Biblioteca prezidențială a lui Obama conține mii de fișiere despre extratereștri


John Greenwald Jr., autor, podcaster și creatorul The Black Vault, cel mai mare portal digital privat din lume pentru documente guvernamentale declasificate, a dezvăluit rezultatul cererii sale din Legea privind libertatea de informare (FOIA) de a accesa înregistrările prezidențiale ale fostului președinte Barack Obama.

Deși Greenwald a avut acces și în urma altor solicitări, chiar și el pare surprins de răspunsul primit de la biblioteca lui Obama.

“Biblioteca prezidențială Obama m-a informat că deține aproximativ 3.440 de pagini și 26.271 de fișiere electronice legate de solicitarea mea cu privire la anumite informații”, a spus Greenwald.

Aceste “peste 3.400 de pagini și peste 26.000 de fișiere electronice” sună ca o comoară ascunsă, asta până când ne amintim că provin dintr-o birocrație guvernamentală cu intenția de a ascunde realitatea. De asemenea, acest lucru nu înseamnă că The Black Vault sau oricine altcineva care depune o astfel de solicitare FOIA, va avea acces la informații – dacă examinăm fișierele stocate în The Black Vault, observăm că o mare parte dintre acestea sunt blurate, acoperite cu dungi negre. Acest proces de editare se face în numele “securității naționale” și reprezintă dovada clară că se ascund informații.

Între timp, putem specula ce ar putea conține aceste dosare. De când și-a încheiat mandatul, Obama a menționat deseori, în cadrul unor emisiuni TV, anumite detalii despre ce a văzut atunci când era președinte.

“Când vine vorba de extratereștri, sunt unele lucruri pe care, pur și simplu, nu le pot dezvălui în emisie”, i-a spus Obama gazdei TV James Corden.

Anunt

O lună mai târziu, fostul președinte i-a spus editorialistului New York Times, Ezra Klein, că și-ar dori enorm să afle mai multe despre obiectele zburătoare neidentificate detectate de membrii armatei.

În plus, Obama a adăugat faptul că în momentul în care se va confirma existența extratereștrilor, aceasta nu va afecta climatul politic și social de pe Pământ, precizând că vor exista discuții imediate despre modul în care trebuie cheltuiți mult mai mulți bani pe muniție, pentru apărare.

“Vor apărea și noi religii”, a mai spus acesta.

Așadar, ce informații sunt păstrate în biblioteca prezidențială a lui Obama?

Arhivele Naționale definesc biblioteca prezidențială ca reprezentând arhive de documente, muzee cu suveniruri prezidențiale importante, programe publice și educaționale interesante, site-uri web informative, dosare, înregistrări și materiale istorice ale președinților. Teoretic, o bibliotecă prezidențială poate include orice document pe care președintele îl consideră important, notabil.

Astfel, dacă președintele Obama a revizuit într-adevăr documente OZN, atunci acestea s-ar afla în biblioteca sa și ar fi extrem de valoroase. Cu excepția cazului în care se află încă la Casa Albă, la Pentagon sau într-un alt loc unde sunt păstrate în mare secret, departe de public, în scopul așa-zisei securități naționale.

Așadar, oare ce informații uluitoare ascunde biblioteca prezidențială a lui Obama?

Anunt

Like it? Share with your friends!

error: Content is protected !!