Descoperire care zdruncină istoria: ruinele megalitice din Siberia. Tehnologii antice absolut uluitoare

O descoperire incredibilă a fost făcută recent în imensitatea Siberiei din Rusia. Aceasta se alătură altor descoperiri fabuloase care vin să zdruncine din temelii teoriile clasice cu privire la istoria planetei noastre.

Anunt

Pe Muntele Shoria din regiunea Kemerovo, sudul Siberiei, cercetătorii au descoperit un perete masiv de pietre din granit. Iar unele dintre aceste pietre gigantice, extrem de vechi, au fost estimate la o greutate de peste 3.000 de tone!

Multe dintre ele au fost tăiate cu suprafeţe plane, unghiuri și colțuri ascuțite. Până acum, nu s-a găsit nicăieri pe Terra ceva asemănător, fapt ce a produs o adevărată uimire în rândul oamenilor de ştiinţă.

Spre exemplu, celebra piatră găsit în ruinele megalitice de la Baalbek, din Liban, cântărește mai puțin de 1.500 de tone.

Anunt

Nu încape îndoială că misterioasele pietre de granit din Siberia au fost tăiate cu o precizie extremă, absolut uluitoare, iar apoi au fost transportate la marginea muntelui și aranjate într-un zid înalt de 40 de metri. În ce scop? Şi cine ar fi putut realiza asemenea muncă titanică, de neconceput a fi realizată chiar și cu utilaje şi tehnici moderne? Pare de neconceput…

Potrivit versiunii general acceptate de istorie, ar fi fost, fără doar și poate, imposibil pentru oamenii din antichitate să posede tehnici de care nici astăzi nu dispunem. Cum a fost, așadar, posibil așa ceva? Pare cumva a fi acţiunea unor uriaşi antici?

De asemenea, a mai existat și un alt element straniu, un fenomen inexplicabil: busolele geologilor s-au comportat foarte bizar, dintr-un motiv total necunoscut, ca şi cum ar fi identificat, brusc, peste un câmp geomagnetic negativ. Ar putea fi oare o rămășiță a  vechilor tehnologii de anti-gravitaţie?

Hidden and little known places: Gornaya Shoria megaliths,southern Siberia, Russia.

Misterioșii care au construit structurile absolut uimitoare din Siberia aveau, deci, acces la tehnologii pe care noi nu le cunoaștem astăzi?

Cum a fost posibilă ridicarea acestor fabuloși pereţi de granit? Cum au fost capabili constructorii antici să ridice blocuri de o asemenea greutate, la o înălțime de peste 1.000 de metri?…

Rămâne doar o mare enigmă.

Anunt

Lasa un comentariu

comentarii

Anunt
WordPress PopUp Plugin
error: Content is protected !!