Un fost oficial CIA spune că extratereștrii trăiesc sub suprafața Lunii

Misterioasa Lună a generat multe controverse de-a lungul anilor, însă foarte puține din partea vreunui oficial al guvernului SUA. Un fost pilot CIA a declarat că satelitul nostru este locuit de extratereștri, aceștia trăind sub suprafața Lunii.

Laboratoare și baze extraterestre pe Lună?

Anunt

John Lear, un fost pilot CIA, a declarat că guvernul SUA deține informații despre Lună și locuitorii ei subterani.

Mai exact, „populația este de 250 de milioane de extratereștri și există laboratoare în care aceștia fac experimente genetice”.

Nu este pentru prima dată când Lear face asemenea dezvăluiri, acesta vorbind dintotdeauna despre informațiile secrete cu privire la extratereștri.

Pilotul CIA a declarat:

„În 1953, o navă extraterestră s-a prăbușit pe Pământ, capturând un extraterestru cunoscut ca EBE 3. Această ființă a ajutat ulterior guvernul SUA să construiască niște nave spațiale cu tehnologie avansată.

În 1962, țările nord-americane aveau deja vehicule care, deși nu se mișcau mai repede decât lumina, acestea erau suficient de rapide încât să ajungă pe Lună în doar 60 de minute. Iar pe Marte ajungeau în câteva ore.

Astfel, primul zbor care a ajuns pe Marte a fost în 1966. Chiar și pe planeta roșie sunt în jur de 600 de milioane de extratereștri și câteva colonii umane.”

Lear afirmă că „tot ce ni s-a spus despre Lună este o minciună”.

Potrivit declarațiilor sale, acesta „a descoperit structuri secrete pe satelit, reprezentând dovezi fotografice ale formațiunilor artificiale”.

Anunt

 

Desigur, în ciuda faptului că declarațiile unui fost pilot CIA au o mare “greutate”, nu există nicio dovadă concludentă care să susțină toate cele spuse de acesta.

Nu există nicio modalitate de a dovedi, nu au fost surprinse momente în care extratereștrii intră în baze subterane, imagini ale acestor laboratoare, etc.

Totuși, ceea ce nu poate fi negat este progresul tehnologic pe care știința spațială l-a făcut încă din anii 1960.

Este planeta noastră o închisoare?

O altă declarație surprinzătoare pe care a făcut-o Lear este aceea că:

„Pământul este de fapt o planetă-închisoare, servește ca o astfel de instituție.

Prizonierii, adică noi – oamenii, trebuie să atingă cel mai înalt nivel posibil de dezvoltare. Atât tehnologic, cât și ca specie.”

 

Nu este prima dată când un oficial – fie că este activ sau pensionat – face astfel de declarații surprinzătoare.

De fapt, chiar cu puțin timp în urmă a fost făcută cunoscută teoria „grădinii zoologice intergalactice”. Această ipoteză susține faptul că ființele umane se află într-o închisoare planetară, în scopul de a fi observate de alte specii.

De asemenea, numeroase persoane publice au declarat că pe Lună există colonii ale diferitelor rase extraterestre, dar și oameni.

 

Este posibil ca satelitul nostru să fi fost deja colonizat în urmă cu multă vreme?

Anunt

 

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!