De ce Vaticanul şi alte forţe obscure încearcă să ascundă adevărata istorie a omenirii de dinainte de Marele Potop?

Vaticanul, dar şi alte forţe obscure care conduc lumea, s-au străduit din răsputeri să împiedice oamenii să înțeleagă pe deplin civilizația umană de dinainte de Marele Potop.

Anunt

Astfel, lumea dinaintea acestui eveniment biblic rămâne una misterioasă și pare să fi fost schimbată mult (modificată intenționat) astfel încât să se încadreze în ideologiile promovate de Vatican şi de cei din Oculta Mondială. Este, deci, o strategie de împiedicare a rasei umane de a interacționa cu ființele extraterestre/din alte dimensiuni?

Putem afirma cu certitudine faptul că Vaticanul controlează istoria? Oricine ar face cercetări în acest sens, ar observa cu ușurință faptul că istoria a fost rescrisă (modificată) de forțe puternice din umbră şi asta pentru că dovezile existente (precum artefactele sau lucrările antice) au fost ascunse sau chiar distruse.

Să ne aducem aminte de incendierea Bibliotecii antice din Alexandria, cea care păstra opere extrem de importante de dinainte de Marele Potop. Sau de faptul că toate scheletele giganţilor descoperite în întreaga lume au fost ascunse temeinic sau declarate ca fiind pierdute… Ori de interzicerea ca cercetătorii să aibă acces deplin la toate documentele păstrate în Biblioteca Vaticanului. Ce adevăruri stau ascunse acolo? Ce nu doresc ei cu niciun chip ca noi să aflăm?

Anunt

A nu se uita nici faptul că unele biserici (cel puţin cele de la începutul creştinismului) au fost construite pe situri păgâne, cu scopul principal de a acoperi rămășițele de dinainte de Potopul lui Noe. Chiar Vaticanul a fost construit astfel, pe un asemenea sit păgân.

Biserica Romano-Catolică ne spune că am fost creaţi de Dumnezeu, apoi a venit ştiinţa secolului XIX și ne-a relatat că am fost cândva neandertalieni, evoluând apoi în starea umană actuală. Care este adevărul?

Dovezile sugerează întotdeauna altceva decât ceea ce ni se spune în mod oficial… Și oare de ce știința modernă şi Vaticanul încearcă să ascundă aceste aspecte? Să fie adevărat că civilizația de dinainte de Potop a fost însămânțată de o specie extraterestră? Dacă oamenii ar cunoaște adevărul, n-ar mai exista control asupra populației, iar cei din umbră știu foarte bine asta…

Mai mult decât atât, este posibil ca siturile păgâne pe care multe biserici au fost construite să fi servit drept portaluri cosmice pentru acești extratereştri, prin care ei puteau călători între Pământ și zonele lor din Univers?

Giganţii de care chiar şi Biblia ne vorbeşte – este posibil să nu fi fost altceva decât încrucişări genetice (hibrizi) între extratereştri şi oamenii din Neanderthal?

Iar Marele Potop nu a fost deloc întâmplător, ci a avut rolul de a pune capăt acestor experimente genetice şi de a şterge orice urmă a civilizaţiilor antice care au trăit pe Pământ?

Adevărul încă așteaptă să-l descoperim…

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
error: Content is protected !!