Paul Amadeus Dienach, profesorul intrat în comă care a călătorit în viitor, ajungând în anul 3906

“În 1921, Paul Amadeus Dienach, un profesor elvețian, se îmbolnăvește și intră în comă. Sufletul său realizează un salt în viitor și intră în corpul unei persoane din anul 3906. Odată întors în corpul nativ, Dienach se hotărăște să scrie un jurnal al amintirilor din viitor.

Profesorul elvețian Paul Amadeus Dienach este recunoscut la nivel mondial pentru profețiile pe care le-a realizat despre viitor.

Anunt

Povestea sa este una stranie, pentru în în 1921 se îmbolnăvește foarte grav și intră în comă. Abia peste un an, în 1922, profesorul se trezește, dar pare să fie un alt om. Deținea numeroase informații despre viitor, pe care le notează într-un jurnal. Aceste informații le-a obținut prin sufletul său, care atunci când corpul se afla în starea de regenerare a făcut un salt în viitor, mai precis în anul 3906.

Aici și-a găsit o gazdă oarecare, unde a putut să învețe numeroase lucruri noi, dar și evenimentele istorice de până atunci. Aceste evenimente sunt de fapt viitorul nostru, pe care încercăm să-l anticipăm cu atâta ardoare.

Iată cele mai importante evenimente viitoare din jurnalul lui Dienach

2000-2300 Omenirea se confruntă cu probleme majore, precum poluarea, suprapopularea planetei, foametea, sistemul monetar greșit și numeroase astfel de lucruri care fac viața extrem de grea. Oamenii trăiesc într-o permanentă cursă pentru supraviețuire și își uită esența.

Anunt

2204 Este finalizat proiectul colonizării planetei Marte. Această colonie însumează nu mai puțin de 2 de milioane de oameni.

2265 Un fenomen natural inexplicabil distruge această colonie. Niciodată omul nu va mai încerca să pună piciorul pe Marte.

2309 Există numeroase probleme la nivel mondial și din această cauză se declanșează marele război mondial. O mare parte a civilizației, așa cum o cunoaștem noi în prezent, încetează să mai existe.

2396 Se organizează o coaliție la nivel global. Există un singur conducător al planetei. Banii nu mai există, iar resursele sunt redistribuite pentru ca fiecare individ să nu ducă lipsă de nimic. Lumea se schimbă și oamenii au o nouă viziune asupra vieții.

3382 Un salt al evoluției se petrece. Oamenii dobândesc o putere nouă pe care o numesc hiper-viziune sau hiper-intuiție.

3400-4000 Epoca de aur se instaurează pe Terra. Oamenii muncesc doar 2 ani din viața lor, între vârsta de 17 și 19 ani. Valorile morale se schimbă. Nu mai există criminalitate și oamenii nu își mai măsoară succesul în lucruri materiale, ci pe calea dezvoltării valorilor interioare. Populația de pe Terra nu depășește un miliard de locuitori, iar nașterile sunt controlate.”

 

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
WordPress PopUp Plugin
error: Content is protected !!