Ce s-ar întâmpla în cazul în care creierul uman ar funcționa la capacitate maximă (100%)?

Desigur, este o întrebare al cărui răspuns nu-l putem stabili exact. Totuși, cercetările au oferit detalii în acest sens.

Ce reprezintă creierul uman? O „antenă” pentru percepția acestei lumi? Un mecanism biochimic complex, care acumulează o energie enormă pentru a crea informații? Un agregator care permite sufletului să interacționeze cu lumea fizică?

Există numeroase versiuni și ipoteze.

Anunt

Știința modernă ne permite să înțelegem doar parțial capacitățile creierului nostru, precum și stabilirea limitelor funcțiilor sale. De fapt, cele mai interesante evoluții în această direcție sunt clasificate, întrucât este extrem de dificil să studiezi creierul în timpul vieții unei persoane.

În anii 1930, cele mai îndrăznețe experimente pe oameni au fost efectuate în laboratoare din Germania și Japonia. Datorită acestei abordări absolut monstruoase, s-au făcut, totuși, descoperiri importante.

De exemplu, din documentele neurochirurgilor germani rezultă ideea conform căreia creierul uman conține zone neutilizate în timpul vieții.

Aceștia admit posibilitatea ca atunci când aceste zone sunt „pornite”, super-puteri precum levitația, teleportarea, regenerarea instantanee, interacțiunea cu materia fizică și astrală, conexiunea cu noosfera, citirea minții de la distanță, controlul obiectelor, absorbția unor cantități uriașe de cunoștințe și multe alte proprietăți de neconceput pot fi dezvăluite.

S-a stabilit faptul că creierul uman funcționează doar la 20-25% din maximul său. Anterior se credea că este vorba doar de 10%, însă în 2019, neurofiziologii și psihologii americani, japonezi și australieni au ajuns la concluzia că nu era tocmai corectă această informație.

Astfel, presupunând că studiile sunt corecte, iar creierul uman funcționează la 25% din capacitatea sa, ce se întâmplă cu restul de 75%?

Știința oficială nu are încă un răspuns la această întrebare.

Cu toate acestea, în China, în anul 2017, creierul a fost studiat după momentul morții unui bolnav psihic.

S-a descoperit că, imediat înainte de momentul morții fizice a corpului, creierul său a început să producă de 5.000 de ori mai multă energie decât în ​​timpul vieții. Acest salt este unul greu de explicat, însă în acele secunde trupul muribundului a lucrat la viteză sa maximă. Oamenii de știință chinezi au stabilit faptul că, la acel moment, energia eliberată de creier ar fi suficientă pentru a alimenta cele mai mari patru cartiere din Shanghai.

În același timp, funcțiile creierului se închid pe rând, una câte una. Centrul vizual și cel auditiv au fost primii care au eșuat, urmați de centrii motor și de vorbire, iar apoi aprovizionarea organelor interne s-a stins, treptat.

Anunt

Oamenii de știință cred că, la acel moment, componenta energie-informații a corpului (pe care unii o numesc suflet/spirit) a mers în noosferă. Ipotetic, o astfel de informație poate justifica activarea unor părți ale creierului care nu au fost folosite în timpul vieții, precum și creșterea productivității.

Dar există o noosferă teoretică? Niciun ezoteric sau medium nu este recunoscut drept utilizator al noosferei. De regulă, informațiile oferite de aceștia se confirmă, însă când vine vorba de a verifica sau explica cumva acest fenomen, toate super-puterile parcă se evaporă.

Acest lucru nu schimbă însă ideea conform căreia creierul uman funcționează doar la un sfert din capacitatea sa maximă. Ce s-ar întâmpla oare dacă un copil supra-dotat ar lucra la un nivel de 50% sau chiar 100%?

O întrebare extrem de interesantă, la care oamenii de știință au încercat să găsească răspuns.

„Cu 40% din capacitatea de lucru a creierului, o persoană ar putea regenera rapid deteriorarea oricărui țesut din organism.

La 50%, abilitățile psihice și-ar face apariția. Telekinezia, telepatia, clarviziunea, levitația și alte abilități extrasenzoriale.

La 60%, memoria unei persoane ar putea funcționa la un nivel extrem. Ar fi suficient să conectați creierul Internetului cu ajutorul unor senzori speciali și ar începe descărcarea informațiilor și memorarea acestora.

În viitorul îndepărtat, oamenii vor dormi cu un astfel de dispozitiv, iar creierul își va aminti informațiile de care are nevoie înainte de un eveniment important.

La 70-80%, abilitățile psihice ar atinge un nivel remarcabil. O persoană ar putea controla chestiuni și elemente pe care le numim, de regulă, ca aparținând paranormalului, magiei.

Există o ipoteză conform căreia, în antichitate, primii extratereștri care au venit pe Pământ de pe o planetă distrusă aveau aceste capacități. Însă din cauza condițiilor de viață diferite, creierul s-a degradat, iar multe dintre funcții au dispărut.

La 90%, o persoană ar putea distruge și crea, cu ajutorul unui flux de particule elementare.
Este posibil, cu un asemenea nivel de încărcare a creierului, cu esența energetică și informațională, să nu mai fie necesar corpul fizic.

100% – nivelul absolut. O minte pur ideală, care absoarbe cunoștințele acumulate de miliarde de civilizații din lumea noastră, precum și din alte lumi (dimensiuni).

Rezolvare completă. Absența totală a nevoilor. Independența spațiului și timpului. Persoana ar putea deveni, simultan, o particulă elementară, o întreagă galaxie sau un grup de galaxii. Acest fenomen este ceea ce Stanley Kubrick a vrut să exprime, simbolic, în scena finală a filmului său din anul 2000, Odiseea Spațiului.”

Oamenii de știință nu s-au oprit aici și au continuat cercetările. Astfel, aceștia au ajuns la ideea conform căreia creierul uman funcționează la doar 20-25% din potențialul său din cauza faptului că procesele de gândire consumă aproximativ 40% din energia corpului.

Odată cu dezvoltarea creierului și creșterea funcționalității acestuia, corpul fizic va fi deja epuizat cu 50% din capacitatea sa.

Câteva zeci de institute științifice din întreaga lume sunt angajate astăzi în studiul creierului uman. Sunt studiate masa creierului, forma, structura și funcțiile – atât în cazul oamenilor vii, cât și după moarte și atât la persoanele obișnuite, cât și în cazul geniilor.

Există însă foarte puține progrese reale în aceste studii, respectiv în înțelegerea absolută a modului în care funcționează creierul.

Toți oamenii dispun de un canal divin care îi conectează cu lumea divină. Acesta este un canal energetic subțire, aproape invizibil, care iese prin vârful capului. Prin acest canal suntem atent observați, în sensul de a putea fi sprijiniți în dezvoltarea evolutivă, spirituală și creativă.

Anunt

Doar cei extrem de evoluați și profund spirituali pot face schimb de gânduri, se pot conecta la stratul informațional al planetei și pot chiar realiza fenomene care par imposibile majorității oamenilor, precum telekinezia, teleportarea, etc.

Din păcate însă, se pare că nu vom înțelege niciodată pe deplin toate aceste fenomene, respectiv să ajungem la acest nivel, al utilizării la capacitate maximă a creierului nostru. Cel puțin nu în această viață.

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!