Șeful agenției spațiale ruse susține că extratereștrii ne studiază


Sunt mulți cei care așteaptă ziua în care NASA sau orice altă agenție spațială va confirma în sfârșit că au descoperit viață extraterestră inteligentă pe alte planete și chiar și aici, pe Pământ.

Ne-am pregătit mental de multă vreme să ne întâlnim cu omologii noștri extratereștri, pe care ni i-am imaginat multă vreme ca ființe cerești capabile să ne învețe cine suntem, de unde venim și încotro ne îndreptăm.

Până acum, astronomii au căutat pe o rază de până la 30 de miliarde de ani-lumină de planeta noastră și nu au găsit absolut nimic, sau cel puțin asta susțin ei.

Totuși, tot mai mulți oficiali guvernamentali de rang înalt sunt absolut convinși că există viață extraterestră inteligentă. Ultimul care a luat cuvântul în acest sens a fost șeful agenției spațiale ruse.

“Ei ne urmăresc”

Șeful agenției spațiale ruse (Roscosmos), Dmitri Rogozin, și-a exprimat credința în existența unei vieți extraterestre mult mai inteligente și mai avansate tehnologic decât umanitatea. Acesta a adăugat, de asemenea, că extratereștrii probabil studiază civilizația Pământului, trecând neobservați.

Potrivit lui Rogozin, mii de factori ar fi putut contribui la apariția vieții oriunde în Univers, iar capacitatea umanității de a studia spațiul rămâne limitată.

“Știm despre teoria Big Bang, dar dacă acest Big Bang a avut loc doar într-o anumită parte a Universului care ne este vizibilă?”, a întrebat șeful Roscosmos, adăugând că ar putea exista și alte lumi, precum și nenumărați factori care ar putea contribui la apariția vieții, inclusiv a uneia extrem de inteligente.

Anunt

Rogozin a mai explicat că Academia Rusă de Științe a efectuat studii și colectează fapte legate de viața extraterestră și în special de OZN-uri, dar, cu toate acestea, 99% dintre cazurile analizate de specialiștii ruși s-au dovedit a fi fenomene atmosferice și alte fenomene fizice care nu au legătură cu vreo ipoteză a vieții extraterestre.

“Dar încă presupunem că astfel de observări OZN ar fi putut avea loc ”, a adăugat Rogozin, care a mai spus că a analizat personal unele rapoarte ale piloților de testare sovietici veterani care au raportat fenomene inexplicabile la care au fost martori în timp ce testau avioane noi.

“Ceea ce spun a avut loc, de obicei, în timpul primelor teste”, a subliniat șeful Roscosmos.

Cel mai surprinzător lucru dintre toate a fost acela că Rogozin a recunoscut clar că a contactat agenția spațială americană NASA și a primit informații similare. A spus chiar că ar putea exista forme de viață extrem de avansate la nivel tehnologic, ceea ce le permite să studieze civilizația umană și propria noastră planetă, așa cum fac și oamenii cu alte specii de aici, de pe Pământ.

“Așa cum noi studiem bacteriile, așa putem fi studiați și noi”, a concluzionat Rogozin.

Comentariile sale absolut incredibile vin într-un moment cu adevărat oportun, când fenomenul OZN este puternic dezbătut în SUA. Iar Rogozin nu este singurul convins de existența unor ființe extraterestre inteligente.

Un alt exemplu este fostul director CIA, James Woolsey, care a declarat în 2021 că a descoperit povești care implică un fel de structură asemănătoare unui avion, dar de origine necunoscută.

De asemenea, fostul director al Securității Spațiale a Israelului, a susținut în decembrie 2020 nu doar că există extratereștri, ci și o Federație Galactică, pe care Trump a fost aproape să o dezvăluie.

Cu atâtea mărturisiri legate de viața extraterestră într-un timp atât de scurt, pare că suntem aproape de momentul în care ni se va dezvălui, odată pentru totdeauna, existența unei vieți extraterestre inteligente și chiar a Primului Contact în viitorul apropiat.

Anunt

Like it? Share with your friends!

error: Content is protected !!