Omul care a construit replica Marii Piramide a Egiptului și a accesat energia mistică


4 shares

Atunci când Jim Onan a descoperit un studiu universitar cu privire la presupusele calități de stimulare a energiei ale piramidelor egiptene antice, a fost suficient de intrigat încât să decidă să pună la încercare afirmațiile scrise în acel document.

Niciodată n-ar fi putut prezice și nu și-ar fi putut închipui călătoria bizară și absolut uimitoare pe care urma s-o facă atunci când și-a început experimentul.

Onan a construit inițial o serie de piramide miniaturale și le-a aranjat strategic în jurul reședinței sale. Vizitatorii și membrii familiei au început imediat să perceapă o senzație ciudată – atunci când își așezau mâinile deasupra structurilor minuscule – ceea ce sugerează faptul că piramidele ar putea, într-adevăr, să genereze electricitate.

Astfel, curiozitatea lui Onan a fost și mai mult stârnită, acesta hotărând să extindă sfera experimentului său. A construit în grădina sa o piramidă de 4 metri înălțime și l-a invitat pe fiul său, botanist, să planteze câteva plante. În mod surprinzător, ei au descoperit că plantele plasate în interiorul piramidei au crescut de 3 ori mai mult decât cele plantate în afara structurii.

Onan a fost absolut uimit de puterea și energia pe care păreau să le emane aceste structuri și a decis să-și asume riscul de a-și remodela propria casă în formă de piramidă. Astfel, aceasta a fost creată de la zero, pentru a reproduce complet designul Marii Piramide din Giza – redusă, desigur, la o zecime din dimensiunea originalului.

Anunt

Un alt eveniment remarcabil a avut loc chiar în timpul construcției. În interiorul casei, centrul podelei a început să cedeze locul unei surse de apă proaspătă de izvor, care curgea constant. Acest fenomen a fost unul șocant, cu atât mai mult cu cât nu existase niciun indiciu sau semn care să prezică o astfel de întâmplare. Din nou, Onan a considerat că acest fenomen (apariția apei) s-a materializat datorită structurii piramidei.

Iar misterele nu s-au oprit aici. Unul dintre angajații construcției de pe șantier a luat din această apă magică și chiar a decis să o consume. Ulterior, acesta a spus că de fiecare dată când a băut din aceasta, tensiunea arterială i-a scăzut. Onan a considerat că fenomenul merită aprofundat, astfel că le-a sugerat și altor oameni să bea apă din enigmaticul izvor. Spre surprinderea sa, după consum, aceștia pretindeau că s-au vindecat de o varietate de boli.

Deși unii au respins total acest fenomen, considerându-l doar un efect placebo, experiența lui Onan cu structurile sale piramidale este, fără îndoială, una cel puțin intrigantă.

Și întrucât oamenii moderni încă nu au înțeles pe deplin povestea piramidelor construite de egiptenii antici, experimentul lui Onan oferă lumii o perspectivă uluitoare asupra descoperirilor fascinante pe care le-ar putea face egiptologii în viitor.

 

Anunt

Like it? Share with your friends!

4 shares
error: Content is protected !!