Astronave din alte lumi survolează Pământul de mii de ani. De ce ni se ascunde adevărul?

Să renunțăm la ideea iluzorie că am fi unica specie în imensitatea Universului – credință inoculată de religii și guverne.

Nu, nu suntem singura specie biologică în nemărginirea Universului.

Și nu suntem nici pe departe cele mai inteligente ființe din Univers. Dovadă stau nenumăratele războaiele pe care le purtăm pentru a ne distruge semenii, otrăvirea continuă a mediului ambiant – ce întreține viața tuturor organismelor vii, medicamentele care nu vindecă maladiile – ci le mențin la nivel cronic, provocând alte disfuncții organice, pentru a obliga masele umane să cumpere și să consume cât mai multe produse de sinteză, răspândirea deliberată a unor viruși letali, cu scopul reducerii populației, etc.

Anunt

Galaxia noastră, Calea Lactee, conține mii de miliarde de sisteme solare și miliarde de planete cu civilizații tehnologice aflate în diverse stadii de dezvoltare.

Un fragment din galaxia Andromeda, cu mii de miliarde de sisteme solare, ce au în componența lor miliarde de planete asemănătoare cu Pământul.

Din cele mai vechi timpuri au existat contacte între pământeni și umanoizi extratereștri

Din cele mai vechi timpuri au existat contacte între oameni și rase umanoide extraterestre. Miturile religiilor au fost compilate în jurul vizitelor extratereștrilor pe Pământ. Și în Biblie sunt menționate întâlniri între pământeni și rase umane din alte sisteme stelare, cu descrierea amănunțită a unor astronave, în funcție de cunoștințele tehnice pe care le aveau omenii în antichitate. (A se vedea în acest sens și capitolul din Biblie intitulat Ezechiel.)

Numeroși cosmonauți au depus mărturii conform cărora au văzut astronave extraterestre în misiunile lor și au intrat în contact cu umanoizi din alte sisteme stelare.

Paul Hellyer, fost ministru al Apărării în Canada, a făcut dezvăluiri directe și tranșante în cadrul unei audiții oficiale:

”Există mai multe rase de extratereștri, care au vizitat și continuă să viziteze Pământul, fiecare cu interesele sale.”

Printre aceste rase, Paul Hellyer a inclus umanoizii din Zeta Reticuli, din Orion, din Pleiade și pe cei din Andromeda. Această audiție oficială este unică, fiind una dintre cele mai clare confirmări ale realității existenței extratereștrilor.

Paul Hellyer a afirmat că cel puțin doi umanoizi extratereștri colaborează cu guvernul american în cadrul unui proiect ce vizează transferul către SUA a unor tehnologii extraterestre.

Anunt

Din declarațiile făcute de astronauții dr. Brian O’Leary, dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland rezultă că aceștia au văzut umanoizi extratereștri colaborând cu oamenii de știință americani.

Dr. Edgar Mitchell și dr. Clark C. McClelland au anunțat că, în ultimii 60 ani, extratereștrii vizitează frecvent Terra și colaborează la realizarea unor proiecte secrete comune cu pământenii, dar guvernele ne ascund acest lucru.

Au mai depus mărturii despre existența extratereștrilor și Richard French – fost locotenent-colonel în cadrul Forțelor Aeriene ale USA (USAF), colonel Dwynne Arneson de la U.S. Air Force – SAC Control Officer, profesor dr. Robert Jacobs de la U.S. Air Force – Vandenberg Air Force Base, profesor emerit dr. Jack Kasher – fizician la Universitatea Nebraska, Chase Brandon – fost agent CIA, Clifford Stone de la U.S. Army – Extraterrestrial Retrieval Team, care afirmă și faptul că a participat la o întâlnire cu extratereștrii din alt sistem solar, Harry Allen Jordan, de la U.S. Navy Radar Operator – USS Roosevelt, John Callahan – Senior FAA Official, Accidents Investigations și alți oficiali sau foști oficiali americani și canadieni.

Rase umanoide din alte sisteme solare survolează spațiul nostru aerian încă din antichitate. Astronavele extraterestre sunt o prezență frecventă în jurul planetei noastre, ținând sub observație specia umană actuală. În acest sens, guvernul Angliei a luat inițiativa rezervării unui culoar de zbor exclusiv pentru astronave venite din alte sisteme solare, pentru a se evita coliziuni cu aeronavele terestre. Despre această stare de fapt ar trebui să țină cont și savanții tributari științei tradiționale, potrivit cărora nu s-a găsit nicio dovadă privind existența unei civilizații tehnologice în Univers.

De ce tac guvernele în această privință?

Simplu: dacă ar divulga în mod oficial că există și alte civilizații în Univers, puzderia de religii răspândite pe Pământ ar rămâne fără obiectul exercitării profesiei. Căci religiile au la bază mitul conform căruia în Cer veghează Dumnezeu, sub forma unei ființe răzbunătoare, căruia trebuie să ne supunem necondiționat – ceea ce urmăresc și guvernele.

În realitate, nu există cer; există nemărginirea Universului, cu mii de miliarde de sisteme solare și cu miliarde de planete pe care trăiesc semenii noștri. Dumnezeul inventat de religii este un personaj fictiv, născocit pentru păcălirea maselor umane. Credincioșii se închină în zadar la icoane zugrăvite din imaginația unor pictori naivi, la statui realizate de sculptori după modele fanteziste și la moaște – în fapt, acestea sunt resturi organice aflate în descompunere ale unor pământeni care au fost ridicați la rang de ”sfinți” de către prelați. De asemenea, prin pupatul icoanelor, a moaștelor și a altor obiecte religioase se răspândesc boli grave, printre care tuberculoza, sifilisul, SIDA și, mai nou, infecțiile letale cu diverse virusuri.

În Univers există un Dumnezeu adevărat, situat la alt nivel de organizare a materiei vii, care este veșnic, omniprezent și are puteri nelimitate. Adevăratul Dumnezeu nici nu pedepsește, nici nu iartă. Fiecare semen se va întrupa în viața viitoare în funcție de informațiile conținute în energiile sale.

Orașe subterane pentru zeci de mii de locuitori

Multiple antene parabolice din cadrul programului SETI nu sunt pentru a căuta viața în spațiul cosmic, după cum se afirmă în mod oficial pentru masele umane. Aceste instalații tehnice sunt folosite în scopul declanșării alarmei pentru elitele omenirii, să poată coborî grabnic în cele peste 70 de așezări subterane construite în secret de guverne pentru evitarea unui atac extraterestru asupra speciei umane, care va urma în viitorul apropiat.

Antenele parabolice ale programului SETI pentru declanșarea alarmei în caz de un viitor atac extraterestru.

Precedentul a fost creat pe o altă planetă din sistemul nostru solar. Civilizația tehnologică umană de pe planeta Marte a fost distrusă în urma unui atac nuclear, lansat de o rasă extraterestră.

Trăim sub spectrul auto-distrugerii

Trăim sub spectrul auto-distrugerii speciei umane actuale. Ne putem salva doar dacă vom renunța la ură, la minciună și la instinctele criminale față de semenii noștri, față de celelalte ființe terestre și față de mediul ambiant, care întreține viața tuturor organismelor vii pe Pământ.

Omenirea este preocupată să adune cât mai multe averi, pe care le va lăsa de izbeliște la finalul acestei vieți, în dauna intereselor de viitor. Viața omului nu se sfârșește în momentul decesului fizic actual. Energiile pe care le dezvoltă materia vie – inclusiv ființa umană, sunt nemuritoare în conformitate cu legile termodinamicii. Prin energiile sale, viața omului se perpetuează, prin reîncarnări succesive. Materia vie este formată, prioritar, din energii și informații, atașate în mod indisolubil. Să fim atenți, deci, la informațiile pe care le acumulăm în această viață, căci vor avea influență decisivă asupra destinului fiecăruia dintre noi.

 

 

 

Anunt

 

Vasile Rudan, revista online Jurnal Paranormal

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!