Dom misterios pe suprafața Lunii – Video


Cunoscutul ufolog Scott Waring a scos din arhiva sa o imagine a suprafeței Lunii, ilustrând o structură foarte ciudată care seamănă cu o cupolă transparentă.

Obiectul a fost descoperit încă din 2011, însă cercetătorul a decis să-i îmbunătățească în mod programatic calitatea, ceea ce a și reușit.

Imaginea arată clar cupola strălucitoare, despre care Waring crede că ascunde un oraș imens dedesubt, situat în centrul craterului.

Anunt

Potrivit cercetătorului, domul are o reflectivitate externă similară unei oglinzi, ceea ce este o dovadă că extratereștrii care trăiesc în interior au căutat să reducă lumina solară.

Vânătorii de OZN-uri susțin de multă vreme că Luna este inundată de activitate extraterestră, iar unii cred că NASA știe totul despre acest fenomen. Teoreticienii conspirației fac acum apel la agenția spațială să elibereze dovezile pe care le are despre extratereștri.

După ce a văzut ceea ce pare a fi un dom misterios pe Lună, Waring a spus că nu există nicio îndoială că extratereștrii locuiesc pe suprafața acesteia.

Și după ani în care s-a confruntat cu o pandemie la care nimeni nu se aștepta, specialistul susține și faptul că omenirea are acum puterea de a face față unor astfel de revelații șocante.

Anunt

Like it? Share with your friends!

error: Content is protected !!