Piramidele antice din Bosnia – o formă de internet cosmic


1 share

Piramidele sunt considerate locuri sacre de înmormântare, în care marii conducători au fost așezați și pregătiți pentru somnul etern.

Nu există nicio aplicabilitate atunci când vorbim despre aceste monumente magnifice răspândite în întreaga lume, cu excepția numeroaselor simboluri care indică acuratețea anumitor regiuni și evenimente cosmice.

În timp ce unii istorici și experți au fost încrezători în ceea ce privește ideea menționată, alții au decis să urmeze un drum plin de provocări, care să dezvăluie, în cele din urmă, adevăratul sens al piramidelor – dacă există într-adevăr unul.

Ne vom concentra atenția asupra doctorului Semir Osmanagic, un cercetător bosniac care studiază de peste 25 de ani aceste moșteniri complexe lăsate de strămoșii noștri. Acesta este și descoperitorul piramidelor bosniace, un sit antic din Europa de Est care datează de mii de ani.

Din primăvara anului 2005, când au fost găsite aceste structuri grandioase, Dr. Osmanagic a făcut alte câteva descoperiri uluitoare, care par să contrazică paradigma stabilită la diferite niveluri. Săpăturile începuseră încă din 2006, iar după mai bine de 10 ani, situl a devenit cel mai activ din lume, din punct de vedere arheologic.

Piramidele din orășelul Visoko, Bosnia, sunt primele astfel de monumente descoperite în Europa. Acest lucru nu reprezintă o surpriză, ci mai degrabă o completare a unui capitol al istoriei necunoscut încă nouă, aparținând unei părți a lumii despre care se știe că a fost condusă de o civilizație misterioasă [Vinča] (aceasta avea un sistem de scriere cuneiform, care îl precede pe cel al sumerienilor).

Aceste piramide sunt “cele mai mari de pe planetă”, potrivit doctorului Osmanagic.

[Piramidele antice din Bosnia]

 

“Piramida Soarelui”, cea mai mare dintre cele trei, se întinde pe aproximativ 360 de metri pe latura sa de est și 220 de metri pe latura de nord, unde se întâlnește cu dealurile.

Este foarte bine cunoscut faptul că piramidele din întreaga lume nu au fost așezate aleatoriu, ci o serie de factori-cheie au fost luați în considerare înainte ca acestea să fie ridicate.

Anunt

Iar complexul bosniac de piramide nu face excepție, deoarece orientarea lor către punctele cardinale este extrem de precisă, cele patru colțuri fiind îndreptate în cele patru direcții cardinale.

Sub stratul dens de sol și vegetație, cercetătorii au descoperit blocuri solide de beton – care constituie corpul piramidelor, inclusiv un tip piatră absolut remarcabilă. Scanările laser au arătat că aceste structuri reprezentau, în vremuri îndepărtate, piramide în trepte, înainte ca acestea să fie acoperite de vegetație.

 

O formă de internet cosmic detectată la complexul piramidelor bosniace

În timp ce scanau perimetrul monumentelor, cercetătorii au detectat anumite valuri de energie, descrise cândva de însuși Nikola Tesla.

Acestea sunt denumite unde scalare sau unde stătătoare și se consideră (deși acest aspect este încă discutabil) că ar depăși viteza luminii.

Aceste unde nu sunt afectate de radiația cosmică sau de orice altă masă. Astfel că au dat naștere ideii de “internet cosmic” – o rețea intergalactică care face posibilă comunicarea (instantă) între locuri extrem de îndepărtate din galaxie, similar modului în care funcționează internetul pe planeta noastră, dar la un nivel mult mai avansat.

“Pentru mulți cercetători, printre care cel mai proeminent este Nikola Tesla, undele scalare sau undele staționare, create în interacțiunea câmpului de torsiune, călătoresc cu o viteză mai mare decât cea a luminii.

Se estimează că viteza lor ar fi de 10 miliarde de ori mai mare decât cea a luminii. Astfel, câmpurile de torsiune se pot deplasa prin orice corp cosmic fără a risipi energie. Ceea ce înseamnă că sunt capabile să călătorească cu o viteză enormă și să transfere informații și energie fără niciun fel de pierdere a cantității acestora.

Ideal este să avem la ambele capete generatori de energie, care comunică reciproc prin câmpul de torsiune (valuri) al Tesla. Transferul de informații este aproape instantaneu între două părți îndepărtate ale Cosmosului, iar informația nu-și pierde calitatea în timpul transferului”, a spus dr. Semir Osmanagic.

Descoperiri inovatoare – cum ar fi cele de la complexul bosniac de piramide – aduc la cunoștință realizările anticilor care contravin ideii convenite a unor locuitori primitivi ai Pământului, dinainte de ultima eră glaciară.

De fapt, instituțiile care ne dictează istoria se tem de explicațiile și revizuirile pe care ar trebui să le facă dacă s-ar pune cap la cap “fragmentele” de istorie din vremurile antice.

Din fericire însă, suntem liberi să explorăm și să înțelegem moștenirea atât de bogată și de fascinantă lăsată de strămoșii noștri. Dacă acest lucru va aduce schimbări la scară globală, rămâne de văzut, însă un lucru este cert: anii care vor veni vor oferi un salt uriaș în înțelegerea rolului nostru pe acest pământ, precum și a naturii umane.

Anunt

Like it? Share with your friends!

1 share
error: Content is protected !!