Agenda OZN a guvernului din umbră. Disclosure Project, programul secret legat de navele extraterestre (IV)


Articol apărut în Nexus New Times Magazine –
de dr. Steven M. Greer

 

Câteva anecdote interesante vă vor da o idee despre tipurile de oameni pe care i-am întâlnit în timpul realizării acestei lucrări.

De exemplu, în 1992, în timp ce organizam conferinţa cu astronautul Brian O’Leary în Colorado, am fost abordat de o femeie care insista să vină la întâlnirea specială destinată cercetătorilor. Aceasta era însoţitoarea colonelului M.K., acum soţia sa, care pretindea că este jurnalist. Ea, împreună cu colonelul, făceau parte din diverse proiecte psiho-operaţionale şi psiho-militare ale căror specialităţi erau psihotronica, radionica, armele de control asupra minţii şi ceea ce incorect sunt denumite arme non-letale. Aceste arme sunt utilizate uneori pentru a omorî oameni, ele folosind aşa-numitele unde electromagnetice scalare.

Cumva, ea a făcut rost de numărul meu de telefon. Eu eram plecat, aşa că a discutat cu soţia mea – o femeie minunată, care pune mare preţ pe noblețe şi pe amabilitate. Această femeie i-a spus:

„Cu cine mai exact ar trebui să mă culc pentru a avea acces la această întâlnire?” I-a spus aşa ceva soţiei mele! Asta este tot ce aveţi nevoie să ştiţi despre calibrul unor asemenea oameni.

Atunci când spun oamenilor că cei pe care îi întâlnesc în acest domeniu sunt unii dintre cei mai răi, dezgustători, venali şi corupţi oameni care trăiesc pe Pământ cred ceea ce spun. Am întâlnit, cu toate acestea, şi oameni minunaţi. Unul dintre oamenii care au venit pentru a ţine o prelegere a fost Dorothy Ives,  soţia actorului Burl Ives, câştigător al premiului Oscar. Domnul Ives a fost prieten cu familiile Nixon şi Reagan şi cu alţi oameni politici şi a fost mason cu gradul 32.

Dorothy a venit la mine după prelegere, foarte emoţionată şi m-a rugat să merg la ea acasă pentru a mă întâlni cu Burl. Burl şi cu mine ne-am împrietenit. Ne-am întâlnit de multe ori, discutând despre o mulţime de subiecte.

„Ştii, dintre toate persoanele nebune pe care mi le-ai prezentat, el este cel mai sănătos,”  i-a  spus el lui Dorothy, care  întotdeauna întâlnea oameni interesanţi şi excentrici. El a înţeles că ne confruntam cu un aspect ce avea multe dimensiuni profunde şi că abordarea noastră era foarte raţională şi integră – dat fiind faptul că toate aceste lucruri sunt „foarte îndepărtate”. Dorothy nu ştia, iniţial, cine eram şi gradul în care aveam contacte cu serviciile de spionaj şi de securitate.

În cele din urmă acest lucru a ieşit  la iveală, iar eu i-am spus:

„Există un om a cărui familie are legături profunde cu Agenţia Naţionala de Securitate (NSA). Anumite persoane din familia sa sunt oameni importanţi la NSA, iar ei îmi furnizează unele documente”. Unul din aceste documente este o copie mărită a unui document din 1962. Are pe el nume de cod cum ar fi Proiectul MOON DUST şi Proiectul 46 şi este clasificat Top Secret – însă nu a fost declasificat. Mi-a fost înmânat pentru a-l putea da la rândul meu oamenilor potriviţi. Acest document [CIA] este transcrierea unei înregistrări referitoare la ceea ce s-a aflat ascultând-o pe Marilyn Monroe…

Anunt

Acest document descrie cum Marilyn Monroe, care se despărţise recent de fraţii Kennedy, supărată şi rănită, l-a sunat pe Robert Kennedy şi pe un socialist din New York, un vânzător de obiecte de artă, prieten de-al ei.

Marilyn Monroe spunea că va ţine o conferinţă de presă în care va dezvălui publicului ceea ce i-a spus Jack Kennedy cu privire la obiectele din spaţiu care s-au prăbuşit şi care au fost recuperate în New Mexico în anii ’40. Preşedintele Kennedy i-a spus acestea deoarece a văzut nava extraterestră şi resturile ei de la locul prăbuşirii. Acest document este încă strict secret şi este datat în ziua dinaintea nopţii în care Marilyn Monroe a fost găsită moartă.

Am localizat, de asemenea, pe cineva care lucra în cadrul unităţii de spionaj a Departamentului de Poliţie din Los Angeles care a ajutat la supravegherea lui Marilyn Monroe până în momentul morţii ei şi ştia cum a fost asasinată. Nu există niciun dubiu că ea a fost ucisă de agenţii serviciilor secrete ale Statelor Unite.

Important, acest document a fost semnat de James Angleton, legendarul şi fanaticul vânător de agenţi infiltraţi şi cel care a  oprit scurgerile de informaţii din cadrul CIA. Acest document, în opinia mea, era un mandat pentru crimă pentru Marilyn Monroe, deoarece rezuma ceea ce dorea ea să facă în mod iminent. Nu cred că ştia în ce s-a băgat. Atunci când i-am spus lui Burl acest lucru, el a replicat:

„Eu şi Marilyn Monroe ne ştiam foarte bine şi îţi pot spune că toţi care o cunoşteam ştiam că a fost ucisă, însă nici până astăzi n-am ştiut de ce…”

 

 

 

 

Vasile Rudan, revista online Jurnal Paranormal

 

Anunt

Like it? Share with your friends!

error: Content is protected !!