Boala poate îndeplini diferite funcţii. Prima este cea de avertizare. A doua este cea de oprire a activităţii care împiedică dezvoltarea normală a omului, iar cea de-a treia – cea de eliminare a mecanismelor care permit răspândirea informaţiei negative. Nu trebuie să uităm că suntem celulele unui singur organism imens – omenirea şi care, la rândul său, este o parte a unui sistem unitar, Universul.

În luna a cincea, copilul este într-o comuniune absolută cu Dumnezeu şi cu Universul. Deoarece pentru o viaţă normală omul trebuie să intre periodic în contact cu Universul, el se foloseşte pentru aceasta de amintirile din luna a cincea, codate în câmpul său. Dacă mama sau tatăl s-au dezis în acest timp de copil, iar în timpul unui scandal între soţi acest lucru se poate întâmpla şi la nivelul subconştientului, în mod automat copilul moşteneşte nu doar programul propriilor copii, dar şi al Universului. Celula poartă programul de distrugere a organismului. Organismul reacţionează în mod corespunzător. Blocarea acestui program este posibilă numai prin aspiraţia către Dumnezeu şi printr-o mare iubire. Dacă omul nu face acest lucru, dispariţia familiei este inevitabilă.

Anunt

Copiii au astăzi capacităţi bioenergetice de zeci de ori mai mari decât copiii strămoşilor noştri. Însă noi acordăm prea puţină atenţie dezvoltării lor spirituale, concentrându-ne mai ales în direcţia orientării lor profesionale, asupra bunăstării materiale viitoare. Până la naştere, fătul interacţionează puternic cu lumea înconjurătoare. Asupra structurii spirituale şi a stării lui fizice exercită o puternică influenţă structura spirituală şi comportamentul etic al mamei. În luna a cincea, fătul, dacă este în comuniune cu Dumnezeu, primeşte de la El multiple calităţi. În lunile a 3-a şi a 4-a, femeia trece prin nişte încercări. Acestea pot lua cele mai neaşteptate forme şi de modul în care acestea sunt trecute depinde caracterul şi viaţa viitorului copil. Orientarea către valorile spirituale trebuie să fie mai puternică decât toate celelalte tendinţe.

Principala informaţie ereditară se transmite nu doar prin intermediul câmpului. Mama este, indisolubil, legată prin acest câmp de copilul ei şi de aceea trăirile emotionale ale mamei se răsfrâng direct asupra copilului. Dacă este vorba de ură, de separare de omul iubit, acest lucru va însemna o adevărată catastrofă pentru el. Structura negativă a câmpului femeii determină multe din viitoarele nenorociri ale copilului.

Soarta şi caracterul viitorului copil se formează în câmpul infoenergetic al părinţilor, încă înainte de concepţie. În momentul concepţiei, ele deja există şi îi determină acestuia viitorul.

De aceea, dacă părinţii au dubii – dacă să dea sau nu naştere copilului – are loc un atac asupra acestor structuri, deformarea lor sau chiar distrugerea lor parţială. Extrem de negativ se repercutează asupra structurilor câmpului viitorului copil planificarea brutală a sexului acestuia, dorinţa unuia dintre părinţi de a avea neapărat băiat sau neapărat fată. Chiar şi doar simpla îndoială asupra dorinţei de a avea un copil, nemaivorbind de tentativa de a scăpa de el, de a nu-l dori, constituie o demolare a destinului său, a fericirii şi sănătăţii sale, a structurilor de comunicare şi solidaritate cu oamenii.

Este foarte important ca în timpul bolii copilului să creăm condiţii pentru însănătoşirea sa corectă. Părinţii trebuie să se gândească înainte de toate la spiritul copilului şi abia apoi la trupul său. Din acest motiv, îndoparea copilului cu medicamente şi mâncare nu poate să-i facă decât rău. Cu iubirea poţi vindeca, dar cu ataşamentul poţi doar să faci rău. De aceea, în timpul bolii copilului foarte multe depind direct de comportamentul, de etica şi chiar de regimul alimentar al părinţilor. Renunţarea la carne, la alcool sau la supraalimentare sunt chiar mai importante pentru părinţi decât pentru copii.

Orice supărări şi reproşuri ale părinţilor, unul faţă de celălalt şi faţă de lumea din jur, trebuie complet eliminate. Starea sufletească a părinţilor este starea sufletului şi trupului copilului. Pentru a-l păzi pe copil de boli şi necazuri, părinţii trebuie să înţeleagă lucrul cel mai important: copilul trebuie să fie, întâi de toate, sănătos sufleteşte.

Anunt

Lipsa dorinţei de a învăţa apare la copil foarte simplu. În timpul sarcinii, mama se debarasează de sentimentele faţă de soţ, de copii sau faţă de lumea din jur. Aceasta duce la formarea unui program de renegare a câmpului informaţional al Universului, care blochează capacităţile copilului de a lucra cu informaţia. Copilului îi vine greu să înveţe şi chiar refuză să facă acest lucru. O mamă iubitoare, care nu-şi permite şi nu permite nimănui să se îndoiască de sentimentul de dragoste şi de comuniune cu Divinitatea, va da naştere unor copii talentaţi.

De asemenea, numele dat copilului se întipăreşte în câmpul său bioenergetic şi depinde de karma celui al cărui nume îl poartă. Înainte copiilor li se dădeau nume de sfinţi – şi nu era deloc întâmplător.

Karma sacrosantă, pură, a sfântului se unea cu cea a copilului, protejându-l şi acţionând în favoarea lui. Dându-i copilului numele unei rude, riscăm mult, deoarece greşelile şi viciile sale vor trebui ispășite mai departe, adică odată cu numele, şi o parte din karmă, de copil. De aceea, dându-i copilului numele unui muritor, este necesară blocarea părţii negative a karmei, rugându-ne la Dumnezeu ca în numele copilului să intre numai ceea ce este luminos, ce aspiră spre dragoste, comuniune, nobleţe, spre Dumnezeu, în numele acelui om în cinstea căruia ne botezăm copilul.

Multe femei ştiu faptul că sănătatea li se ameliorează după naşterea copiilor. Fiindcă iubirea pe care o nutreşte mama pentru copil îi înnobilează structurile câmpului propriu, ameliorându-i starea fizică sau chiar vindecând-o complet. Dar mai este o cauză, pe care oamenii n-o bănuiesc. Aceea că mama transferă bolile sale copilului, adică tulburările sănătăţii prin care mama îşi ispăseşete propria karmă trec în câmpul copilului, iar acesta va începe, mai devreme sau mai târziu, să fie bolnav. Karma se împarte, așadar, între copil şi mamă.

Cum se recunosc aceste deformări din câmpul copilului? Copiii suferă de alergii, fac des pneumonii, au probleme cu rinichii, etc.

Nu promiteţi niciodată copilului că-i veţi cumpăra delicatese, dulciuri, jucări, etc.. Copilul trebuie să se gândească la satisfacţiile spirituale. Promiteţi-i că-l veţi duce la teatru, la muzeu, la spectacole. Omul visează la nivelul unor structuri foarte fine ale câmpului, iar penetrarea în acele zone a ceea ce este material, pământesc, lumesc, coboară incredibil de jos omul, ca și energie/vibrație/frecvență.

Mama care promite copilului diferite lucruri materiale, în schimbul unor rezultate la învăţătură, a cuminţeniei, etc., face din el un sclav, al cărui stăpân va fi întotdeauna lucrul promis. În acest mod, fără sa vrea, mama creează un program de nimicire a tot ceea ce e sfânt, divin, în favoarea unor avantaje materiale. Aceasta a fost şi principala cauză a dispariţiei civilizaţiilor precedente.

Omul care iubeşte, nutreşte asemenea sentimente încât uciderea lor, în altcineva sau în el, reprezintă o crimă imensă. Dacă ne luăm după logica obişnuită, sterilitatea poate fi eliminată prin intervenţie chirurgicală. Însă distrugând iubirea, sentimentul contactului cu Universul, femeia care ucide iubirea în bărbatul care o iubeşte distruge, de fapt, structurile spirituale fine atât ale ei, cat şi ale bărbatului. Iar copilul născut în astfel de condiţii poate avea nişte structuri deformate ale spiritului. Organismul feminin blochează această posibilitate, refuză să conceapă un copil care să fie grav bolnav, să moară sau să facă rău altora. Noi considerăm în mod obişnuit că aceasta este o boală şi ne luptăm cu noi înşine, cu propriul organism care încearcă să ne salveze familia de la pieire. “Boala nu te lasă să păcătuieşti”, ni se spune în Biblie.

De exemplu, cauza miopiei o constituie deformarea structurilor câmpului la nivelul capului, determinate de sentimentul de ură din structurile stabile ale câmpului uman. Aceste structuri nu dispar după intervenţia chirurgicală de îndepărtare a miopiei, ci continuă acţiunile distructive la nivelul câmpului, se transferă asupra acestor organe sau asupra parametrilor spirituali ai omului.

Bărbatul şi femeia care se iubesc, îşi îmbunătăţesc karma și se vindecă, astfel, pe ei înșiși și, implicit, pe copiii lor.

 

 

Anunt

(S.N. Lazarev, Cauzele spirituale ale bolilor)

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!