Secrete guvernamentale: super-simțurile speciei umane sunt menținute în blocaj permanent

Iată un secret științific divulgat de NASA.

O echipă de oameni de știință, care a elaborat un studiu pentru testarea capacității creative a cercetătorilor, a ajuns la o concluzie șocantă:

”Ne naștem genii, dar sistemul de educație școlară și socială este destinat să ne blocheze creativitatea.

Școala este o instituție care a apărut spre a servi clasa politică aflată la putere – în niciun caz oamenii de rând.

Anunt

Pentru ca elitele să-și mențină stilul luxos de viață, au contribuit la acest sistem, în care imaginația și creativitatea copiilor sunt reprimate încă din primii ani de viață.”

Cercetătorii americani au supus unor teste experimentale peste 1.600 de copii, cu vârste între 4 şi 5 ani.

Datele obținute sunt bulversante: s-a confirmat faptul că ne naștem genii – din punct de vedere cerebral, însă sistemul așa-zis educațional blochează complet creativitatea.

Testele au fost repetate de peste un milion de ori, cu rezultate similare.

 

Toate fenomenele din Univers sunt de natură paranormală

Din punct de vedere genetic, toate ființele din Univers sunt de origine paranormală.

Viața omului, viața celorlalte specii terestre, însăși noțiunea de viață sunt fenomene complexe, de natură paranormală, ce nu pot fi explicate prin metodele științei tradiționale.

Moartea fizică a organismelor vii este învăluită în mister. Energiile care generează organismele vii nu se pierd odată cu învelișul biologic, doar se transformă în funcție de informațiile pe care le dețin, conform legilor termodinamicii.

Energiile sunt fără început și fără sfârșit, ceea ce reprezintă o enigmă paranormală la scară universală. Și Dumnezeu este o entitate 100% paranormală. El există din vremi imemoriale, este veșnic, omniprezent și are puteri nelimitate.

Până la ora actuală nu se știe exact ce sunt electricitatea, magnetismul, gravitația, materia și energia întunecată care ține Universul indivizibil, Găurile Negre din Univers care au un volum de milioane de ori mai mare decât Soarele nostru, capabile să aspire planete, sisteme solare și lumina. Sunt fenomene paranormale.

Undele gravitaționale, pe care savanții tributari științei tradiționale se chinuie de zeci de ani (fără succes!) să le pună în evidență, pot fi lesne detectate prin mijloace extrasenzoriale, adică paranormale. S-au localizat, în luna august 2013, prin teledetecție extrasenzorială, vestigii arheologice în subsolul planetei Marte, confirmate ulterior de către NASA.

 

Vindecarea instantanee – un fenomen paranormal 100%

Personalități medicale de talie mondială au depus mărturie că au asistat la vindecări miraculoase fără nicio intervenție din partea medicinei alopate.

Doctorul Alexis Carrel, laureat al premiului Nobel pentru medicină, a studiat și a confirmat împreună cu echipa sa numeroase cazuri de vindecare instantanee, în special la pacienți bolnavi de cancer.

Anunt

”Procesul de vindecare – observa doctorul Carrel – se schimbă puțin de la un individ la altul. Adeseori, omul simte o mare durere; apoi vine senzația subită a unei vindecări complete. În câteva secunde, în câteva minute sau cel mult în câteva ore, plăgile se cicatrizează, simptomele generale dispar, pofta de mâncare revine. Uneori, dezordinile funcționale dispar înaintea leziunii anatomice. Deformările osoase caracteristice morbului lui Pott, ganglionii neoplazici, mai persistă încă două sau trei zile din momentul vindecării. Miracolul se caracterizează mai ales printr-o accelerare extremă a proceselor de vindecare organică.”

Oncologul dr. Carl Olson de la St. Mary’s din Columbia, spunea, de asemenea:

„Dacă definim un miracol drept ceva ce depășește limitele medicinei, ale științei în general, atunci nu am nicio îndoială că unele cazuri întâlnite în lunga mea carieră se încadrează în această categorie.”

Doctorul Mushir Hassan, de la spitalul Elmbrook Memorial (SUA), a făcut, totodată, o declarație fără echivoc:

„Uneori oamenii se vindecă pur şi simplu, deși medicii nu le mai dau nicio șansă de supraviețuire.”

Potrivit unor constatări clinice pertinente, există numeroase cazuri în care boli socotite drept incurabile se vindecă datorită un factori necunoscuți de medicina actuală. Pur şi simplu boala dispare, fără a se interveni în vreun fel cu mijloace medicale. Miracol? Se poate spune și astfel.

Există forțe vindecătoare de proveniență divină, pe care le putem invoca în clipe de cumpănă. Cu o sigură condiție: să fim sinceri cu noi înșine și să tratăm viața oamenilor cu respectul cuvenit. Și, foarte important, să nu cerem bani pentru ajutorul nostru acordat celorlalți semeni. Răsplata pentru binele făcut va veni cu siguranță în viața viitoare. Perpetuarea vieții nu este un mit, ci o realitate atestată sub raport științific.

 

Bruno Gröning, cel mai mare vindecător din istoria medicinei alternative

Potrivit surselor documentare, Bruno Gröning a activat ca tămăduitor în Germania între anii 1940 – 1950.

Acesta a vindecat instantaneu grupuri de câte 5.000 – 10.000 bolnavi incurabil, cărora medicina actuală nu le mai dădea nicio șansă de supraviețuire. Au depus mărturii zeci de personalități ale vremii asupra vindecărilor făcute de Bruno Gröning, dintre care și medici, care au beneficiat și ei, la rândul lor, de vindecări instantanee.

 

Viața în Univers este constituită din fenomene paranormale

Viața în Univers, inclusiv viața omului, este constituită din fenomene paranormale.

Omul se naște prin unirea a două ființe microscopice distincte, invizibile cu ochiul liber, un ovul și un spermatozoid. Aceste două micro-ființe conțin energii și toate informațiile despre viitoarea ființă umană. Este un fenomen 100% paranormal.

Nașterea ființei umane și a celorlalte ființe terestre constituie fenomene paranormale, care nu pot fi explicate de oamenii de știință.
Miracolul paranormal existent în ouă

Ouăle pe care noi le vedem formate din coajă, albuș și gălbenuș, în realitate conțin energii paranormale infinite și informații complexe ale viitoarelor păsări, broaște țestoase, reptile, etc. Din ouă se nasc și crocodili, ce ating la maturitate peste 6 metri lungime și o greutate de peste 1.000 kilograme. Crocodilii sunt cele mai longevive animale terestre, existând pe Pământ de peste 65.000.000 ani.

 

Geneza paranormală prin care se înmulțesc organismele vegetale

Organismele vegetale se înmulțesc prin semințe minuscule. Sămânța deține în structura sa energii paranormale și informații referitoare la ființă vegetală care se va naște. În tipul cercetării experimentale pe care am făcut-o asupra efectului Rudan existent la arbori, a rezultat că ființele vegetale au un psihic dezvoltat și comunică cu ceilalți arbori în cazuri extreme.

 

Prin activarea energiilor subconștiente umane, dispare frica de moarte

Prin activarea energiilor subconștiente ce se transmit pe cale genetică între generații, ființa umană se eliberează de teama ancestrală de moarte. Omul devine calm știind că prin decesul fizic actual nu se termină viața sa. Ceea ce reprezintă un pericol pentru guverne, întrucât omenirea nu mai poate fi stăpânită prin amenințare cu moartea.

 

Guvernele cheltuiesc milioane de dolari pentru dezinformarea maselor umane în privința energiilor și capacităților uluitoare ale omului

Treziți-vă, pământeni, din somnul ancestral în care sunteți ținuți!

În Univers evoluează neîncetat fenomene paranormale pentru care știința actuală nu are nicio explicație.

Semenii noștri rătăcitori, care – din interes financiar vremelnic sau din ignoranță – contestă existența energiilor paranormale, nu trebuie să vă abată și pe voi din drumul cunoașterii.

 

Anunt

 

 

Vasile Rudan, revista online Jurnal Paranormal

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!