Anunt

Mayașii au fost una dintre cele mai fascinante civilizații de pe planeta noastră, lăsând în urmă semne uimitoare ale modului lor de viață, în America Centrală. Experții care au studiat vechea civilizație mayașă au descoperit numeroase indicii cu privire la presupuse vizite extraterestre. Unii cercetători chiar speculează faptul că mayașii au comunicat cu ființe de pe alte planete.

Pe măsură ce se realizează mai multe studii și investigații cu privire la comunitățile mayașe, se fac descoperiri din ce în ce mai fascinante. Renumitul calendar mayaș este dovada clară că aceștia erau foarte interesați de astronomie.

Deși nu mayașii au inventat vechiul calendar mezoamerican, ei au fost cei care au contribuit la acesta cu cele mai complexe adăugiri și modificări. Ca urmare, oamenii din întreaga lume au fost tot mai îngroziți pe măsură ce calendarul se încheia, la data de 21.12.2012.

Mulți oameni au crezut că lumea se va sfârși în acea zi. Calendarul, pe de altă parte, prezicea întoarcerea pe pământ a zeului-șarpe cu pene. În limba aztecă, această creatură era cunoscută sub numele de Quetzalcoatl, iar în civilizația maya – Kukulkan.

Se considera că această zeitate a șarpelui cu pene a coborât din cer și a împărtășit popoarelor antice cunoștințe despre astronomie, construcții, arhitectură și alte discipline. Această zeitate a promis să se întoarcă pe pământ după o lungă absență, iar data revenirii sale părea a coincide cu sfârșitul calendarului mayaș.

Anunt

În prezent, pe baza calendarului nostru, a fost stabilită data de 21.12.2021, potrivit renumitului savant Erich Von Daniken. Acest lucru implică faptul că, din cauza tranziției de la calendarul iulian la cel gregorian, există o perioadă inexactă de 20 de ani. Deci va trebui să așteptăm să vedem dacă profeția mayașilor se va împlini.

Ființele extraterestre par să coboare din cer

Potrivit lui Von Daniken, creatura care a coborât din cer pentru a învăța popoarele antice nu a fost o zeitate, ci o entitate extraterestră. Iar arta mayașă pare să confirme această teorie intens discutată, mai ales datorită siluetelor umane care pot fi observate în reliefuri și sculpturi.
Trăsăturile umane nu pot fi observate clar, fiind adesea ascunse de ceea ce par a fi căști de astronauți, cu echipamente de respirație. Pasionații de OZN-uri cred că aceste dispozitive care acoperă gura filtrează aerul, prevenind astfel infecțiile virale și bacteriene. Iar imaginile antropomorfe redate de mayași cu siguranță nu ilustrează un astronaut al zilelor noastre.

Mormântul Regelui Pakal
Un alt simbol extraterestru al civilizației maya poate fi văzut pe capacul mormântului Regelui Pakal. Piatra de mormânt, care se află în orașul mayaș Palenque, Mexic, ilustrează un pilot în interiorul unei mașini zburătoare.

Majoritatea adepților pot vedea chiar și flăcări și fum ieșind din spatele misteriosului vehicul. În schimb, cercetătorii cred că sculptura ar descrie o călătorie în lumea de dincolo sau Pomul Vieții. Oricum ar fi, două inscripții descoperite în jurul mormântului sugerează o ascensiune în univers.

Dacă capacul sarcofagului este misterios, ceea ce descoperim în interior este mai mult decât atât. Oasele Regelui Pakal indică faptul că acesta depășea înălțimea medie a vechilor mayași. Conform înregistrărilor, acest monarh a trăit în jur de 80 de ani.

Există dovezi ale contactului cu extratereștrii?

Piramidele mayașe ridică, de asemenea, multe semne de întrebare pentru oamenii contemporani. Tot ce ține de acestea, de la alinierea cu stelele până la faptul că sunt compuse din materiale ciudate, par să confirme prezența extratereștrilor.

O nouă și intrigantă descoperire a dovedit prezența mercurului sub templele din Teotihuacan. Mercurul este un recunoscut conductor al electricității și este menționat în scripturile indiene ca sursă de combustibil pentru Vimana, navele zburătoare din India antică.

Ca urmare, unii arheologi și academicieni mai puțin ortodocși consideră că această descoperire are legătură cu aprovizionarea cu combustibil a astronauților antici.

Anunt

Mai sunt multe de învățat despre civilizațiile antice care au trăit cândva pe Pământ. Însă ipoteza unor astronauți antici pare să câștige teren cu fiecare nouă descoperire.

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
WordPress PopUp Plugin
error: Content is protected !!