Un misterios OZN sferic, metalic a fost observat deasupra Californiei – Video

Un OZN sub forma unei mingi argintii zburătoare a fost văzut și filmat recent în Menlo Park, California, SUA. Obiectul părea a fi suficient de mare.

Anunt

Un bărbat din Menlo Park (California) se relaxa împreună cu mama și fiul său, când, brusc, aceștia au observat ceva ciudat pe cer.

Obiectul avea forma unei bile de metal și era probabil destul de mare, având în vedere că era vizibil chiar și de la o distanță considerabilă.

Anunt

Era o zi senină, cu niciun nor pe cer, iar OZN-ul care zbura încet nu arăta deloc ca un balon meteorologic sau ca o dronă. Plutea și se rotea în același timp.

Potrivit bărbatului care l-a observat, autorul videoclipului, întreaga sa familie a urmărit obiectul timp de aproximativ 15 minute, înainte ca acesta să se ridice încet pe verticală și să dispară.

Unii ufologi numesc astfel de obiecte “patrule OZN” și spun că nu este dificil să vezi astfel de obiecte dacă știi exact la ce oră să fii cu ochii pe cer.

Potrivit ufologilor, aceste patrule reprezintă drone extraterestre, capabile să scaneze Pământul. Aceste dispozitive ne monitorizează planeta, țin evidența tuturor evenimentelor care au loc aici și transmit aceste informații către sediul lor principal, acolo unde sunt analizate și, după caz, se iau decizii privind “intervenția” în activitatea pământenilor.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!