure. Această decizie i-a făcut pe Fiii atlanți ai Belial să dorească război, totul culminând cu planul pentru un bombardament nuclear al Lemuriei. Acest lucru a provocat un dezastru, explodând zăcăminte subterane de gaze. În cele din urmă, peste 60 de milioane de lemurieni au pierit. Supraviețuitorii s-au refugiat în Agartha, iar mai târziu au atacat Atlantida.

Între timp, Pământul a devenit instabil, ca urmare a exploziilor nucleare excesive ale atlanților – din această cauză, axa Pământului s-a deplasat și polii au început să se schimbe. Mulți atlanți au cerut refugiu în Agartha, iar alții s-au răspândit în întreaga lume.

Structurile preistorice, cum ar fi cercurile de piatră (Stonehenge), dolmenele și geoglifele, se spune că ar fi lucrări ale atlanților, deoarece ei cunoșteau tehnologia levitației acustice, pentru ridicarea rocilor imense. Mai târziu, odată cu trecerea mileniilor și Pământul deja stabilizându-se, ambele civilizații au ieșit la suprafață, creând civilizaţiile pe care le cunoaștem astăzi – Sumer, Egipt, India, China, etc.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!