Renumitul fizician Michio Kaku: Trecerea de la civilizații de tip zero la cele superioare necesită alte forme de energie


2 shares

Michio Kaku este profesor la New York și renumit fizician. Teoriile sale au revoluționat fizica. În emisiunea Good Morning America, profesorul a făcut declarații incendiare despre posibilitatea producerii unui cutremur care va afecta orașe pe care acesta le consideră vulnerabile. Se referea la Los Angeles, San Francisco, New Mexico, Teheran, Tokyo.

Kaku a reamintit despre cutremurul cu magnitudinea de 8,8 care a avut loc în Chile în anul 2010 și care a deviat axa planetei cu 8 centimetri. De asemenea, a vorbit despre vulcanul Yellowstone – un adevărat pericol, o bombă pentru o bună parte SUA. Profesorul apreciază că începând din anul 2010, se înregistrează o intensificare continuă a activității solare.

Compară erupțiile solare cu un tsunami care acționează violent asupra planetei noastre, producând efecte care pot fi catastrofale – cutremure, erupții vulcanice, uragane, inundații.

Anunt

Profesorul Kaku este preocupat de activitatea extraterestră și a efectuat numeroase studii în acest sens. El a făcut parte dintr-o echipă de cercetători care au descoperit o suprastructură care nu este planetă, meteorit, cometă sau asteroid. Suprastructura gravitează în jurul unei stele și nu respectă legile fizicii, ba chiar le sfidează, astfel încât bazele astronomiei ar trebui rescrise, precum a declarat profesorul. Suprastructura reprezintă un obiect gigant care blochează lumina stelei. Doar o civilizaţie extraterestră de tip 2 ar fi putut crea o sferă gigantică de tip Dyson. Aceasta absoarbe lumina stelei și produce energie.

Conform declarațiilor lui Kaku, omenirea este o civilizație de tip zero care produce energie din petrol și carbon. Ne despart mii de ani de civilizațiile extraterestre de tip 1 sau 2.

Michio Kaku nu este primul specialist care susține existența în Univers a unor structuri create de civilizații extraterestre. Există cercetători care susțin existența unor mega-drone controlate de la distanță și care au scopul de a se încărca cu energie de la Soare și stele, energie pe care civilizațiile extraterestre le utilizează în tehnologiile lor.

Astfel de suprastructuri au fost identificate în orbita lui Saturn, Jupiter și a Soarelui. Conform declarațiilor făcute de profesorul Kaku, omenirea – pentru a trece de la stadiul actual, tip 0, la un tip superior – are nevoie să descopere noi forme de energie.

Anunt

Like it? Share with your friends!

2 shares
error: Content is protected !!